בוקקרררררררר

היללי 2

New member
בוקר....

קמתי לא מזמן.. אתמול היתה חתונה והיה שווולט.. זה היה בת"א באולם של עשירייםם... יא איך היה יפהה... אני מתה מעיפות חזרנו מאווחר.. שבת מקסימה לכולם...

אני משרשרת לכאן../images/Emo110.gif

כמה תמונות מהמופע זיקוקים שהיה למי שצה לראות
זה היה מרחוק אז יצא לא משהו והקטנתי אתזה מאוווד אז זה מה שיצא:p

צהרריםםםםםם../images/Emo4.gif

לא יום משהוו... שיעור שלישי אחרי ההפסקה אני וחברות שלי אחרנו וקיבלתי הרשמה על איחור והמורה אמר לי שאני סתם ממציאה תרוציםםםם
ובשיעור רביעי כולם יצאו לריצה ביד לבנים ואני ו3 חברות שלי איחרנו אז לא הלכנו והמורהה ממש רתחה עלינו מהעצביםם!!
ואז שתי חברות שלי הלכו לחדר מורים ופילחו את המבחן באנגלית מהתא של המורה לאנגליתתת!!! ואז אני וחברה לי צלימנווו
והייתי כל כך שמחהההה התחלנו להשיג כסף לצילומים מכל הילדים בבצפר בערךך בקיצור מה אנחנו מגלות בסוףף?? שהמבחן של כתות ח' ולא שלנוווווו!!
וגם קיבלתי שתי הרשמות איחורר ביום אחדד!! והציון בתעודה עומד לרדת ליייייייייייייי!!

אממממממממממממממ

אני אישית לא הייתי בוחרת לצלם את המבחן. כי אם תלמדי ממנו הציון שתקבלי הוא לא באמת הציון שלך, את תשקרי לעצמך. הכי טוב פשוט ללמוד
מה שלא הבנתי זה למה אתן לוקחות מילדים בביה"ס כסף, תביאו בעצמכן. ולונורא
יהיה טוב:), מחזיקה לך אצבעות שלא ירד לך הציון

חחחחחחחחחחחחחחחח

אהההה והדסססס!!! חחחחחחחחחחח לקחתי כסףף כי לא היה לי והייתי חייבת לצלםםם!!
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייייייייייי

שכחתי להגיד לכםם:/

יום ראשון, מבחן על 400 עמודים באזרחות:/ מבחן ארצי, שהולך לתעודהה
כל השבת אני אחרושששששששששששששששששש ואני כנראה לא יהיה פה במוצ"ש אם אני לא אספיק בשבת. אז אני אכנס לשניה לשים את מי הבונבון ואלך:)

יקיר15

New member
אממ את בכיתה ט' נכון ?

את צריכה לעשות מבחן ארצי של משרד החינוך באזרחות ? זה המחבן הכי קלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל בארץץץ ואני בכלל לא נסחףף גם אותנו הלחיצו איתו אבל הוא היה כל כך קלל קיבלתי בו 100 אם את רוצה אני אסרוק לך אותו [ אם אני אמצא אותו]

למעלה