בוקררררררררררררררר

אני יודעתת אבל פוחדת שזה לא יקליטטט

אבל נישארים עד 6 בבוקר אז אני יבוא ב11 וחצי מתי שייגמר הטקסס!! אוךך אבל איזה מעצבן זה

בוקרררררררר../images/Emo42.gif

הצפירה העירה אותי.. לא הלכתי היום. כי שכחו להעיר אותי
יום עצמאות שמח (קשה להגיד את זה באמצע יום הזכרוןן
) היום יום הזכרוןןןן (גילית ת'אמריקהה
)
יהי זכרם ברוך

אביחי 33

New member
צהרים../images/Emo16.gif

יום ממש עצוב מבחינתי
היום סיימנו ב 12 וגם לא למדנו היו הרצאות וכאלה. אני חוזר ב 18:00 לבית ספר לטקס שאני שר בו גם ד"א. אני אשתדל שיקליטו אותי. אני יוצא היום בערב-לא ידוע לאן בינתיים. ומחר אני עובד ככל הנראה, הם רוצים אותי דחוף וגם ככה הים המלח התבטל לצערי, אז אני אעבוד ואנחנו מקבלים משהו מעל 30 ש"ח לשעה. יום טוב עד כמה שאפשר

hila846

New member
צהרייייים../images/Emo221.gif

הדג אתמול לא מת בסוף הוא גוסס הוא הפוך אבל עדיין מוזיז ת'פה:-{ הוא מזה מסכן
ניסינו הכל כדי להציל אותו אבל הוא אפילו לא מצליח לקום הבאנו לו אוכל וקשה לו לזוז....
הוא גוסס כבר כמה ימיים
עדיף שימות
אני שונאת דגים (חוץ מדולפינים
) איזה חפירה
הילה

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםם

עשיתי את התפאורה לטקס...יצא ממשששש יפההההההההה אחר כך הרכזת של השכבה שלי באה ואמרה שהיא רוצה שאני אעשה את התפאורה של המסיבת סיום
היה טקס ממש יפההה היה עצוב... כשאני והמורה שלי תלינו את התפאורה אז תלינו קטע של שני חיילים שנהרגו שהם בוגרי הבצפר שלי...אז פתאום היא אומרת לי "כמה תלמידים שלימדתי כבר אינם...עד שלא יהיו לך ילדים לא תביני כמה חשיבות יש לזה" ואי הייתה לי צמרמורת באותו רגע... אאאאאאאאאאאאאאאאאאא חברה שלי אמרה לי מה יהיה בטיול השנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה עוד שבוע...ויהיה מזה שווה!! נישן בניצנה...זה ליד גבול מצרים נראה לי... ויהיו טיולי גמלים חחחחחחחח ובריכה בבית מלון יהיה...וטיול באמצע הלילה...ועוד מלאאאאאאאאאאאאאאא אני מעלה את רוב המורות על הגמלים חחחחחחחחח
וחברה שלי מביאה אלכוהול
אבל אני לא נוגעת...כי אם תופסים אותנו מטיסים אותנו משם... ואי יהיה כל כך שווהההההההההההההה

אעלק את לא נוגעת../images/Emo3.gif

וגמלי כלהזמן המורות אומרות "עד שלא יהיו לך ילדים לא תביני" או כל מיני משפטים אחרים דומים
כמו: "ילד זה עולם שלםםםםםםם"

יעל 13

New member
חחחחחחחחחח אני באמת לא אגע!!!!

יא מפגרת אני על תנאי בטיול הזה!! אם אני עושה משהו קטן ישר מטיסים אותי! את לא זוכרת מה שקרה עם המנהל?!

היללי 2

New member
צהריייםםםםםםםםם../images/Emo15.gif

היינו היום בהר הרצל... היה עצווב... אחר כך הלכתי לסבתא של חברה שלי היה מצחיק בטרוףף..חחחח יום מעולה לכולםם...

למעלה