בוקררררררררררררר

היללי 2

New member
צהריםם...

חח היה היום יום כ"כ סטלני חב"לז... בקושי למדנו רק מתמטיקה וטיפלה תורה.. היה איזה שאלון ארצי בחדר מחשבים באיזה אתר של משרד החינוך..זה היה על הבצפר.. חח היה קורע היום בהפסקת אוכל.. כזה אכלנו ואז אתם מכירים ת'ביצה הזאת שאוכלים וזה מכליף צבעים..קיצר חברה שלי ניזכרה בטיול אחד שילדה קנתה כזה ואז היא באה נשוך וזה היה נר..חחחחחחחחחחחחחח שעות צחקנו זה היה ממש קורעע.... יאלה זזתי ללמוד מחר מבחן במחשבת..בעע...

hila846

New member
צהרייייייייים../images/Emo221.gif

בשבת נסענו לצפת ורציתי לעבור דרך רמת צבי
כי זה היה קרוב...אבל בסוף לא היה אפשר
ואיי איזה יום מעצבן זה היום שעתיים מתמטיקה ואז שעתיים אנגלית
והמורה למתמטיקה מזה עצבנה אותי בשעתיים עשינו 17 תרגילים!!! ועוד היא נותנת לנו עוד 7 תרגילים לש"ב
מחר היה אמור להיות לנו מבחן במדעים אבל הוא התבטל
מחר אני צריכה להגיש ת'עבודה בלמודי א"י מצאתי איזה משו באינטרנט
בארבע אני הולכת לאסוף עצים
איילושלושש
בהצלחההה
(קצת באיחור
) TOUSH
בהצלחההה
(באיחור
) מכלוששש
שמחה שנהנתת
ובהצלחהההה מאמי
ד"א לאן הדס הלכה
מז"א לא הבנתי
יומטוב
הילה

האאא..הסבר..

הדסי בתקופה של מבחנים והכול והיא צריכה לקבל החלטה קשה לגבי התיכון והכול והיא כתבה שאבא שלה החליט על כמו מין "עונש" שהיא לא תהיה במחשב או משו כזה והיא עזבה לצעריי..:(:(היא תחזור בקרובב אני מקווהההה.. ותסתכלי בשרשור עוזבים וחוזרים שם היא כתבה הכול..תקראיי.. מקווה שעזרתיי.. אני מתגעגעתת אלייה..:(:(

זיוו2

New member
גמאני מתתגעגעת ../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif

המון המון הדסושש תחזררייי

eynav16

New member
יש למישהו את האתר של העלאת קבצים??

תודה...!!
ובוקר טוב

eynav16

New member
כןןן../images/Emo13.gif

תודה מאמי יש לי אתר אחר ולא הצלחתי לעלות וזה התחיל להרגיז אותי תודה תודה תודה עזרת לי

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםם

קניתי משקפיים חדשות
אלה לא משקפיים לכל הזמן... מחר יש לי עבודת גמר בג"ג...אני חוזרת ב3 וחצי הביתה...וזה רק אם לא יהיו לי חזרות...אם יהיו לי אני אצטרך להישאר עד 5 בערך... אמאאאא
אשתו של דוד שלי התקשרה אליי עכשיו ואמרה לי שדוד שלי בבית חולים כי הייתה לו בעיה בלב בלילה
אבל הוא בסדר ברוך השם
חחחחח אמא שלי הסתומה הזאת...היינו בחנות משקפיים...וגם לאבא שלי יש משקפיים ואמא שלי עשתה לא מזמן אבל רק לקריאה...אז באנו לשלם אז היא עושה כזה "יש הנחה למשפחות?" חחחחחחחחחחחח איזה סתומה
התחילה עם הבדיחות המפגרות שלה

צהרייםםםםםםם:]] ../images/Emo205.gif

בהצלחה באיחור איילה:]] [[[[[[מקווה שהלך טוב
]]] ועברתי ת'מבחןןןןןןןן בספרווווות:]] איזה כייייייף

2ניצי

New member
../images/Emo203.gif

היי מחר יש לי מבחן במתמטיקה אה והיום היה לי שיחת הורים אבל לא הלכתי כי לא היה לי כוח אז אמא שלי הלכה בלעדיי היא אמרה לי שהמורה להיסטוריה העלה לי מ58 ל75 בגלל שעשיתי עבודה לשיפור הציון(קיבלתי במבחן 35 אז הוא אמר לי לעשות עבודה כדי לעלות את הציון) המשך יום נפלא לכולםםםםםםםםםםם

TOUSH

New member
אחה"צ טובים לכולם../images/Emo13.gif

אין לי מתכונות עד יום רביעי/ חמישי איזה כיף
רגוע לי ושקט לי תודה לאל

עררב מעוווולה לכווולם

מה קורה איתכםם?! לא הייתי פה הרבה..
מחר יש לי ולמיכל מבחן משווה באנגלית..
תמיד שנאתיי אנגליתת..:\\ וביום חמישי יש מבחן משווה בספרות אז אני לא היה השבועע כ"כ הרבה בפורום סוריי..
זה תקופה של מבחנים לצעריי הרב...
מחרר ל"ג העווומר מיכלל דברי איתי שלחי לי הודעה במסןן כי המסןן שלך באמת התחרפפן..

למעלה