בוקררררררררררררררר

למה נראה להם../images/Emo6.gif?

למרות שהם חמודים ביחד
ו... אל תהרגו אותי.. אבל.. אני מתחילה להאמין לשמועות שאגם נפרדה מיוני

הדס..../images/Emo110.gif

האמת שזה קצת מפחיד כי שאמרו על יהודה ואפרת.. ועל נינט ורן.. אז הם באמת נפרדו.. אבל כל הזמן יש שמועות על הכל.. ובערך 90% מהפעמים זה שטויות.. [הפעם זה באמת 90% לא כמו במפגש באמל
] אז פשוט נקווה שלא

אתי 13

New member
כל פעם ניכנסים ואומרים שזה נכון...

למישהו יש קישור לכתבה? יש כאלה ששמעו על זה באינטרנט!!

יקיר15

New member
לילהה ...

אצמלו דווקא היה אחלה סדר... היינו מנלא אנשים וואי חח ועם האיפוקמן היה בשל לגמרי כי דודים שלי הגדולים יענו בני 16 ככה [ כמוני] גילו איפה האפיקומן כי הם לא יצאו בחוץ שהחבאנו אותו... אז ישר מצאו אותו אז בקיצור היום שיגעתי את הילדים והחבאתי להם אותו במקומת הכי הזויים וכמובן שהם לא מצאו אותו חחח .... גם אנחנו עשינו היום על האש יאמייי
ואחר כך הלכתי לבסתא שליי ... ודוד שלי החביא את האפיקומן ואמר שכלמי שמעל גיל 13 ---> שזה אני חעחעח יקבל 500 שקל אם הוא מותצא את האפיקומן אם הוא בין 9-12 הוא מקבל 250 ואם הוא קטן מ-8 הוא מקבל 100 ... בקיצור הוא החביא והפ]כנו את כל הביתת ובוסףף לא מצאתי אותוו
אתם לא יודעים איפה הוא החביא אותוו... הוא החביא אטותו בתוך הכלוב של התוכי .. נכון תמיד שמים מן שכבה כזאת למטה כדי שהתוכי לא ילכלך את הכלובב בקיצור הוא שם את זה מתחת לזהה... וואי בחיים לא הייתי חושב לחפש שםםם לא נורא העיקר שהיה כיףף ...

חחחח אצלך ממש ממש מחביאים../images/Emo3.gif

אצלנו בא שלי פשוט יושב על זה
אז תמיד שהוא והלך לקחת כוס או שו אני מתגנת ולוקחת לו אתזה מהכיסא
ושמחה שנהנת בעל האש כפרעליך:]]!!

אייללוש

New member
חחח ספרתי לאבא שלי../images/Emo6.gifו....../images/Emo26.gif

הוא שאל אותי מה הוא לא שובר את זה אבל
כי נגיד זה לא ממש הגיוני הוא צריך להיות נוצה שזה לא נפגע... אז אמרתי לו שכנראה הוא רזה כמו חברה שלי[את
]

מתי תבינו שאני לא כזאת רזה../images/Emo122.gif../images/Emo35.gif

אתם תראו במפגש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ו.......... הוא שם את זה כזה עליו... בקיצר.., זה איתו.., על הגוף שלו. פשוט אומרים לו לקום וזה נופל מאיפהשהו

אייללוש

New member
יששששש../images/Emo70.gifמיכאל כנס למסן נתכנן עליה

נתכנן דברים ונתקיף אותךךךךךךך
סתם
או שלע

יעל 13

New member
ערב מעולה../images/Emo13.gif

היה יום ממש נחמד... קמתי ב11 וחצי...ובת דודה שלי ואחותי ישנו פה... אחר כך נסענו לאכול צהריים אצל חברים...היה מצחיק לאללה... אחר כך חזרנו הביתה ונסעתי פעם ראשונה למקום שאסור לי לגלות עליו כלום... אני רק יכולה להגיד שזה אנונימי ובגלל זה אסור לי לדבר על זה ובטח שלא בפורום אז מי שרוצה רק במסן...

בא לי גם לספר על אתמול../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

הממממ יצאנו מהבית ב4
ונסענו לירושליים.. היה לי מצברוח לא נחמד ככ.. אבל עד הערב כבר די עבר.. ובהתחלה שהגענו אז מישי הסתיים לה המלווה והיא יכולה להסיע 2 אנשים
אז היא הסיעה אותי ואת אחותי לדואר לקחת דואר
כזה סתם סיבוב... [סיבובון
] והגיע מכתב מאוד מאוד משמח
והתחלנו כרגיל די מוקדם
והיההה ממממממממש מצחיק
לא סיימנו תהגדה [או אגדה?! גררר אני לא מבדילה...] אבל בסוף אני סיימתי עם עצמיי
חחחחחחח המשכתי לבד
ואז הגיע הקטע של האפיקומןןןןןן
הם החביאו אממממממממממ 4 אם אנלא טועה.. חחח כאילו לכל ילד אחד
ככה זה תמיד כולם זוכים.. גם כשהייתי קטנה תמיד מי שזכה קיבל משהו אבל גם השני קיבל "פרס ניחומים"
ואז החביאו לנו עוד סתם בשביל הכיף
וסתם היה נחמד:] היה מצחיק לאללה.. וחזרנוווו הביתההה וזהוווווווווווווו

לילה../images/Emo29.gif :]]!! חזרתייייייייייייייי

חזרתי עד מחר בבוקר
חחח אוקע:] ליל הסדר היה ממש ממש כיף
ואתם צריכים להיות גאים בי
הפעם לא הלכתי לאיבוד בדירה של דוד שלי
אלא במלון עצמו
חחחחחחח ומה קרה לנו היום
בת דודה שלי רצה במסדרון והיא בת 5
(בדיוק יהום יש לה יומהולדת.. חגגנו לה בחדר
) והיא בפניה נתקלה בעוד ילדה קטנה.. הם התנגשו בחד.. זו היתה תאונה.. סתם כאב לשתיהן הראש! ואמא של הילדה שהיא נתקלה בה התחילה לצרוח על בת דודה שלי, ועוד באנגלית
תארו לכם מישו זר מתחיל לצרוח עליכם בשפה זרה ועוד שאתם לא אשמים
אני משוגעים יש בעולם
בקיצר.., לבת דודה שלי יצא פיפי בתחתונים מרוב פחד (לא ביטוי.. באמת יצא לה פיפי) היא נכנסה לחדר אחרי הצרחות כולה רועדת רטובה מהפיפי ובוכה עם שיעול מרוב בכי! כל כך כאב לי עליה הלב
זאת ילדה שסבלה מדברים כאלה עד גיל שנה וחצי כי היא ילדה מאומצת. היא היתה במוסד.. והיא כאילו נזכרה בזה..
(יכול להיות שסתם אנחנו חושבים ככה אבל זה היה ממש נראה לנו ככה..,כי היא בד" לא רגישה!!, היא ממש בקושי בוכה!) ואז בת דודה שלי אמרה לאמא שלה שהיא רוצה שהיא תלך לדבר עם ההורים של הילדה.. ודודה שלי שאלה אותה מה את ורצה שאני אגיד להם ?, והילדה אמרה
לא אכפת לי העיקר שתצרחי עליהם והם יבהלו..., ומתי שהיא אמרה את זה התחלתי לבכות
גם בגלל שאני רגישה לדברים שקורים לילדים פיצים.. וגם בגלל שרואים כמה זה פגע בילדה הצרחות שלהם עד כדי כך שהיא לא תעזוב את זה עד שהם לא ירגישו מה שהיא הרגישה.. ואמאל'הההההההההההההההההההההההההה דודה שלי דיברה איתם בעדינות ואמרה להם שהיא ממש נבהלה.., ושהם לא היו צריכים לצרוח עליה.., כי זאת היתה תאונה... והיה ויכוח ענק ענק ענק. ואז סבתא שלי הגיעה והיא אמרה כזה : "יאללה בואו נשכח מזה.., עכשיו חג פסח., כולנו יהודים, כולנו אחים.. (סבתא שלי יותר דתיה ממנו והיא שיא בקטע הזה של כולם יהודים כולם אחים וכל זה..) ומה האבא עשה
הוא קם מהכיאס ודחף את סבתא שלי אחורה!! ואז הוא אמר לה : "גברת לכי מפה" היא אמרה לו.. אני לא אלך .. אתה תחזור לשבת בכיסא!! בקיצר הם התווכחו ואז סבתא שלי : "י'משוגעים!!, תחזרו לאמריקה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הרג אותי
בת דודה שלי רצתה להגיד להם שזה לא שווה את זה כי ואלי ישתנה לבת שלהם משו היא במילא דבה כזאת עם משקפיים והולכת עקום
לא חס וחלילה שאני צוחקת עליה אבל על מה שבת דודה שלי אמרה
היא אמרה שלא קרה כלום.., ממנה יכול להיות רק יותר טוב
איך צחקתי
ואז ירדנו לים
והיה יאתנו כלב כלשהו שהתסתובב איתנו.., אז השומר אמר לנו : "אין כניסה לכלבים" אז אחותי :"אז איך אתה נכנסת
"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזהו בעיקרוןןןןןןןןןןןן אההה ושמתי את העדשות
, כבר דיי התרגלתי ברוך ה'
התגעגעתי לכולכםםםםםםם:]] מואה

למעלה