בוקרררררררררררררררר

hila846

New member
בהצלחהה ענקיתתת כפרעלייך../images/Emo24.gif

יעל 13

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל

היום הורדתי את העגיל בגבה
אבל לאור הגעגוע פתחתי את החור מחדש
אני מורידה אותו עוד כמה שבועות...

TOUSH

New member
../images/Emo175.gifערב-טוב../images/Emo175.gif

כולם פה שמו את הלו"ז שלהם ללוח הקרוב אז אני שמה את שלה
היום היה לי מתכונת במתמטיקה קשה רצח אבל בעזרת השם יהיה טוב
מחר-בגרות באנגלית
יום שלישי עוד מתכונת במתמטיקה
ויום רביעי מתכונת אחרונה במתמטיקה
ואז בע"ה במתמטיקה אני ניגשת על 100
ואז יום רביעי בלילה אני נוטשת אתכם לשבוע לשבוע..אני טסה לנורבגיה לדודים שלי[וואי יהיה פה ממש שומם בלעדי
]וואי אני ממש יתגעגע אליכם עוד לא הלכתי ואני כבר ממש מתגעגעת
+
+
+

אני אתגעגעעעעעעעעעעעעעע:(

אני אשלח לך מכתבב
בהצלחה בהכל כבר אמרתי?
מוווווווווווווווווווואה
יצא שרשרת יפה נכון?
וסליחה שלא שמתי לב להודעה הזאת

TOUSH

New member
ניראלי../images/Emo13.gifכפרעליך../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif

TOUSH

New member
את תלמידה מצטיינת../images/Emo6.gif

יש לך הפסקות ארוכות ולימודים קצרים
י'מופרעת
+

יעל 13

New member
חחחחחחחחחח אני לא בוכה../images/Emo3.gif

פשוט חיכיתי לעגיל הזה 4 שנים...ועד שיש לי אותו הורדתי אותו כמו סתומה... אבל החזרתי...

ערב\לילעעעע טובבבבבבבבבבב

הדס>>>>נראה לך שנגמרוו לנוו המבחניים?! תשאליי כמה יש ואני לא יספיקק להגיד לך...
מיכי
בהצלחה מאאמיי..>>>יש לי בקשהההההה>>נראה לי שאת יודעת כברר מה>>>>תעתיקי לי ת'שאלותת של המפלצתת אם את תוכלי..יעני תוציאי דף של "תשובות"או דף "לחשוב"ותעתיקי לי ת'שאלותת..
נ.ב אםם תוכליי..
האאא וועודד שבועיים את א-צ-ל-י-י
______________________________________________________________________ יאוו גמאני לא עשיתי שיעעורים בתנ"ך למחר...
אמאאאא היא תהרווג אותי.. איזה מורה מפגרתת היא.. איך היא הגיעה שלא עשיתי 5 פעמים שיעורי בית
אז אני שואלת אותה והיא עונה לי:"נוו בטח...אנייושבת להנהתי בבית ורושמת אי הכנתת שיעורי בית לכולם"
אז אני עושה לו:"נוו את רואה...זה בט-ו-ח- ככה
" טוב חפרתי על המורה הלאא מעניינתתת הזאת..
_____________________________________________________________________ מחר אני מסיימת ב14.30 אאאאאאאמא מזהה לא בא לייי...
ואז אני הולכתת...עם הילדים של חברה של אמא שלי שבאים אליינו מחר..פתחו אצצלנוו התנחלות...כל יום איזה 7 שעות...בלי להגזיםם
איפפפפפפפפפפפפפפפפ איזה עצבים... טוב מה אכפתת לי...אני הולכת איתכםם לגינה ולוקחתת עוד ילדים שאותי
לא ישגעווו
______________________________________________________________________ איפפפ גם אלייהםם חפרתי.. ______________________________________________________________________ טוב קיצרר שיהיה לכםם המשךך ערבבב מהננננננננננה
אני עפתי לעשות שיעוריםםםםםםם בתנ"ךךךךךךךךךךךך.....

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

היא אשכרה מפלצתתתתתתתתתתתתתתתתת והקטע שאת דעת שתמיד אני מכינה אז דווקא בפעם היחידה שאני לא יקראו ללבנה ודלית וזה
והמניאקיתתת אמרה 5 נקודותת בתעודהה והורידדההה ליי לא הוסיפההה!! חצופהההההההההההההההההההה!!!! היא ממש מפחידה אבלללללללללללל

למעלה