בוקררררררררררררררררר

hila846

New member
תודהה../images/Emo25.gif

אין לי כוח לחרוש

היללי 2

New member
צהריםםם...

היום חתונה לבנדודיי אני מתרגששת חח... היסתפרתי קצוות ועשיתי פןן.. אני לא יהיה פה עוד הרבה אנחנו יוצאים ב6 וחצי ויש לי להתארגן.. יום ניפלא לכוולם..

hila846

New member
ואייי קולולולולולולולולולולולולולול

"כל ששון וכל שמחה כל חתן וכל כלה"...
חחחחח סתם תהני מלא מלא מלא
תתחדשי תספרי חוויות:p

וואי רבתי עם ידיד שלי שעה בטלפוןן

חחחחח רבנו על מתי להיפגשששששש בסוףף קבענוו שניפגש אני ו3 בנים מהכתה שליי ונילך ביחד לחברה שליי

../images/Emo110.gif

אני ואחותי נרדמנו אחת על השנייה אחרי המומינים
התעוררנו לפני 5 דקות
ופספסתי השיר שלנו
אני דעת שעכשיו יש עוד אבל זה מעצבן אותי לראות מהאמצע אז לא חשוב כבר

2ניצי

New member
היום קיבלתי את המבחן בהבעה../images/Emo203.gif

היום קיבלתי את המבחן בהבעה שהיה לפני פסח וקיבלתי 90 תאמינו לי שזה מעולה כי מבחן קודם קיבלתי איזה 60 ומשהו אז השתפרתי המשך יום נעים ונפלא

טל ועדי1

New member
צהריים טובים לכולםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אגמוש המושלמת
|

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מישו שאני מכירה היה אצלנו הרגע והוא מנהל את פורום סקס לנוער
(רק שהוא לא יראה את זה
)

חזרתיי..

חזרתי מאסיפת הורים היה מעולהה..ציונים טובים מאודד..שנה הבאה אם יפתחו את החוגים אני אלך לתאטרון וריקוד זה מה שבחרתי..=] אני הולכת כרגעע...אני יחזור מאוחר יותרר..ביי ביי!

יעל 13

New member
צהריים מדהימים!!!!!!!!!!!!!!

אוקי אז ככה... היום קיבלתי טלפון מאמא שלי באמצע שיעור והיא אומרת לי ככה: "יעל דיברתי עם הבצפר של שנה הבאה ו...התקבלת!!!!!!!" ואני כולי צורחת מאושר!!!!! ואז איזה מורה אחת יצאה ואומרת "ששששש יש פה מבחן!" ואני כזה בשקט "זובי על המבחן הזה!!" יו איך הייתי מאושרתתת!!!! אתם לא מבינים!! איזה כיףףף טוב אתם באמת לא מבינים אז אני אסביר לכם... יש לי לקויות למידה...ובגלל שאני לא משקיעה בלימודים ניסיתי להתקבל לבצפר שיש בו את כל העזרה כדי לעבור את כל הבגרויות...ורק 40 ילדים מכל הארץ מתקבלים השנה!!!!!!!! יו אני כל כך מאושרת!!!!!!!!!!!! אחר כך נסענו לאולפן הקלטות ושרנו את השירים של המסיבת סיום...יצא משהו בן זונה!! היה הכי כיך ומעייף בעולםםםםםםם אחר כך אמא שלי באה לקחת אותנו...וחברות שלי נסעו איתי...אז שרנו בדרך והיה מזה כיף....יש גם מלא תמונות מהאולפן
איך התבאסתי...כי הבמאי רצה לתת לי סולו והשיר הזה היה נורא גבוה...ולא הגעתי לטון...וחברה שלי עושה לי "יש לך קול פי אלף מאחרים את דפוקה שלא לקחת את הסולו" ממש מעודדת זאתי
סעמקקקק!!! אני רוצה את הסולו הזה

למעלה