לילה../images/Emo29.gif :]]!! חזרתייייייייייייייי
חזרתי עד מחר בבוקר
חחח אוקע:] ליל הסדר היה ממש ממש כיף
ואתם צריכים להיות גאים בי
הפעם לא הלכתי לאיבוד בדירה של דוד שלי
אלא במלון עצמו
חחחחחחח ומה קרה לנו היום
בת דודה שלי רצה במסדרון והיא בת 5
(בדיוק יהום יש לה יומהולדת.. חגגנו לה בחדר
) והיא בפניה נתקלה בעוד ילדה קטנה.. הם התנגשו בחד.. זו היתה תאונה.. סתם כאב לשתיהן הראש! ואמא של הילדה שהיא נתקלה בה התחילה לצרוח על בת דודה שלי, ועוד באנגלית
תארו לכם מישו זר מתחיל לצרוח עליכם בשפה זרה ועוד שאתם לא אשמים
אני משוגעים יש בעולם
בקיצר.., לבת דודה שלי יצא פיפי בתחתונים מרוב פחד (לא ביטוי.. באמת יצא לה פיפי) היא נכנסה לחדר אחרי הצרחות כולה רועדת רטובה מהפיפי ובוכה עם שיעול מרוב בכי! כל כך כאב לי עליה הלב
זאת ילדה שסבלה מדברים כאלה עד גיל שנה וחצי כי היא ילדה מאומצת. היא היתה במוסד.. והיא כאילו נזכרה בזה..
(יכול להיות שסתם אנחנו חושבים ככה אבל זה היה ממש נראה לנו ככה..,כי היא בד" לא רגישה!!, היא ממש בקושי בוכה!) ואז בת דודה שלי אמרה לאמא שלה שהיא רוצה שהיא תלך לדבר עם ההורים של הילדה.. ודודה שלי שאלה אותה מה את ורצה שאני אגיד להם ?, והילדה אמרה
לא אכפת לי העיקר שתצרחי עליהם והם יבהלו..., ומתי שהיא אמרה את זה התחלתי לבכות
גם בגלל שאני רגישה לדברים שקורים לילדים פיצים.. וגם בגלל שרואים כמה זה פגע בילדה הצרחות שלהם עד כדי כך שהיא לא תעזוב את זה עד שהם לא ירגישו מה שהיא הרגישה.. ואמאל'הההההההההההההההההההההההההה דודה שלי דיברה איתם בעדינות ואמרה להם שהיא ממש נבהלה.., ושהם לא היו צריכים לצרוח עליה.., כי זאת היתה תאונה... והיה ויכוח ענק ענק ענק. ואז סבתא שלי הגיעה והיא אמרה כזה : "יאללה בואו נשכח מזה.., עכשיו חג פסח., כולנו יהודים, כולנו אחים.. (סבתא שלי יותר דתיה ממנו והיא שיא בקטע הזה של כולם יהודים כולם אחים וכל זה..) ומה האבא עשה
הוא קם מהכיאס ודחף את סבתא שלי אחורה!! ואז הוא אמר לה : "גברת לכי מפה" היא אמרה לו.. אני לא אלך .. אתה תחזור לשבת בכיסא!! בקיצר הם התווכחו ואז סבתא שלי : "י'משוגעים!!, תחזרו לאמריקה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הרג אותי
בת דודה שלי רצתה להגיד להם שזה לא שווה את זה כי ואלי ישתנה לבת שלהם משו היא במילא דבה כזאת עם משקפיים והולכת עקום
לא חס וחלילה שאני צוחקת עליה אבל על מה שבת דודה שלי אמרה
היא אמרה שלא קרה כלום.., ממנה יכול להיות רק יותר טוב
איך צחקתי
ואז ירדנו לים
והיה יאתנו כלב כלשהו שהתסתובב איתנו.., אז השומר אמר לנו : "אין כניסה לכלבים" אז אחותי :"אז איך אתה נכנסת
"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזהו בעיקרוןןןןןןןןןןןן אההה ושמתי את העדשות
, כבר דיי התרגלתי ברוך ה'
התגעגעתי לכולכםםםםםםם:]] מואה