אעע נו אז בסדררר היא לא עבדה עליי
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/6/06 #57 אעע נו אז בסדררר../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif היא לא עבדה עליי
ר רעות האכלנית New member 27/6/06 #66 באמת הוא נהיה שחום יותר../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo205.gif אז איך העור שלי יחסית לבן ואני לא כ"כ השתזפתי
באמת הוא נהיה שחום יותר../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo205.gif אז איך העור שלי יחסית לבן ואני לא כ"כ השתזפתי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/6/06 #69 כי../images/Emo110.gif זה תלוי בעור... לי יש קצת חום והעור שלי משתזף מהר.. אבל אני מכירה אנשים שהם לבנים ולא משנה מה הם יעשו הם לא יכולים להשתזף רק להשרף או שהם פשוט לא משתזפים אבל זה גם תלוי בשמש וזה וכל השטויות האלה
כי../images/Emo110.gif זה תלוי בעור... לי יש קצת חום והעור שלי משתזף מהר.. אבל אני מכירה אנשים שהם לבנים ולא משנה מה הם יעשו הם לא יכולים להשתזף רק להשרף או שהם פשוט לא משתזפים אבל זה גם תלוי בשמש וזה וכל השטויות האלה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/6/06 #74 חח את יכולה להשתזףףףףףףףףף../images/Emo110.gif לא כל מי שבהירררררררררררררר חלקקקקקקקקקק חחח מה אתת דואגתת? חוצמזהה לפעמיםם יותר יפהה בהירר
חח את יכולה להשתזףףףףףףףףף../images/Emo110.gif לא כל מי שבהירררררררררררררר חלקקקקקקקקקק חחח מה אתת דואגתת? חוצמזהה לפעמיםם יותר יפהה בהירר
ר רעות האכלנית New member 27/6/06 #78 איככככככס זה הכי מגעיל בהיר../images/Emo5.gif../images/Emo205.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/6/06 #85 ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif *אני גם בהירה ..*
י יעל 13 New member 27/6/06 #114 נכון../images/Emo3.gif אבל כשאני רוצה להשתזף אז קשה לי כי בגלל שאני יותר כהה אז לא רואים את השיזוף כל כך...באסה מצד שני אני לא צריכה להשתזף כי אני לא בהירה חהההההההההההה חחחחחחחחחחחחח עזבו
נכון../images/Emo3.gif אבל כשאני רוצה להשתזף אז קשה לי כי בגלל שאני יותר כהה אז לא רואים את השיזוף כל כך...באסה מצד שני אני לא צריכה להשתזף כי אני לא בהירה חהההההההההההה חחחחחחחחחחחחח עזבו
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/6/06 #119 יעללללללללל../images/Emo110.gif רניי לא בהירה ואצליי מזה רואים תשיזוףףףףףףף זה בעיה אצלךךךךךךךךך
S shirki love agamush New member 27/6/06 #121 אני גם עיראקית..אבל אני באמצע.. לא בהירה מדיי ולא כהה מדיי אני באמצעע..וצריכה לתפוס שיזוףף..
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/6/06 #123 מיכל נכון אני לא שחומה../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif../images/Emo204.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/6/06 #90 אני יצאתייייייי../images/Emo204.gif וחזרתי יותר שזופה מאתמולל קולוקלקוקוקלקלקוקוקללקלוקוקווק
א אין בעולם כמו אגם New member 27/6/06 #13 באיזה ערוץ יש האבה מעבר לפינה בוקר טוב לפורום הכי יפה שראיתי וחופש נעים יש לי הוט באיזה ערוץ ובאיזה שעה יש האבה מעבר לפינה
באיזה ערוץ יש האבה מעבר לפינה בוקר טוב לפורום הכי יפה שראיתי וחופש נעים יש לי הוט באיזה ערוץ ובאיזה שעה יש האבה מעבר לפינה