בוקררררררררררררררר

בוקררררררררררררררר

מקווה שלכולם היה כיף אתמולל לי היה מאוד כיףף היה מזה מצחיקקקקקק וגנבתי את האפיקומן(אצלנו גונבים לא מוצאים אבא שלי צריך לשים לידו ולשמור על האפיקומן ואנחנו צריכות לקחת בלי שהוא ישים לב וזה לא קל כמו שזה נשמע הוא כל הזמן מסתכל על זה. טוב עוד מעט אני נוסעת לקריית שמונהה גם לפני פחות משבוע הייתי אני יחזור ביום ראשוןן

בוקר מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

איזה כיף הדיימנד'ז אתמול נכנסו לפורום וכתבו חג שמח ובלילה גם שירי. יו איזה מושלמותתתתתתתתת. אתמול היה לי ליל סדר גרוע יו אני שונא את הדודים של איזה קרציות.

2ניצי

New member
בוקר טוב../images/Emo203.gif

אתמול היה ליל הסדר ואני מצאתי את האפיקומן אבל הפרס יהיה לכל בני הדודים בוקר טוב לכולם ויום נעים

חחחחחחחח אצלנוו כולם גנבו...

כאילו כל האחיות שלי ואני והפרס זה הגיל שלנו כפול 10 יענו אני בת 12 וחצי אז אני מקבלת 125 שקל

לפי ההלכה כל הילים אמורים לקבל אם.

אחד מהילדים גונב.. (כאילו כל הילדים שהיו בשולחן..., נראה לי שאת לא נקראת ילדה אבל
אני לא בטוחה אולי זה עד 12
)

זיוו2

New member
בוקרר ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

מיקודםם קמתיי שיהיה לכולםם בוקר טוב!! אתמול היה סבבה בליל הסדר הייתי עייפה מהטיול לאילתת קצת הרבה אז ישר אחרי הברכה אני נירדמתי על הספה ולא אכלתי כלום חחח ואז העירו אותי שהלכנו וכולםם צחקו שם כמו משוגעים הם התחילו לספר בדיחות וזה חחחח ואז התעוררתי ניהייתי ערנית ואבא שלי ואני ואחי (אמא שלי ואחותי הלכו הבייתה כי אחותי נרדמה) הלכנו לסבתא שלי השנייה והיו שם בנות דודות שלי הקטנות איזה מתוקות הן איך הן קפצו עליי כמעט אכלתי אותן!! ועוד מעט אנחנו הולכים לסבתא שלי לעשות על האשש הולךך להיות כיףף רצחח וזיהוו חג שמח וכשר!!

טל ועדי1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

היה כיף אתמול..!!!

חלי 66

New member
בוקררררר../images/Emo24.gif

בוקרר טוב אנשיםםם
היה כייף אתמול צחוקים כרגילל אבל שחכנו מהאפיקומן
חחחחחחח
כשהגעתי הביתה אמרתי רגע שחכנו לחפש את האפיקומן היום עושים על האשש יאמייייי

טל ועדי1

New member
חחח איזה כיף לכם שאתם עושים היום

על האש...! בתאבון!! אנחנו הזמנו את האנשים מאתמול ועוד כמה אנשים נוספים..ועשינו ארוחת צהריים... צהריים טובים..!!!

שמחה שנהנת:]] גמנחנו שכחנו ממנו!

אבא שלי פתאום מפסיק את כוווווווולם באמצע ברכת המון
"ש=כ=ח=נ=ו= =מ=ה=א=פ=י=ק=ו=מ=ן=!" חחחחח תהני:] (באיחור)!!

זיוו2

New member
צהרייםם... ../images/Emo42.gif

עכשיוו חזרתי מסבתא שלי עשינו על האששש היהה צחוקים רצחח!!
וסבתא שלי הביאה לכל נכד 200 ש"ח איזה כיףף

טל ועדי1

New member
חחח גם סבתא שלנו הביאה לכל אחת

200 שקלים..!! היום נהייה בקניון אז נקנה משו..!

זיוו2

New member
אני חוסכת...

היה לי עכשיו איזה 600 ש"ח אבל קניתץי מלא דברים ולקחתי גם 300 לאילת ואבא שלי הביא לי עוד 300 עכשיו אני חוסכת יש לי בנתיים 300 חחח

זיוו2

New member
אני חוסכת ../images/Emo13.gif

היה לי עכשיו איזה 600 ש"ח אבל קניתץי מלא דברים ולקחתי גם 300 לאילת ואבא שלי הביא לי עוד 300 עכשיו אני חוסכת יש לי בנתיים 300

זיוו2

New member
איך חותכים מצה בול באמצע חחח

|לינק|http://www.mantis.co.il/pesach2006/|סלינק|

למעלה