צהריים מצחיקים../images/Emo3.gif
היה היום בצפר
וכמובן אחרי 3 שבועות שלא התחצפתי ישר על השעה הראשונה עשיתי צחוקים
המורה שלי להיסטוריה אמרה שבבגרות שלה בהיסטוריה היא אמרה שהיא בחיים לא תלמד את זה יותר...אז אמרתי לה "בגלל זה הלכת ישר על מורה להיסטוריה?
" אז היא אמרה שהיא תמיד רצתה להיות מורה וזה...לא יודעת למה דווקא היסטוריה אבל היא נורא רצתה שיקשיבו לה כשהיא מדברת...אז אמרתי לה "תדברי לקיר הוא מאד מקשיב והוא גם לא מפריע באמצע" אז היא אמרה "לא אני באמת רוצה מישהו שיקשיב לי" אז אמרתי לה "אז לכי לפסיכולוג...או פסיכיאטר מה שתבחרי
" חחחחחחחח והיא צעירה אז היא מבינה צחוקים
היא מזה חמודה
אחר כך המחנך שלי כמובן עיצבן אותי....הוא עושה "תגישו עבודות עם שם מודפס ולא בכתב!" אז אמרתי לו "מה הבעיה שלך בדיוק? מה קרה? כואב לך על העט?" אז הוא אמר "לא אבל ה נקרא שהעתקתם" אני עושה לו "מה?!? מה הקשר בכלל?!??!" הוא אמר "יש קשר ואל תתווכחי איתי אפילו" אמרתי לו "אין קשר!!! כל הזמן אתה אומר שאנחנו מתפלחים ומעתיקים ומעושים שטויות! חשבת אולי זה בגלל מה שאתה עושה?! כשמימי (המורה הקודמת הכי טובה בעולם!) הייתה פה זה בחיים לא קרה!!!! הינו הכיתה הכי שקטה!!" אין הייתי חייבת להגיד לו את זה...שיבין סוף סוך שמשהו אצלו דפוק ולא אצלנו... אמאאאאאא כל הבנים עשו גאלח או האריכו את השיער!!!!!!!! ומייקל....נכון אדם? הוא עשה קצר!!!!!!!!!!!!! אבל ממש קצר!!! יש לו קוצים!!!!!!!! אבל זה חמוד לו...