בוקררררררררררררררררררררררררררר

זיוו2

New member
ביחוששש ../images/Emo3.gif

חחחח יקרועיםם יכלת לבוא לביקורר
חבל שלא אמרתת
באמת הזוי והייתי ביטבתה לפני כמה ימיםם חח שחזרנו מאילת עצרנו שם בדרך יש שם מלא פרות כאלה בכניסהה לעע?!?

אביחי 33

New member
חחחחחחח

לא זוכר עם הפרות
אבל היה הזוי רצח
היינו גם במקום כזה של כמו גן חיות כזה, הם בתוך זכויות כאלה. זה נראה יל גם ביטבתה

זיוו2

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif אתם לא יודעים איזה הזוי ח

איזה אחד נכנס לי לאייסיקיוו אומר שהוא אוהב אותי כבר שנה וחצי חחחחח קבלו תשיחה.. המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:40)‏ : מה טוב יעני את לא מאמינה? זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:41)‏ : מי זהה?? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:41)‏ : תשאלי את שירן וקנין היא לא יודעת אבל דיברתי איתה זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:42)‏ : נוו מי זהה?? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:42)‏ : אני מיתבייש להגיד לך המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:42)‏ : אים תצחקי ממני...... זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:42)‏ : ???? זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:42)‏ : נווו כבר המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:43)‏ : מיצטער אבל אני מפחד זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:43)‏ : אז אל תגיד שתרצה להגיד מי אתה תגיד בייי המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:43)‏ : לאאאאאאאאא המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:43)‏ : נו די יש לי חבר לידי שהוא מכיר אותך..... זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:44)‏ : נוו אבל מי זההה?? קיצר ילאללהה אן לי כוח לשטויות האלהההה בייי המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:44)‏ : איזה רעה ככה מיתנהגים ליובל ואקי המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:44)‏ : ? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:45)‏ : ????? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:45)‏ : נוווו תעני לי זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:46)‏ : טוב יאללה לכוו תעבדו על מישהו אחרר המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:46)‏ : רציני יובל ואקי לידי המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:46)‏ : בעצם הוא מדבר חחח זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:47)‏ : קיצרררררר מהה? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:48)‏ : תשאלי אותי שאלה על יובל והוא יענה.... זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:48)‏ : מהההההההה? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:48)‏ : לא יודע תישאלי נו זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:48)‏ : מה אתה רוצה חח יאלהה בהייייי אני עפתייייייי המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:49)‏ : איזה מגעילה את יאללה המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:49)‏ : איזה יפה המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:49)‏ : איזה דפוק המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:51)‏ : תדברי איתי נו אני פתחתי אייסייקיו רק בשבילך המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:51)‏ : ואני רציני מדבר אני לא סתם יגיד לך המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:52)‏ : מה הטלפון שלך המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:52)‏ : ???????????????????? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:57)‏ : מלכת העולם זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏04:58)‏ : קיצר מי זה?? המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏04:58)‏ : יובל ואקי נוו זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏05:00)‏ : בסדרר יאללהה נוו מי זהה המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏05:00)‏ : חכי שניה המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏05:00)‏ : בבקשה המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏05:05)‏ : חכי שירן תתקשר אליך זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏05:05)‏ : טוב המאהב של זיו מרציאנו‏ (‏PM‎ ‏05:07)‏ : היא יתקשרה? עכשיו דיברתי איתה ....... זיוו'ש....‏ (‏PM‎ ‏05:07)‏ : לא היא לא התקשרה

חזרתי לפני שעה וחצי מהקניות../images/Emo13.gif

*שכחתי פשוט לכתוב* קניתי שתי חצאיות
חולצה
וכפכפים
זהוו
אבא קנה שעון שעולה הרבה
אבל אז הוא התחיל עם ההרצאות שלו : "השעון הזה טוב לאיזה 10 שניםםם זה שווה הרבה כסף"
שעוווווווותתתתתתתתתת עמדנו בחנות עד שהוא הסיכם לקנות ואתווווו
חחחחחחחח ואתם יודעים שהוא שם ואתו הפוך על היד
זה מזה מוזר
יאללה:]] מחר המפגששששש:]] יאייייייי נהיה נראלי מיכל חלי יקיר איילה לימור עדו רון (אולי
) ופטרי
ויאיר מאר שהוא יבוא לע
לונורא שהוא שכח
חחחח

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

איזה כיףףףף אני מזה שמחההה יש לי שער 2 עמודים של יעל נזרי הלכתי לבית שלה יש לי את האייסיקיו שלהה(מבן דוד שלי) יש לי את הטלפון שלה בבית(^^^) וגם בן דוד שלי הראה לי תמונות שלה מטיולים מכתה י'
איזה מאמי היאאאא

למעלה