בוקרררררררררררררררררררררררר

לילההה

חחח עוד מיש'ו כועס עליי? ממש אנשים התלהבו... :/ יום השואה היום...
ד"א מחר יש צפירה?

זיוו2

New member
ערבבב..../images/Emo20.gif

היום גם לא הלכתי לבצפר אבל כניראה שמחר אני אלך
איזה כיף לראות את כולם אבל המורה המפגרת הזאת לאומנות על הבוקרר עם השטויות שלהההההה היום כל היום לא הייתי בפורוםם התגעגעתיייי
הייתי אצל סבתא ואז הלכתי לחוג לראות איך כולן רוקדות לא השתתפתיי ואז באתיי עכשיו ונכנסתי יש4ר לפורם

זיווווווווווווווווווווווווווווווווו

את יודעת שרשמתי תא הפלא שלך לא נכון בפלא שלייייייייייייייייייי? היו לי רק 8 ספרות
כנראה לא לחצתי על איזושהי ספרה שכתבתי אותווווו וחיפשתי ואתך יהום אבל לא היית במחשבבב טובבב תדברי איתי עוד מעט במסן ותתני לי את המספרר

אביחי 33

New member
ערב!

לא משחררים אותנו יום השואה
למרות שיום רביעי גם יש לנו מתכונת בתנך. ביה"ס חרא.:S

יעל 13

New member
ערבבבבבבבבב

ואי כמה ישנתייייייייייייי ואני עדיין עייפה... שכנה שלנו באה לראות אצלנו סרט שהבן של חברים שלה עשה כי אין לה ערוץ 10... עד שאני לא רואה אותה יומיים היא צריכה לבוא אליי... אבל היא בסדר...

hila846

New member
לילה../images/Emo4.gif../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

המורה למדעים נכנסה היום לכיתה והתעצבנה שהיא מלוכלכת ואז היא החליטה לתת לנו עונש לכתוב 50 סיבות למה הכיתה צריכה להיות נקייה ואז התחננו בפניה שתוריד אז היא הורידה ל-45
פליז תעזרו לי יש לי רק 26
תודעעעעעעעעע

hila846

New member
חחחחחחחח כעע כבר כתבתי את זה../images/Emo3.gif

תודה בכל אופן

היללי 2

New member
חחחח קורעעתת...

יש לי כמה: *זה יותר היגיני ונעים. *יש יותר סדר *הלימוד בכיתה יותר מרכז..חח.. *נתן אווירה של למידה *זה הרגל בחיים לסדר וניקיון *יותר נח כשהולכים והריצפה בלי דברים עליה. *נותן סדר *עושה יותר כיף *מונע מהמנקה היתאמצות יתר *הרגשה יותר נעימה *המורה יותר נהנת מזה *פחות חידקים וואי אני מפלצפת..חח איזה מורה יצוררהה חחח.... הילוש בהצללחחהה..חח (מעצבן אותי לכתוב ת'שם שלייייי...)

למעלה