בוקרררררררררררר

בוקרררררררררררר../images/Emo42.gif

מותר לי כבר לפתוח נכוןן??
אתם יודעים למה אני ערה עכשיוו?? חחחחחחחחח דמתי לי שעון מעורר לאמצע הלילה ל3 כדי לראות את השידור חוזר של אהבה מעבר לפינה איזה דפוקה אנייייייי
טוב מתחיל עוד 5 דקות עפתי לטלווויזיה

oorlyy1

New member
בוקר טוב../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

בוןקרררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

כמווו שאתםרואים שובב קמתי מוקדםםם וכמוו כל הלילות האחרוניםם לא ישנתי כמעט כל הלילההההה איזה חלומות מפחידים אני חולממתתת!! אני חולמתת על דיםם שהם גונבים אותי או שבדואים חוטפים אותייייי ואז אני קמההההההה בבהלה והולכת לבכות לאמאא
אני נוסעתת עםם המשפוחהה לנחשונית הולך להיות מצחייקקק
אוהבתותכםםםם
שירושש חיימשליי דברייי איתיי היווםםםםםםםםם מווווווווואהה
יומקסיםם לכולםם

אני קרועההההההההה???../images/Emo6.gif

את חולמת על בדואים שחוטפים אותך ואני קרועהה???
אתם לא מבינים על מה חלמתייי?? זה קשור לאיילה!! חחחחחחחחחחחחח קודם אני יספר לכם את הסיפור כי לא תבינו אני וואיילה קבענו שהיום היא תבוא אלי באיזה 4 ו5 וחצי ניראה את הפרק הראשון של אהבה מעבר לפינה שידו חוזר וישר אחר כך נילך ביחד באוטובוס להופעה הזאת של המתגייסים עכשיו לחלום: חלמתי שאיילה באה אליי והכל טוב ויפה ואחר כך היינו צריכים ללכתת ואז אחרי שירדנו למטה לחכות לאוטובוס ניזכרתי ששכחתי משהו בבית אז אמרתי לאיילה אני הולכת להביא ושתחכה לי בקיצור עליתי למעלה והתארגנתי בנתיים חחחחחחח ולא היה לי את ההזמנה גם ומזה דאגתי(ואני עכשיו גם דואגת
) והחלטתי להדפיס אותהה וזה יצא בהיר אז הדפסתי שוב
בקיצוררררר זה לקח חצי שעה כל הדברים האלוו פתאום אני שומאת טלפון מאיילה והיא צועקת עליי נו שיר אנחנו נאחר ולא ניראה את אגם!!!! ואז אמרתי להה טוב שניה אני יורדתת ופתאום ניזכרתי שיש לי עוד מה לעשותת והתעכבתי עודדד ואז מתה שבאתי לרדת פתאום שמעתי את השעון מעורר ששמתי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif

אתם והחלומות שלכם:p אני חולמת על סיגי ותום מהאלופה:p

למעלה