בוקרררררררררררררררררררררררר

בוקרל'ה../images/Emo3.gif

עוד 20 דקות אני יוצאת מהבית לכיוון מיכללללללללללל ואז הולכים בע"ה לקניווון:]] ונגיע בע"ה
ואז נראה בע"ה את יעלל והדררר (ב3) (2 יעל) זהווו
מווווווואה ביוווווש:]]

אתם יודעים ש....../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo204.gif

אכלתי אתמול בורקסססס
ויש לנו לחם בבית
אני עדיין לא מעקלתת

יאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif

ראיתי עכשיו דברים של אגם שהקלטתיי אז ראיתי מיליון דברים וראיתי את אגם בתכנית בוקררר אידה יפההההההההההההההה!!! איזה מתוקההה כפרעליה היא הייתה שם מזה מאמייייייייי
|

זיוו2

New member
בא לי להקיאאא ../images/Emo20.gif

עכשיו אכלתי לחם עם קוט'ג ובאלי להקיאאא

oorlyy

New member
תהני איילושלוש../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

בוווווווווווווווווווווקר טווווווווב

בוקקקקקקקקקר טוב לכוווווולם... עוד איזה 25 דק' אני יוצאתתת... ביחיי תרגישש טוב..
מיכל-הדס-יצאתי לכיוון בה בעיי! שיהיה לכםם המשךךך יומנננננננננפלא!!
ועוד מעטטטטט נגמר החופש.. (לי ולמיכללל עד יום ראשון..
) תהנו!

בוקר-צהריים..=]

היה חגג כזה כיפפ והיה צחוקיםםםם מממששש.. רק שבני דודים שלי הקטנים לא היו אבל היה מ'זה כיפפ וצחוקים עם בנדוד שלי ו-2 שכנים של סבתא שלי היה ממש ממש כיפפ.. הוא סיפרר לנו בחג הראשון שהוא ו-3 אחים שלו הצליחו להוציא מאבא שלהם פחות משעה 1500 שקל..ומה שהוא רוצה הוא מקבלל יש לו כסףף חבל על הזמןןן הוא ביקש מאבא שלו סוני פלייסטיישן(איך שלא כותבים)ויום אחרי אבא שלו הביא לו בדיוק מה שהוא רצה..יש לו טלוויזיה 42 אינץ' בחדר יש לו בית כמו בית מלוןן הייתי רוצה להיות ככה מבקשת בום מחר מקבלת..אני מבקשת אבל מקבלת אחרי שבוע ככה לא יום אחרי...שיהיה בריאא שרק יהיה לו יותרר ויותר בלי עין הרע! אבל היה צחוקים הלכנו לגם שעשועים וזה והיו צחוקים בטרוףף וגם מאחורה אצל סבתא שלי.. והוא התחיל לספר לנו בדיחות וסיפורים וזההה..=] יום אחד הוא ואח שלו שיחקו מטקות בחוץ ים והם משחקים ממש ממש טובב הם זורקים לפחות 40-50 מטרר הקיצר היה ילד בא צעק אבאאא אבאא ועבר בוםם בטעות דפקו לו ת'כדור בראש האבא בא בוםם דפקו לו גם בטעותת בראשש חחחחחח.......זה היה מצחיקק.. והיו כל מיני דבריםםםם מצחיקים..הוא גם לקח חתיכה מהמופלטה של השכן והדפוקק זרק לבית של השכנההה יאוו איזהה דפוקק...אבל היה מצחיקקק.. ביו כל מיני קטעים.. מחר אני לא הולכת לבצפררר..אמרו לי שכמעט אפ'חד לא בא...=] שיהיה לכם יום מקסיםםם...

יקיר15

New member
צהרייםםם

אוףף מחר חוזרים ללמודדד למה למה למהההההה??? לא רציתי שהחופש הזה יגמרר עכשיו יש לי לחץץ אבל מזה לחץ בלימוידם כל שבוע מתכונת מיני מתוכנת בגרותת וואי אין לי זמן לנשוםם :( הייתי צריך ללמוד בחופש לבוחן בהיסטוריה וגם למיני מתכונת במתמטיקה ולא התחלתי כי יהה לי מלא דברים אחרים לעשותתת :( טובב אני מקווה שיילך לי טוב בהכל בעזרת ה' שיהיה לכולם המשך יום מהמהם ...
אהה ותראו בשער תפוז את המתיחה של יהודה לוי וואי איזה קטעים איך הוא ועופר שכטר רבים מכות אתם מתיםםם

זיוו2

New member
יקירוששש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אל תדאגג אני מבטיחה לך שתצליחח בהכלל!! בהצלחהה

למעלה