בוקקרררררררר

תראו מה קרה היום עם מורה../images/Emo110.gif

היא בקשה מילד מהכתה שלי להגיש תמבחן באמצע כי היא חשבה שהוא כותב תשובות ממה שאחרים אומרים לו וכאלה... אז הוא ביקש ממני שאני אהיה עדה שהוא לא העתיק
אז הוא הלך קודם למחנכת.. והוא אמר לה והיא אמרה שהיא דברה איתה והיא אמרה שכל המבחן הוא לא כתב כלום רק כשאני ועוד כמה ילדים דיברנו על התשובות הוא התחיל לכתוב
הקיצר המחנכת אמרה לו לגשת אליה ושאני אבוא איתו... עכשיו הלכנו בהפסקה השנייה.. אני הייתי צכה להשים משו במגירה של אחת המורות והוא בינתיים הלך אליה [זה באותו החדר..].. היא בינתיים צעקה עליו.. עכשיו מה היא צועקת עליו? "למהה אתה הולךךך למחנכתת שלך קודםם ולא אליייי? למה אתה מלשיןןן להה? אםם אתה עוד פעםם תלך קודם אליה אניי לא מדברתת איתךךך בכלללל"
ואז התקרבתי כדי "להעיד
אז היא עושה לי "את תלכי מפה"
אז הלכתי:p... ואחרי זה הוא אמר לי שהיא אמרה לו שיעוף מפה
היא ממש מפגרת.. סתומה לגמרייי!! מה זה למה אמרתתת למחנכתת שלךך? וזה נכון שצריך לפנות קודם למורה שמלמדת תמקצוע אבל אם אנחנו באים אליה אפילו הכי בטוב וביפה שאפשר היא רק צועקת ומדברת מגעיל.. היא אפעם לא תדבר יפה... אז הוא הלך ישר למחנכת מןן הסתםם. היא ממש מטומטמת! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזההההההה

זיוו2

New member
ערבבבבבב../images/Emo20.gif

בקושי ניכנסתי היוםם לפורוםם
היום בבצפר שעתיים ראשונות המורה שלנו לאומנות נתקעה בפקק היא לא באה שעתיים
אז הביאו לנו מורה לאומנות אחר ואז ציירנו בגועששש ואזז באתי עם הידייםםםםם ולכלכתיי את כולםם חחחחחח
אחר כך היה לנו ערבית סתםם משעמם ואז הבייתהה וכמה ביצים זרקווו היוםןםםם אמאללה אני מפחדת ללכת בבצפר הם מביאים ביציםם קמחח בלונמים עם מים שקיות מים ומלאאאאא
מקודםםם חזרתי מההתרמות השגנו 290 ש"ח כבר לא היה לנו כוח להסתובב ויש אנשים מזה קמצניםם חחחחח וראינו את ידידים שלנו והיו להם ביצים ואז הם באו לחברה שלי בוםםם פיצצו עלייה איך צחקננוו עלייה חברה שלי אחרת עושה לה מי מי חטפ ביצההה מייי? חחחחח ואזז זאת שזרקו עלייה ביצה באה אליי הבייתה לקחת את התיק כדיי ללכת הבייתה ולהתקלח כי הייא הייתה אצלי מהבצפר והבאתי לה ביצהה והיא זרקה על זאת שצחקה עלייהה חחחחחחחחח
עפתיי להתכונן למבדק במתמטיקההה מואההההההה

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif יוואווווווווו

וואייי אנחנו הלכנו מילחמהה אבל לא עם ביצים עם כרובים וקישואים כי זה מה שהיה בחווהההה וואי היה מזה מצחיקקקקקק
זיווש שמחה שנהנתתתתת

זיוו2

New member
חחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

כלל הבצפר מסריח מביצים ילדים באים עם מגשיםם בעעע אם מחר ישברו עליי ביצה אני הולכת הבייתהה חחח

יעל 13

New member
ערב...איזה משפחה סתומה יש ליי

אני אמא שלי ואחותי הקטנה מדברות...פתאום אמא שלי עושה לי בצחוק "יעל מה יהיה? עם מי תתחתני?" אמרתי לה "איתך" אז היא אמרה "אבל אני נשואה יא סוטה" אז אמרתי לה "זה מה שמפריע לך? ואם לא היית נשואה היית מתחתנת איתי? בסוף אני הסוטה אה?
" אחר כך אחותי באה ביציאה "למי יהיו הביצים ולמי יהיו הביציות?" איזה סתומהההה אה ובצהריים...אחותי עשתה שיעורים...וזה היה מלא ריבועים עם מספרים...אז היינו במיטה של ההורים שלי והרמתי את הראש ואמרתי לה "מזה? סודוקו?" אז אמא שלי עושה "לכי לכי לישון" חחחחחחחחחחחחח משפחה עם הפרעות
עוד שעה ו10 דקות יומולדתתתתתתתת

זיוו2

New member
יעלודדד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

חחחחח באמתת משפחהההההה קרועהה החחחחחח ומשלל טובב נשמתיי מחרר אני יכתובב לך יותר מושקקעע מואה

למעלה