חזרתי מהקרשיםםם היה דאחקות של החיים
יווואוו מזמן לא צחקתי ככההה איזה בלאגנים היוווו עברנו ליד איזשהו מקום אז ידיד שלי אומר ליי שיר תצעקי "יאיררררר!!" אז אני צועקת יאירררררררר!! פתאום יוצא לי איזה ילד מפגרר מהחלוןן ומתחיל ליזרוק לנו כסףף
(היינו משהו כמו 35 ילדים) אחר כך הוא אומרר"אני יזמין לכם משטרה" הוא ממש עם בעיהה!! בקיצור אני צועקת אחר כך שוב יאיררר!!! פתאום הוא יוצאא ושם עליו את הגרב הזאת של המחבלים על הפנים ועושה את עצמו יורהה
היינו על הריצפהה מצחוקקקקקקקקקקק בקיצור אנחנו שפ פתאום באה משטרהה
אז אנחנו כזה מסתכלים פתאום יוצא איזה שוטר קשוח והיא לידו סתםפ איש איזה שכן והוא אומרר"כוס אמא שלכם עופע מפהה" אז אמרנו לוו "איי תרגיעע" ואז השוטר באא וצוק עלינווו "לנער הזה יש בעיהה ואתם צוחקיםם? עופו מפה ע-כ-ש-י-ו!!!" אז הלכתי אליו ואמרתי לו: "סליחה שוטר אבל זה לא שאנחנו שעה פה צוחקים עליוו אנחנו באנו עכשיוו וחוצמזה הוא באא בעיה שלוו אנחנו לא באנו לפה בשבילו או משהו כולה באנו לאסוף קרשיםם!!! ואז השוטר הלך וגם אנחנוו!! אהההה ועוד קטע ממש מעצבןן... ילדה אחת מהשיכבה שליי אז מאז שיש להה חבר מקובל וזהה היא חשה את עצמה מלכת העולםםםםםםם!!!!!!!! היא עושה את הכלל והיא מתבכיינת על דבר הכי קטן בשביל לקבל צומיי!! כל פעם זה משהו אחררר אז היום ניכנס לה כולה קוץ לאצבעע ואיזה סיפור היא התחילה לעשות מזההה כולם בערךך היו לידהה (וזה כולם קוץ, כן?) והתחילו לשאול אותה מה קרה והיא אמרה שזה כואבב להה והיא עשתה הכל בשביל לקמל צומיי אז אני ישר הלכתי משם שלא יחשבוו שאני מאמינה לההה והתחלתי להגיד להם שפעם הבאה שלא יתייחסו כי היא סתם רוצה צומי והיא חשה את עצמה מלכת השיכבההה!!