בוקרררררררררר

בוקרררררררררר../images/Emo42.gif

וואי הלכתי לישון ב2 אני מתה מעייפותת
חברה שלי ישנה אצלי
עוד מעט הולכים בערך כל העולםם כל החברות שלי לפחותת לאיזהשהו מקום אני יחזור בערבב!!
יו נעים לכולם

טל ועדי1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

תכף אנחנו יוצאות לחלק הזמנות לבריתה של בת דודה שלנו...
יום טוב

זיוו2

New member
בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

הלכתי לישון ב3 סיימתי לקרואא את הספרר
קמתי מקודםםם... עכשיו אני עושה את המשימות של היומן קריאהה בעעעעע שיהיההה לכולםם יומטובבב

צהריים..=]

קמתי בערך ב-11 היום.. היה פסייד'ר סיימתי ללמוד את המושגים במורשתת איזהה כיפפפ..=] זיווש הביאה לי שירר שאני מתהה עליוו אני חולהה עלייך זיוושש תודהה ענקיתתת..=]ועזרתי לה בעבודה..חחח..כפרעלייה...:) עכשיו אני הולכת לראות טלוויזיה..השיר שלנו..ואז עד 5 וחצי אני עושה חזרות באינטרנט באתרים שהמורה נתנה..ואז אני יורדת למטה ויחזור נראלי ב-7ככה ושוב יקרא את כל המושגים יעשה חזרה וזהוו סיימתייי ללמודדד...ובערב אני יקרא שוב את כולם ב-9 בערך ואז אני ילך לישון מוקדם כי המבחן על הבוקרר...ואני צ'ה להצליחחח..והלוואי שמחר תחזיר ת'מבחנים במתמטיקה..=] אז שיהיה לכם יום מקסים.. זיוושש אוהבתותך דבריי איתי מאמי..=]=]והדבקת אותי בשיר הזה עכשיו..=] ביי...

זיוו2

New member
חיחיחי שירוששש ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

בבקשההה אהובבתייי ותודדהה על העזרה בעבודהה מואההה
אוהבתותך המון ואנחנו מדברות

צהררייםםםםםםםםם../images/Emo13.gif

חזרתיייייי היינוו אני ועוד מיליון חברות שליי וגם כאילו המשפחותת בקיבוץ פלמחייםםם אז היינו ששם יש שם חוף יםםם וואיי היה ממש מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
יווואוו עכשיו אסור להיכנס לים שם כי יש שם סכנת טביעהה
בקיצור גם לא הבאנו בגד ים אז היינו ככה עפ הבגדים והמיים שפ קפואייייםםםםםם
בקיצור כולי נירטבתיייי ממש ועוד באתי עם ג'ינס זה לא התייבששששש!!! ואיזה מלחמות מים הלכנוו במים הקרים האלוו וואי היה לי ממש קררררר אבל היה ממש כיףף!!

זיוו2

New member
לילהה../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

נשארו לי עוד 3 משימות רק ביומן קריאה איזה אושרר
שירושש אהובבתיי תודה על העזרה מואה אוהבתותך המון המון
מחר מסיימת ב11 וחצי

אעעע מחר../images/Emo110.gif

בגלל הפרוייקט הזה של המצטייני מתמטיקה שאני בו אנחנו נוסעים למכון וייצמן
יהיה מגניב בטח
זה נראה לי מזה חמוד:) מ8 וחצי עד 1 וחצי.. העיקר לא ללמוד
למרות שיש חזרה למבחן וחשוב לי לא לפספס אבל אינמה לעשות:S מקווה שיהיה כיף... אני הולכת עוד מעט לחרוש לאנגלית שוב

למעלה