הדס>>>>נראה לך שנגמרוו לנוו המבחניים?! תשאליי כמה יש ואני לא יספיקק להגיד לך...
מיכי
בהצלחה מאאמיי..>>>יש לי בקשהההההה>>נראה לי שאת יודעת כברר מה>>>>תעתיקי לי ת'שאלותת של המפלצתת אם את תוכלי..יעני תוציאי דף של "תשובות"או דף "לחשוב"ותעתיקי לי ת'שאלותת..
נ.ב אםם תוכליי..
האאא וועודד שבועיים את א-צ-ל-י-י
______________________________________________________________________ יאוו גמאני לא עשיתי שיעעורים בתנ"ך למחר...
אמאאאא היא תהרווג אותי.. איזה מורה מפגרתת היא.. איך היא הגיעה שלא עשיתי 5 פעמים שיעורי בית
אז אני שואלת אותה והיא עונה לי:"נוו בטח...אנייושבת להנהתי בבית ורושמת אי הכנתת שיעורי בית לכולם"
אז אני עושה לו:"נוו את רואה...זה בט-ו-ח- ככה
" טוב חפרתי על המורה הלאא מעניינתתת הזאת..
_____________________________________________________________________ מחר אני מסיימת ב14.30 אאאאאאאמא מזהה לא בא לייי...
ואז אני הולכתת...עם הילדים של חברה של אמא שלי שבאים אליינו מחר..פתחו אצצלנוו התנחלות...כל יום איזה 7 שעות...בלי להגזיםם
איפפפפפפפפפפפפפפפפ איזה עצבים... טוב מה אכפתת לי...אני הולכת איתכםם לגינה ולוקחתת עוד ילדים שאותי
לא ישגעווו
______________________________________________________________________ איפפפ גם אלייהםם חפרתי.. ______________________________________________________________________ טוב קיצרר שיהיה לכםם המשךך ערבבב מהננננננננננה
אני עפתי לעשות שיעוריםםםםםםם בתנ"ךךךךךךךךךךךך.....