בוקררררררררררררררר

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

איזהה יוםםם כאילו סתם הלכתי לבית ספר! שעתיים ראשונות היה לי ספרות חילקה תמבחנים קיבלתי 88 ש93 זה הכי גבוהה בכיתהה זה סבבה... אחר ככך לא עשינוו כלוםם פשוט כלום!! אחר כך היה לי שעתיים אזרחות ראינו "אבא גנוב" וחברה שלי הסתומה שרטהה אותיייי וזה מזהה שרף לי כי נשרפתייי באותו מקוםםם ממש כאבב ליי אחר כךך היה לי של"ח והמורה שחכה לבוא חחחחח סתם לא יודעת איפה היא הייתהה ואז כאב לי הראש והיה לי שלוש שעות מתמטיקה והיא במילא עושה חזרה למבחן אז אמרתי לאמא שאני לא נשארת והיא אמרה שהיא תביא לי אישור אחר כך.. ב4 וחצי ישש ליי חזרההה
באליי!! אבללל חחחחחחחםםםםם
אהה וקיבלתי 84 בהיסטורייה למרות שציפיתי לציון יותר גבוההה
שיהיה לכולםם המשך יום מקסייםם

צהריים טוביייייייייייים!../images/Emo204.gif

השתחררתי מאנגלית כי עדיין לא עשיתי ספיצ
חחחח עכשיו אני לומדת למתמטיקה (מחר מבחן:() ועושה עבודה בספרות ובאזרחות ואז נשאר לי רק ללמוד להיסטוריה פיזיקה ותנ"ך
המשך יום אחלה לכולם!

יעל 13

New member
חחחחחחחחחח צהריים

הלכתי לבצפר
נכון זה שעמד לו?
אז ידיד שלי שוב חיקה אותו...אז אמרתי לו "איזה מניאק אתה... אמן שתזיין ולא יעמוד לך!!" חחחחחחחחחח מסכן
אחר כך ראיתי את חברה שלי שהעיפו אותה מהבצפר..היא באה לבקר...איזה סתומה היא חחחחחחחחחחח המורה שלה למתמטיקה באה...אז היא רצה אליה וצעקה "מירבוש מירבושש!!!" והתחילה לחבק אותה חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עמההה המחנך שלי...זה משהו....אין כבר מה להגיד עליו... היום הוא שוב דיבר על אנשים שהבריזו...ואיזה קטע..אני הייתי ברשימה...ואיזה קטע...לא הברזתי כבר איזה חודשיים...אתם יודעים למה הייתי ברשימה? כי הייתי חולה...אז כבר אסור אצלנו להיות חולים אז כל מי שלא בא הוא ישר מבריז... אחר כך המחנך שלנו דיבר איתנו על איזשהו שער בנהריה...אז הוא עושה לחברה שלי "מור איזה שער יש שם?" והיא צורחת "שער הניצחון!!!" ואני כזה "אויש מור עם מוח כזה עדיך שתסתמי!" חחחחחחחחחחחחח שער הניצחון..איזה סתומה אחר כך הוא שאל אותי משהו אז אמרתי "...הערבים..."...אז הוא אומר לי "איזה ערבים?" ואני כזה "ערבים! מזה משנה איזה?! יש הרבה!"
אידיוט

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחח דייי!!!!!!!!!

את וזיו עושות לי דווקא
אם את רוצה דברי איתי את
אין תקציב
חחח סתם

TOUSH

New member
צהרים טובים לכולם../images/Emo178.gif

איזה חם היה היום
אני הלכתי לבצפר לשעה
ואז הלכתי לשבת בבית קפה עם חברה [החיים יפים
] יום רביעי מתכונת אחרונה בהיסטוריה ואז בגרות ביום חמישי וזהו עם היסטוריה לכל החיים
אךךך חלום
אוף משעה 14:00-18:00 תיהיה לי הפסקת חשמל
לא נורא ננצל את זה ללמוד או לישון
המשך יום-מקסים לכולם
הדסי ככה חינכתי אותך להבריז
אני בגיל שלך לא ידעתי מזה
[נשיבוק]

למעלה