בוקררררררררררררררר

בוקררררררררררררררר../images/Emo42.gif

היום יום עצמאות- מי שרוצה לראות מה יהיה היום כתוב בשרשור עדכונים
אגם בטופ 10 מקום מקום 4!!!! כל הכבוד לנו היא הייתי מקום 5 שבוע שעברר!!
היום כל הבתי ספר משתחררים ב12!!!!!! יש יוצאי דופן?

יקיר15

New member
בוקרר טובב

ואני יוצא דופןן .... יש לי אחרי שאני מסיים ללמוד תגבור במחשביםם בעע בכלל אני תמיד יוצא דופןן יום חמשיי אמור להיות לי חופש מתכוענות אבל אני צריך לבוא לחזורת ןואז גם למתמטיקה ... ממש אחלה חופש ...

hila846

New member
בוקררררר../images/Emo42.gif../images/Emo221.gif

נשארתי היום בבית
טוב אבל בטח זה לא יהיה כ"כ חופש כי אני אצטרך לעזור לאמא שלי כי מחר יש לנו אורחים
יומטובבב
הילה

hila846

New member
הייייייייייייייייייייייייייייייייי

קיבלת את מה ששלחתי לך

מעניין למה....

לכל מי שעוד לא התעדכן- הילושי השמנמנה נשארה בבית רק כדי לעשות כושר, בעיקרון כבר דיברו על להעיף אותה מהבי'ס כי היא אף פעם לא באה, אבל דחו את ההחלטה. לא משנה, אני בעד לדבר על אגמי. יש לי את המ'ס פלאפון שלה!!!!!!!! מישו רוצה?

hila846

New member
חחחחח דסי תודה בכל מקרה..../images/Emo25.gif

זה סתם בצחוק..

זיוו2

New member
בוקר\צהריים ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

סיימתי ללמוד ב10 וארבעיםם אבל רק לפני 10 ד'ק הגעתי הלכנו לאט ובדרך עצרנו לצפירה
איזה יוםם עצובב הטקס היה ממש ממש עצובבב
כולםם בכו כמעט גמאני
בערבב יש לי הופעה ואני הולכת לחזרות מ5 בערבבב נקווה שיהיה לי כיףףףף
ואיי איזה ילדה אחת מזה סתומה הרגה אותי היום חח מה היא אומרת
תגידו מאיפהה באה הצפירהה זה מוקלט או שזה בא מהשמיים אז כולם נקרעו ואני עושה לה אלוהים תוקע בחצוצרה ונפתחים שעריי שמיים חחחח היא מזה סתומה אין לה שכלל

צהרייםםםםםםםםםםםם../images/Emo178.gif

בבוקר שבאתי אני כזה שומעת מדברים לאן הולכים היום מתיי וזהה ואז הם אומרים לי היום ב-9 בפארק משהו כזהה ואני כזה"אני לא באהה" ואז הסברתי להם שאגם בערות 11 היום... הם התחילו לצעוק עלייי!! איזה ילדה חולה מה את בסדר? מה את לא באהה בגלל שאגם בטלוויזיהה והתחילו להגיד לי את לא נורמליתת ואני מתה מצחוק כאילו מה אתם רוצים ממני? מה רציתם שאני יעשהה??? אממ למדנו שעתיים ראשונות ובתחילת שיעור שלישי היה לנו מורה מחליףף והוא מנסה לדבר איתנו ואנחנו מזה רביםם התחלנו בכתה מלחמת מים מ-ט-ו-ר-פ-ת- הייתה סחוטהה!! היה ממש מצחיקקקקק
ואחר כך היה את הטקסס והיה איזה קטע של איזה 15 בנים מהשיכבה שלי והטמבלים האלהה מתפוצצים מצחוקקקק והתחלנו לצחוק על זה שהם צחקו [בקיצור הטקס ניגמר והלכנו ה-ב-י-י-ת-ה-!!

למעלה