בוקררררררררררררררררר

בוקררררררררררררררררר

אוףףףףף אין לי כוח בצפרררר יוווווווווווווו אני מתההההההההה יש מבחן בתנ"ךךךךךךך!!! רק עכשיו ניזכרתייי אימאלהההההההההה טוב אני יחרתש משהו *יום נעים לכולםם!!

יקיר15

New member
בוקרררררררררררר

הכי מאושרר בארץץץ גם סיימתי עם בגרות אחת כברר וגם קיבלתי במתוכנת במתמטיקה 100 !!!!!!!!!!!!!!!!! וואי אני וידידה שלי היחידים בקצובה איזה כיףף אתם לא מתאריםם בטח המורה תגיש ואתי על 90 או משהו כזהה ... יום ראשון יש חילופי שלטון ואני מחליף איזה משיהו - היבוא לי מישהו בידיוק במקום - ראש אגף תרבות ואמונות אני יחפור לו על זה שאין מה לעשות בב"ש וכל זה שיתחילו להלעות כאן הצגות וכל מיני כאלהה יום שני יש לי בגרות באנגלית ויום שלישי במחשביםם ואז מגיע הלחץ ההיסטרי של מתמטיקה והיסטוריהה אימלהההההההההה.... טוב יאלה חפרתייי שיהיה לכולם המשך יום מהממםם ובהצלחהה :)

זיוו2

New member
יקרוש כל הכבוד ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

100 במתמטיקה זה מצווין
וכןן תחפור לו על זה שאין מה לעשות בבאר שבע
בהצלחהה בכל הסגרויות מקווהההה שתצליח

צהריייייייייייייייים!../images/Emo110.gif

אוי אני עייפה.. היה לי המבחן בספרותתת.. כ"כ רצייתייי [ואני עדיין רוצה!] להצלייחח בו.. תמיד היא אומרת לנו "לתשובה של 17 נקודותא תם כותבים 6 שורות? השתגעתתםםם?" עכשיו היא ל=א תוכל להגיד שלא חפרתי.. בחיים שלי לא חפרתי כמו שחפרתי לה במבחןן הזה
היא תצטער על הרגע שהיא אמרה אתזה... כתבתי תשובות ממש ארוכות ומפורטות
כפול מהשורות שנתנו לנו
לגבייי שאלה אחתת אני לא ממש בטוחהה אבלא ני כ"כ מקווה שאני אקבל מעל 90.. כ"כ כ"כ.. יומטובבבבבבבבב

צהרריייייםםםם../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

יוואוו אני מתפוצצת מעצביםםםםםםםםםם השתחררנו שיעור רביעי אז באתי הבייתהה עליתי למעלהה פתאום אמא שלי לא בבית הדלת נעולה ואין לי מפתחח אז אמרתי טוב נו מה אני יעשה אני יחכה חצי שעה שהאחיות שדלי יחזרוו עכשיו מרובב שיעום אני נ-י-ר-ד-מ-ת-י!! ממש הלכתי לישוןןןןן
בקיצורר אני קמה ופתאום אני ניזכרת שאחותי הקטנה מסיימת שעה 6 ולאחותי השנייה יש היום טיול שנתייייי!!
עד שהשגתי מפתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מיכלושש==>> הצלחה במבחןןןןן!!!!

זיוו2

New member
חחח יאוו../images/Emo12.gif

שונאת שזה קורה לי אבל אני בדרך כלל לוקחת מפתח
חחח מה עשית בסוף?

ירדתי למטהההההה../images/Emo7.gif

ואז התקשרתי לאבא שלי לעבודההה והוא אמר לי איפה אמא שלי שמה תמפתחחחחחחחחח חחחחח אבל הכי מצחיקק היה שמרוב שיעמום נירדמתיי חחחחחחח נירדמיי 10 דקותת

היה לי מ=ש=ע=מ=ם=!!!../images/Emo46.gif

מאחלת לכם שזה לא יקרהה לכםם חחחחח ולכו תידעו אם מתי שישנתיי מישהו מהשחנים עברר חחחח

למעלה