בוקרררררררררררררררררררר

תגידי, את זוכרת איך נראה הביה"ס../images/Emo3.gif?

../images/Emo214.gifבוקרע ../images/Emo10.gif

אני כבר לא יודעת איך להתמודד עם זה. נתחיל מזה שבדיוק לפני שבוע הייתה לי "מיני מתכונת" במתמטיקה, רק כשהגעתי לשם נודע לי ש90 % מהמתכונת היא על חומר שאני לא למדתי כי למדתי את החומר של מועד א', אבל המורה החליטה לעשות לי חיים קשים יותר, מסתבר, ומצפה שאני אדע שאם אני ניגשת למועד אחר [כי הייתי חולה], אז החומר הוא גם על הזמן שלא הייתי בבצפר וכ'ו.. אתמול למדתי 4 שעות בערך למתכונת, ידעתי הכל והלך לי מ'זה מצויין, נלחצתי ברמות והתוצאה? תרגילים שידעתי-פתרתי בטעויות. ועכשיו אני לאדעת מה לעשות. מדובר בפאקינג מתמטיקה, זה חשוב ואני ביא'. אני לא מבינה איך זה קורה לי, דווקא עכשיו, אחרי שכל השנה לא היו לי נכשלים- דווקא בזה אני לא מצליחה.ועכשיו.

הדרווווששששש../images/Emo201.gif

(ראית מה זההה
, נכנסתי במיוחד לכינוי שלי בחדר מחשבים בשביל לכתוב לך הודעה
כפרעלייך:]) תהיי חזקההההה
זה קורההה... גמני מרגישה ככה מלאן פעמיםםם
תנסי להגיד את זה למורה.. וד"א.. המורה שלי אמרה לנו שבאוניברסיטה לא מתחשבים בבגרויות אלא רק בפסיכומטרי(בדור הזה)
|נשיקה+ אני חייבת לעוף לשיעוררררררר

הדרי../images/Emo110.gif

כמוו שהדסייי אמרה.. באמת דדברי עם המורה.. מקסימום היא לא תעשה כלום.. לפחות ניסית:] זה מבאססס אבלללל עובריםם הכללל

הדררר

לא נורא.... קודם כל תראי מה הציון שתקבלי... אולי את סתם נלחצת... ואם זה בכל זאת לא טוב... תדברי עם המורה.. אני בטוחה שהיא תבין

צהרים רעים

איך שחזרתי מהבצפר התקיפה אותי ילדה במסנג'ר והתחילה לקלל אותי ולמסור את זה לאנשים שהיא לא מכירה וכשיו גם מוסרת לי שאני גונבת ממנה הכל .אבל מנחם זה שבשש וחצי מראים תתוכנית שהיתי בה בפסח
אני מתבישת שיראו אותי בטלויזיה|P:|

יאאאאא אני צ'ה לראותתתתתתתת:]]

איזה ערוץ? שעה? יאא ולונורא כפרושש
תחזירי להההה
ותגידי לההה.. שפורום אגם בחרם עליה

צהריים..

היה שוב מרתון..המבחן ביום שלישי..היום אני כל היום חורשתתתתתתת וגםם מחררררר...שיהיה לכולםם יום מקסיםם..אני טסתיי ובערב אני יהיה כנראהה..בעזרת השםם..אחריי שסיימתי הכולל..ומחר חזרות.. ביי לכולםם ויום מדהיםםםם..

יעל 13

New member
צהריים נחמדים מאד../images/Emo13.gif

היה יום כל כך מצחיקקקק היה לנו ספורט...והמורה הלכה הלכה הלכה ופתאום התיישבה
אז גם אני התיישבתי
ואז ריכלנו על המורות
והיה מזה מצחיק...אחר כך סתם דיברנו...אז היא שאלה את חברות שלי מה הן עושות אחרי הצהריים אז כל אחת אמרה...ואז צחקתי על איזה אחת אז המורה שלי עושה לי "מה את צוחקת מה את עושה בכלל אחרי הצהריים?" אז אמרתי לה "ישנה
" אז היא עושה "הורמון הגדילה שלכם בזמן השינה זה משהו.." אני עושה לה "לא רק ההורמון הזה עובד אם את מבינה..
" ומזה צחקנוו אחר כך היה צלצול אז הבנים באו ואיזה אחד אמר לנו "עבדתן קשה אה?" אז המורה שלי עושה לו "אתה יודע כמה קשה לרכל עלייך?!" והוא עשה פרצוף כזה -
חחחחחחחחחחח אחר כך שקמנו אז היא אמרה "אוי כמה אתם מרכלות..." אז אמרתי לה "אנחנו?! את התחלת את השיחה!!" והיה לה כובע ביד אז היא הרביצה לי איתו
היא כל הזמן נתנ לי מכות איתו
אני מזה אוהבת אותה...היא מזה מצחיקההה בטיול השנתי היא אמרה שהיא תעלה בטיול גמלים על הגמל
המחנך שלי...זה משהו איתו... הוא כל הזמן חושב שאני מתפלחת...אז הוא עושה לי "יעל איפה היית לפני כמה דקות?" אמרתי לו "אמ...פה?" אז הוא אומר "ולמה לא בכיתה? רצית להתפלח אה?!" ואני כזה "מה?! מה הקשר בכלל?! הייתי פה עם המורה!" אז הוא אומר "אמרתי לכולם ללכת לכיתה" אמרי לו "יופי שאמרת! אתה יודע מה!? נכון רציתי להתפלח...בגלל זה אני פה..כי רציתי להתפלח אז הלכתי לשיעור...לא אתה ממש מדהים אותי כל פעם מחדש" ככה אמרתי לו
הוא ממש מעצבן
איזה מצחיק היה עם המורה הזאת...דיברנו על השיר שלנו...והיא שאלה למה לא נותנים לילדים לראות את זה...אז ילדה אחת אמרה "כי יש סקס שם" אז אמרתי לה "מזה קשור? היום כל בנאדם בן 8 כבר לא בתול!"
היה מזה מצחיק היום...המורה שלי ממש מצחיקה

הרגת אותי..כל בן אדם בן 8 לא בתול..

איזהה מצחיקהה את....הרגתת אותיייי...במיוחדד עם ההיום כל בן אדם בן 8 לא בתול..חחחחחחחח

למעלה