בוקרררררררררררררררררררר

בוקרררררררררררררררררררר

בוקררררררר....... סתאםםםם יום משעמםםםםםםם!! אוףףף אני ממש בתחילת העבודת שורשרים וצריך עוד שבועיים להגיששש אתמול התעצבנתי ואמרתי לאמא שלי שאני לא עושה את העבודה וזרקתי את החוברת לפחחח והיא עדיין שםםםםםםם בהצלחה לכל מי שיש מבחנים היוםםםם!!

בוקרררררררררר../images/Emo42.gif |פיך|

שיר - בהצלחה בעבודת שורשים, גמני התחלתי הודעה שבועיים לפני
היום יש לי מבחן במתמטיקה
אני צ'ה קסם - הדס
ושהפעם הוא יצליח
ואני גומרת היום ב-3
יומטוףףףףףף

קסם:../images/Emo13.gif

גדעןיגזחךללכמנךלעגנע נכעלנימכגלחינךלכגניכגנכג נכגצנךלמכגלחנלחכגמנכגנכגנכג כנמלחכגנמלכגמנכגךמנךכגנכג נגכנצכגךלנמכךגנמךכלגנכגנ כגנלכגמנלכגמנתגצנתכגנגBכגנמךלג כגנמךחכגמנכגלחמנץכגנמץגכ כנלכגנמגךכמנכגצנמתכגצנכג כגנמגכמנגכחמנלחכגנגכנלכגנ כגלמנךגלנמחכגמנכגמנץלגחמנץחגג גדעןיגזחךללכמנךלעגנע נכעלנימכגלחינךלכגניכגנכג נכגצנךלמכגלחנלחכגמנכגנכגנכג כנמלחכגנמלכגמנכגךמנךכגנכג נגכנצכגךלנמכךגנמךכלגנכגנ כגנלכגמנלכגמנתגצנתכגנגBכגנמךלג כגנמךחכגמנכגלחמנץכגנמץגכ כנלכגנמגךכמנכגצנמתכגצנכג כגנמגכמנגכחמנלחכגנגכנלכגנ כגלמנךגלנמחכגמנכגמנץלגחמנץחגג שרעות תצליח במבחן

זיוו2

New member
בוקרררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ואיי איזה עייפה אנייי!! שיהיהה לכולם יומטוב ומקסים
ושירוש אל תדאגי גמאני הייתי בדיוק במצב שלך אבל הביאו לי הארכהה בסוףף כי זה הייתה התקופה שסבא שלי נפטר
עפתיי לבצפםםר חוזרת ב11 וחצי

TOUSH

New member
../images/Emo42.gifבוקר-טוב../images/Emo42.gif

גם היום בבית
חורשת למתמטיקה

מאשה

New member
בוקר רע...../images/Emo10.gif

היום הייתי צריכה לנסוע לטיול בירושלים עם השכבה,אבל שכחתי להיתעורר וגם אמא שלי...וגם אם הייתי מתחילה להיתלבש וכו',לא הייתי מספיקה להגיע לשם

למעלה