בוקרררררררררררררררררררררר

זיוו2

New member
אנייי עצבניתתתתתת ../images/Emo46.gif

המנקהה המפגרתת הזאתתת
מההה היא עושהה לייייייייייי!! היא אמרה לי לקפל את הגרביים והתחתונים אמרתי לה בסדר אחר כך היא הלכה לחבל החצופה הורידה את הכביסה אמרה לי תקפלי אמרתי לה אני לא יודעת לקפל אמא מקפלת והיא התחילה ללמד אותי ולא ייצא לי טוב אז היא פירקהה חצופהה ברחתי משם
ואייי היא חפרה לי והיא חושבת שהיא מצחיקההה סתומהההה מפגרתת מתומטמת אני צריכה לפרוק עצבים בעעעעעע

זיוו2

New member
מנקהה מפגרתת../images/Emo46.gif

ואת באמת חושבת שעששיתי לה משהו אחרי שהיא עצבנה אותי אני לא מדברת איתה אפילו

זיוו2

New member
היא אמורה אבל היא רצתה שיעזרו לה...

כי יש לה הרבההה עבודה חחח הבית שלי גדול לוקח לה שעוות לגמור היא מ3 פה והיא עדיין פה
יאללה שתלך כבר

TOUSH

New member
ערב-טוב לכם../images/Emo24.gif

אני ילך ללמוד קצת יש לי מגן מחר

חזרתי מהקרשיםםם היה דאחקות של החיים

יווואוו מזמן לא צחקתי ככההה איזה בלאגנים היוווו עברנו ליד איזשהו מקום אז ידיד שלי אומר ליי שיר תצעקי "יאיררררר!!" אז אני צועקת יאירררררררר!! פתאום יוצא לי איזה ילד מפגרר מהחלוןן ומתחיל ליזרוק לנו כסףף
(היינו משהו כמו 35 ילדים) אחר כך הוא אומרר"אני יזמין לכם משטרה" הוא ממש עם בעיהה!! בקיצור אני צועקת אחר כך שוב יאיררר!!! פתאום הוא יוצאא ושם עליו את הגרב הזאת של המחבלים על הפנים ועושה את עצמו יורהה
היינו על הריצפהה מצחוקקקקקקקקקקק בקיצור אנחנו שפ פתאום באה משטרהה
אז אנחנו כזה מסתכלים פתאום יוצא איזה שוטר קשוח והיא לידו סתםפ איש איזה שכן והוא אומרר"כוס אמא שלכם עופע מפהה" אז אמרנו לוו "איי תרגיעע" ואז השוטר באא וצוק עלינווו "לנער הזה יש בעיהה ואתם צוחקיםם? עופו מפה ע-כ-ש-י-ו!!!" אז הלכתי אליו ואמרתי לו: "סליחה שוטר אבל זה לא שאנחנו שעה פה צוחקים עליוו אנחנו באנו עכשיוו וחוצמזה הוא באא בעיה שלוו אנחנו לא באנו לפה בשבילו או משהו כולה באנו לאסוף קרשיםם!!! ואז השוטר הלך וגם אנחנוו!! אהההה ועוד קטע ממש מעצבןן... ילדה אחת מהשיכבה שליי אז מאז שיש להה חבר מקובל וזהה היא חשה את עצמה מלכת העולםםםםםםם!!!!!!!! היא עושה את הכלל והיא מתבכיינת על דבר הכי קטן בשביל לקבל צומיי!! כל פעם זה משהו אחררר אז היום ניכנס לה כולה קוץ לאצבעע ואיזה סיפור היא התחילה לעשות מזההה כולם בערךך היו לידהה (וזה כולם קוץ, כן?) והתחילו לשאול אותה מה קרה והיא אמרה שזה כואבב להה והיא עשתה הכל בשביל לקמל צומיי אז אני ישר הלכתי משם שלא יחשבוו שאני מאמינה לההה והתחלתי להגיד להם שפעם הבאה שלא יתייחסו כי היא סתם רוצה צומי והיא חשה את עצמה מלכת השיכבההה!!

זיוו2

New member
רק שתיהיו בעיניינים המנקה עוד פה...

מ3 היא פה עד שהיא זזה השמנה הזאת היא עכשיו בקטע של התחנפויות אליי היא עוברת קורצת לי או שהיא שולחת לי נשיקות ואומרת לי אני אוהבת אותך היא קוראת לי בובה יפה שלי
חחח דאי היא מפגרת!! וראיתי האלופה ואז היא באה ואמרה לי שמיהי דומה לי אז אחרי האלופה היא ראתה אותי והיא אמרה שאני דומה לאישתו של סהר כאילו לליאן למי שלא רואה אז
לעדי הימלבלוי חחחח ממש "דומה" אל תשאלו

זיוו2

New member
כן היא עוד פהה../images/Emo46.gif

יחאללה מה אין לה ביתתת חחחח עלק היא עושה לי אני שמתי לב שאת לא אוהבת אותה אז אמרתי לה למה היא אומרת כי את עושה לי פרצופים אין פשוט סתומה ויש לה תחת ענקי
והיא שרה בשפה מוזרה כזאת תוך כדיי שהיא מנקה חחחחחחחחח

זיוו2

New member
לא יודעת יש לה אישורים להיות בארץ..

אבל יש מצב שהיא יהודייה לא יודעת אני ישאל את אמא שלי

מאשה

New member
יואו אתם לא יודעים איזה הרגשה...

איזה הרגשה רעה יש לי:{ רבתי עם חברה שלי בגלל איזה מישהו שאנחנו אוהבות והיא אומרת שאסור לי לדבר איתו בגלל שהיא אוהבת אותו..אז התחלנו לריס וזה הידרדר למצבים יותר גרועים..יותר אני לא מפרטת..לילה טוב לכולם!

למעלה