בוקררררררררררררררר

רעותת../images/Emo110.gif

הגבתיי לתגובהה שכתבת על המבחן במדעיםםםם פעמייים תגובה ארוכה ותפוזבל לא שלחח
בכלל מקרה בהצלחהה

יפים שליייייייייייייייייייייי

אני אדבר איתכם ביום חמישייי אין לי זמן לנשום אני מקווה שאני אוכל לעבור אתהשבוע הזה בשלוםם מחר מבחן במתמטיקה והגשת עבודהההה מחרתיים מבחן בפיזיקה ובהיסטוריה וכנראה גם בתנ"ך. יום חמישי הגשת עבודה באזרחות. יוו
אע וביום ראשון ספיצצ.. מוווואה מי שרוצה אני בפלאא

hila846

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

בואי נתערב שאיזה מבחן לא תעשי ותדחי אותו
חחחחחחחחח סתם
את תעברי את זה מווווווווווווווואה

לילה../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

הייההה כייףף רצחח בחזרה למדנוו משפט מזה יפה
מי שלא יודע משפט זה קטע... מהיום יש לנו חזרות ראשון שני שלישי ורביעי שפעמיים זה שעתיים וחצי ופעמיים זה שעה וחצי... איזה יכףף זהה
עוד מעט יש רוקדיםם עםם כוכביםם

היללי 2

New member
עררבב...

בעעעע מתמטיקה מעצבןעד שהצלחתי לפתוור בעעע... יום רביעי מבחן ארצי ולא התחלתי ללמוווודדד קלטווו אני ניכשלתתת... איזה בצפר חרא הוא מכניס את הציון לתעודה ושאר הבתי ספר לא מכניסים... זה ניראלי רק לדתיים אולי לדסי יש... ווואי החום הזה כ"כ מעצבןן פשוט לחות כאאאןן... ועוד לחשוב מה באילת... טוב דיי חפרתי חעחע.. לילה טוב לכולם..

יקיר15

New member
לילהההה....

ואווו כל הסופ+תחילת שבוע הזה למדתי להיסטוריהה איכסס כמה יש ללמודדדד ... מחר המתכונתת אימלה איזה פחדדד .... היום גם נולדה לי אחיינית חדשהה יאווו איזהה יפהההההה ומתוקהה היאאא !!! מחר ישר אחרי המתכונת קורעים לנו תצורה בחזרותת כי הטקס הוא יום רביעיי ... בקיצורר יאלה חפרתייי :) לילה טוב לכולם

ליללללע../images/Emo70.gif

שאלווום לכווולם..
לא הייתי פה כל היום..
כי ישר אחרי הבצפר[יעני באתי הביתה]ואז הלכתי לעבודה של אמא שלי.. ואז הלכנו לסופר וחזרנו רק עכשיו.. אז אני מצטערתת
קבלתי במבחן בתנ"ך 77
היום המבחן בהיסטוריה היה ממש קל אבל יש לי "טעויות"כי היו שאלות שיש יותר מתשובה אחת והיא פשוט לא רשמה את זה ועל דבר כזה היא מורידה 3 נק'...זה לא פיייייייייייייר
טוב קיצר חפרתי..
עפתי להתלקחח בה בעי המשךךך לילללע מצצצווויןן
מיכי
בהצלחה במבחן ביום רביעי
אוהבת אותכם תאאאאאאאאאמיד
פטרי

לילהההההההה../images/Emo29.gif ../images/Emo205.gif

בהצלחה לכל מי שיש לו מבחןןןןןןן
מחר אני לא יהיה בפורום אפילו לדקה כי יש לי מבחן במדעים ביום רביעי ואני צריכה לחרוש את כל הספר
אז אני יתגעגע
ותהנו לכם עם כל המבחנים שלכם
ב=========ה========צ=======ל=========ח========ה
כרפעליכםםםםם
רעות

למעלה