בוקרררררררררררררר

צהריים../images/Emo41.gif

כבר הגיע שישי השבוע הזה כל כך טסס הוא ממש עבר לי במהירות כל כך גדולה..טוב יש עוד שבוע ועוד המון..חחחחחחחחח.. קמתי לפני רבע שעה ככה פעם ראשונה שאני קמה ככה למרות שקמתי ממש ממש מזמן אבל פתחתי עיניים והחלטתי להמשיך לישון וגמככה חצי ישנתי חצי לא בלילה כי דקה לפני שעליתי למיטה הרגליים שלי החליטו שהם חוזרות לכאוב והבטן שלי כבר כאבה ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי אבל התגברתי..ובבוקר אבא שלי הדליק מזגן ואני קפאתי פשוט קפאתי מקור הידיים שלי כאבבוו כברר אבל בסוף הסתדרתי עם השמיכה עליי..חחחחח.. כל השרירים שלי תפוסים ושאמא שלי ניסתה לשחרר לי בידיים ובכתפיים ובגב זה ממש שמעעוו קקחחח קקחחח של העצמות אמרתי לה אמא שני מתפרקת אני מגומי..חחחחח..אז היא אמרה לי באמת מה זה העצמות שלך זה כלום הם מתפרקות ואז היא התחילה להרצאות לי שאני צריכה לאכול הרבה יותר ובריא יותר וכל מיני הרצאות כאלה שתמיד חוזרות וכבר בע"פ אני יודעת..חחחחחח..אבל גמככה אני לא שמה עליהם ממש..חחחחח..זה שטויות ואני אוכלת מספיק וטוב..:]] היום ומחר אני בבית נראלייי..שבוע טוב ומקסים לכולם!:]]

אני נוסעתתתתתתת../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

אני נוסעת לדודים שלי לשישי שבת:] אני אתגעגע
ויקיר - אני מלכה
חעחעחעחעחע שתהיה שבת הורסת לכווווווולם

היללי 2

New member
אני נוסעת לשבת../images/Emo23.gif

אני לא יהיה כאן עד יום ראשון, כי במוצ"ש נחזור מאוחר. אני נוסעת לסבתא שלי
שבת שלום לכוולם
הילה.

יעל 13

New member
צהריים../images/Emo10.gif

אתמול היה יום כייפי טיפה...לקחנו את דודים שלי ליום כיף כזה...עשינו סנפלינג ואחר כך נסענו להפלגה בשקיעה...בסנפלינג בעלה של דודה שלי עשה ופתאום נשבר חלק מהסלע והוא נפל לי על הברך ויש לי שם כחול וכואב לי אלףףףף!!!! הסלע פגע בעצם וזה מזה כואב
אבל חוץ מהמכה היה ממש נחמד
אחר כך בני דודים שלי באו לישון אצלנו ושמרתי עליהם בזמן שההורים שלי יצאו עם דודה שלי ובעלה ועם אח של אבא שלי ואשתו...ובבוקר היום לקחנו את בני דודים שלי לבאולינג ואז לקחנו אותם לטרמפולינות כאלה שעושים סלטות באוויר...התחמנים האלה נשארו פי 3 מהזמן
ובת דודה שלי חשבה שהמפעיל צעק עליה אז אבא שלי הלך לדבר איתו והוא אמר שהוא לא צעק והוא נורא מתנצל אם היא לא הבינה אותו והוא נתן לה עוד סיבוב בחינם
אחרי שהיא עשתה פי 3 מהזמן שלה
תחמנית זאתי
שמתי לב שאני מדברת עם ההורים שלי ועם בני דודים שלי המון אנגלית...אולי פתאום זה חזר לי מהתקופה שגרתי בארה"ב...לא יודעת...אבל זה ממש נחמד
הייתי בטוחה שאני לא אבין מילה ממה שהם אומרים...כאילו אני כן יודעת...אבל לא משהו..הקיצר אנחנו מבינים אחד את השני וזה מה שחשוב
מחר אני שוב אצל דוד שלי הוא הזמין אותנו ואת דודה שלי אליו לבריכה שלו

ערבבב../images/Emo20.gif

היוםם רמתי והייתי בבריכה היהה כיףף מאוודדד
ראיתי את כולםם אחרי שבועע שממש התגעגעתיי אליהםםם!! אמממ אחר כך הלכתי לקנות בריסטולים וכל מיניי חומרים למושמושים (צ'ופרים) שאני צריכה להכין להםםם כבר עשיתי חצי זהה אמור לצאת ממש יפהה
אני אחר כך אצלם ואראה לכם... עעוד מעט אני הולכת לסבתא לאכול שם.. גם דודים שלי באים שלא ראיתי אותם מלאןן זמןןןן שבת שלוםםםם לכולםם!!

ערב../images/Emo41.gif

השבת אחותי הלכה לסבתא שלי עם בדודה שלי שגרה בניין לידנו..לקחנו אותם אנחנו ובדודה שלי שתהיה בריאה רק צחקתי ממנה בדרךך..תהיי לי שבת ריקה:[[ משוגעת בדודה שלי יש אחד גר 2 בתים ליד סבתא שלי למה שמה הכול בתים קרקע וילות וקוטג'ים וזה..אז יש אחד היא מ'זה אוהבת אותו אבל הוא נפטר והיא לא ידעה נראלי..אז אמא שלי עושה לה את יודעת _______מת היא עושה לה לא נכון את עובדת עליי אמרתי לה כן באמת הוא מת לא מזמן אז היא עושה לי לא נכון אתם משקרות מחר אני הולכת לבקר אותו..אמרתי לה הוא מת אבל..בקיצר ראינו מודעה אז היא עושה דיי לא נכון זה אחד אחר זה לא ______הזה אמרתי לה טוב בסדר אז היא עושה אני ישאל את אמא שלי היא מתקשרת עושה לה אמא _____מת היא עושה לה ככן ואז היא ניתקה ת'שיחה וזה אז היא עושה לא נכון מחר אני הולכת לבקר אותו..משוגעעתת..היא אמרה אבל בצחוק היא לא תלך..אבל באמת אני תמיד זוכרת אותו מהאזכרות של סבא שלי וזהה... נראלי אולי אני ישן אצל אחותי.. ערב טוב לכולם ושבת שלום!!:]]

למעלה