בוקרררררררררררררררררררר

חלי 66

New member
לא מפריע לי השיעור הזה דווקא סבבה

אבל היום הוא היה מעיק אמאאאאאאאאא היה לנו מרתון ואפילו לא ידעתי 3 שעות או 4 לא וכרת מתמתיקה רק שע אחת למדתי את ה3 שעות סתם הסתובבתי ונירדמתי

TOUSH

New member
לנו יש מורה שכל השיעור מורחת אותו

כל שטויות
מדברת איתנו על דברים שלא קשורים לשיעור...

חלי 66

New member
חחחחח אצלנו היא משלבת

בגלל זה כייף לא רק למודים הרוב לומדים אבל פה ושם צחוקים ככה אני אוהבת

TOUSH

New member
הקטע שהיא לא מצחיקה...

היא עשתה לנו לו"ז לשבוע וחצי עד למגן קיצר שעה צחקתי עליה.. מה אנחנו כיתה א' או י"א..אנחנו יודעים לסדר לעצמנו את הלו"ז

יקירררררררררררר../images/Emo3.gif

הייתי מתקשרת אבל אני מתביישת לדבר איתך
לונוראאאאא:p יש דברים יותר גרועים בחיים
כמו משהו שקרה לי היום שאני אספר עוד מעט

צהרים ../images/Emo42.gif

הי ה לי יום דיי מפרך שהלכתי לבית ספר ראיתי שקיבלתי מכתב מרוני יאיי
בבית ספר אז בשיעור הראשון המורה דיברה על מה שהיה שהינו בלוגי בפסח . היא הביאה את הילדים שלה ואז הבנים אצלנו צרכו שבאוטובוס הוא אכל שניצל ואז ילד מהכיתה שלנו זרק עליו צ'יפס והוא החליט שהוא זורק שניצל ואז הילד מהכיתה שלי קיבל ת'שניצל בפרצוף וכלום נקרעו מצחוק חחח ואז איזשהי ילדה הגיעה מאוחר והיא החליפה משקפיים וזה נרא ממש נורא וכולם אמרו לה שזה כמו של הקוסמים עם העינים המתגלגלות חחחחחחח

צהריים..=]

היה יום מעולהההה...בלי עין הרעע אמןן שיהיה ככה כל יום..=] טוב היה מרתון מתמטיקה שזה כל היום לומדים מתמטיקה ובסוף היום מבחן על הכול..כי יש לנו מבחן עירוני בגלל זה עושים את זה.. הקיצר התחלנו ב-8 וחצי וזה ולמדנו שעתיים אח"כ הייתה הפסקה מאודד נחמדהה וזה ואז שוב שעתיים מתמטיקה וזהה ואז הייתה עוד הפסקה ואז הגיע המבחן טוב התחלתי לעשות וזה ועבר לי מהרר חוץ מתרגיל 1 לא עשיתי ואחד שנראלי שאוליי יש טעותת נראלי ככה 85 או 90 נקווה לטובב כי הלךך לי מצויין ופתרתי טובב ועליתי על מלאא דברים בגיאומטריה וטוב בלי עין הרע טפו טפו טפו אמןן ציוןן טובב..=] עזרתי קצת לחברה שלי כפרעלייהה מתהה עלייה החברה הכי טובה שלי אז עזרתי לה טיפה וזהה והיה סבבה של יוםם... דווקא יום כזה יותר נחמד כמעט מיום רגילל...=] וקיבלנו מלאאאא מלאאא דפיים ללמוד למבחן העירוני.. אני מתהה כברר לדעת ת'ציוןן אמןן טובב אני מתהה לציוןן טובבב..ב"ה עכשיו אני הולכת קצת ללמוד מורשתת לפחות 5-6 מושגיםם אפילו יותרר.. הדסס תודהה מאמייי ששלחת אני שכחתי לפתוח ת'פלא ורק בסוף היום שירדתי מהאוטובוס נזכרתי ושלחתי לך תשובהה מקווה שקיבלתת..=]ואני צ'כה לדבר איתככככ... יום מדהיםם לכולםםםם...וזיוושש נדבררר.. ומיכלייי מזל"ט ענקקקקקקיייייייי שיהיה לך רק בריאות אושר וכושר ורק טוב!=]

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ואיי איזה יוםם עמוסססס באנו לבצפרר והבאנו מלא מלא בלונים לחברה שלי יותר מ200 בלי להגזים
אז לא נכנסנו לשיעור הבעה הראשון כי כבר איחרנו ולא היה שווה להיכנס כי אחרנו בהרבה זמן עד שבאנו עם כל הבלוניםםם אחר כךך היה לי חנ"ג בעע הייתה לנו ריצה ואז סיימתי אותה ונכנסתי לאולם ישבתיי שם נחתי ועזרתי לסדר תתפאורה ליום הזכרון עם כתות י' עם ידיד שלי... אחר כך היה לי שעתיים מתמטיק והמורה החרא הזאת החליטה שבאלה לעשות לנו בוחן אז היה בוחן הוא היה לי דיי קל אני לא יקבל מתחת ל90... ועזרתי לחברה שלי מסכנה היא לא ידעה כלוםם פתרתי לה כמעט את כל המבחן וכל תרגיל מזה ארוך חח ואז באתי הבייתה ב11 ווחצי
חברה שלי באה אליי עשינו רגליים חחחחח כואבב לי
עוד מחר יש לי מבחן בהיסטורייה ויש בערב עוד מסיבת הפתעה ואז ניראלי נלך לאנשהו אוליי לנאפיס
אני במילא לא הולכת לאכולל אם כבר גלידה
שיהיה לכולם יום מקסים
ואם יהיה לי זמן אני אכנס יותר מאוחר אוהבתתתת

זיוו2

New member
אה ו..../images/Emo20.gif

יש לאחותי תחרות ציורים בבבצפר אז היא רצתה שאני ייצר להה ואיי זה יצאא מזהה יפהה!! ציור של בנות הפואר פאףףף מהממםם אני יסרוק או יצלם אחר כך

למעלה