צהריים נחמדים מאד../images/Emo13.gif
היה יום כל כך מצחיקקקק היה לנו ספורט...והמורה הלכה הלכה הלכה ופתאום התיישבה
אז גם אני התיישבתי
ואז ריכלנו על המורות
והיה מזה מצחיק...אחר כך סתם דיברנו...אז היא שאלה את חברות שלי מה הן עושות אחרי הצהריים אז כל אחת אמרה...ואז צחקתי על איזה אחת אז המורה שלי עושה לי "מה את צוחקת מה את עושה בכלל אחרי הצהריים?" אז אמרתי לה "ישנה
" אז היא עושה "הורמון הגדילה שלכם בזמן השינה זה משהו.." אני עושה לה "לא רק ההורמון הזה עובד אם את מבינה..
" ומזה צחקנוו אחר כך היה צלצול אז הבנים באו ואיזה אחד אמר לנו "עבדתן קשה אה?" אז המורה שלי עושה לו "אתה יודע כמה קשה לרכל עלייך?!" והוא עשה פרצוף כזה -
חחחחחחחחחחח אחר כך שקמנו אז היא אמרה "אוי כמה אתם מרכלות..." אז אמרתי לה "אנחנו?! את התחלת את השיחה!!" והיה לה כובע ביד אז היא הרביצה לי איתו
היא כל הזמן נתנ לי מכות איתו
אני מזה אוהבת אותה...היא מזה מצחיקההה בטיול השנתי היא אמרה שהיא תעלה בטיול גמלים על הגמל
המחנך שלי...זה משהו איתו... הוא כל הזמן חושב שאני מתפלחת...אז הוא עושה לי "יעל איפה היית לפני כמה דקות?" אמרתי לו "אמ...פה?" אז הוא אומר "ולמה לא בכיתה? רצית להתפלח אה?!" ואני כזה "מה?! מה הקשר בכלל?! הייתי פה עם המורה!" אז הוא אומר "אמרתי לכולם ללכת לכיתה" אמרי לו "יופי שאמרת! אתה יודע מה!? נכון רציתי להתפלח...בגלל זה אני פה..כי רציתי להתפלח אז הלכתי לשיעור...לא אתה ממש מדהים אותי כל פעם מחדש" ככה אמרתי לו
הוא ממש מעצבן
איזה מצחיק היה עם המורה הזאת...דיברנו על השיר שלנו...והיא שאלה למה לא נותנים לילדים לראות את זה...אז ילדה אחת אמרה "כי יש סקס שם" אז אמרתי לה "מזה קשור? היום כל בנאדם בן 8 כבר לא בתול!"
היה מזה מצחיק היום...המורה שלי ממש מצחיקה