לילה-טוב אוף נמאס לי ללמוד היסטוריה אני בוכה
T TOUSH New member 14/5/06 #21 ../images/Emo29.gifלילה-טוב../images/Emo29.gif אוף נמאס לי ללמוד היסטוריה אני בוכה
T TOUSH New member 14/5/06 #23 תודה מאמי../images/Emo13.gif אני צוחקת אני אל באמת בוכה.. בחיים אני לא יבכה בגלל לימודים
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/5/06 #24 תבכי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם סתם.. לאחותי גם יש איזשהו מבחן בהיסטוריה , אולי בגרותתת.. לויודעת. אבל היא בי"ב. בהצלחה מאמייייייייייייייי תלמדי את זה לפני השינה כמו סיפור (חבל שתגמרי את הסיפור בבוקר )
תבכי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם סתם.. לאחותי גם יש איזשהו מבחן בהיסטוריה , אולי בגרותתת.. לויודעת. אבל היא בי"ב. בהצלחה מאמייייייייייייייי תלמדי את זה לפני השינה כמו סיפור (חבל שתגמרי את הסיפור בבוקר )
T TOUSH New member 14/5/06 #25 אוי ואבוי אם אני אלמד במיטה../images/Emo122.gif תוך שניה אני דופקת את ה של חיי
ה היללי 2 New member 14/5/06 #26 שבוע טוב לכוולם.. יצאה שבת ממזמן אבל לא הייתי על המחשב הייתי חיבת לסדר ת'חדר.. היה ממש כיף בשבת בני דודים שלי היו אצלנו.. יש לי שיעורים להשלים... יאאלה שבוע טוב ומקסים לכוולם.. הדסושששש-ניתגעדעע פוללל את לא יודעת איך יהיה עצוווב..
שבוע טוב לכוולם.. יצאה שבת ממזמן אבל לא הייתי על המחשב הייתי חיבת לסדר ת'חדר.. היה ממש כיף בשבת בני דודים שלי היו אצלנו.. יש לי שיעורים להשלים... יאאלה שבוע טוב ומקסים לכוולם.. הדסושששש-ניתגעדעע פוללל את לא יודעת איך יהיה עצוווב..
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/5/06 #27 הצלחה ו...../images/Emo26.gif כמו שאמרתי קודם אין לך מושג כמה זה כיף לשמוע את זה ! אוהבת אותך מלא וגמני אתגעגעעעע הדס (וואי מה אני עושה פההההההה יש לי ללמוד לערבית ותראו מה אני עושה )
הצלחה ו...../images/Emo26.gif כמו שאמרתי קודם אין לך מושג כמה זה כיף לשמוע את זה ! אוהבת אותך מלא וגמני אתגעגעעעע הדס (וואי מה אני עושה פההההההה יש לי ללמוד לערבית ותראו מה אני עושה )
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/5/06 #30 באמת כדאייייי../images/Emo3.gif לפחות לערביתתתת איכשהו אני אתחמק מהשיעורים באנגליתתת:S
ז זיוו2 New member 14/5/06 #29 ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif התפוצץ לי המרגמישששש וכל הקמח נשפך אחותי הולכת לשבור אותי חח זה שלה חחחח לאנורא נקנה לה חדש
../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif התפוצץ לי המרגמישששש וכל הקמח נשפך אחותי הולכת לשבור אותי חח זה שלה חחחח לאנורא נקנה לה חדש
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/5/06 #31 נכון תמיד שזה מתפוצץ את נבהלת מחדשש ? כל הפעמים שהיה לי מרגמיש ופוצצתי אותו כמעט התחלתי לבכות מרוה בהלה
נכון תמיד שזה מתפוצץ את נבהלת מחדשש ? כל הפעמים שהיה לי מרגמיש ופוצצתי אותו כמעט התחלתי לבכות מרוה בהלה
ז זיוו2 New member 14/5/06 #35 חחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif דרך אגב לא ניראלי שמים שם קמחח!! זה משהו אחר ואני גם מאלה שתמיד אחרי שזה מתפוצץ חייבים לשחק עם הקמח ולעשות בצק עם מים חחחח וזה לא יצא בצק זאת הבעיה אז המסקנה היא שזזה לא קמח
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif דרך אגב לא ניראלי שמים שם קמחח!! זה משהו אחר ואני גם מאלה שתמיד אחרי שזה מתפוצץ חייבים לשחק עם הקמח ולעשות בצק עם מים חחחח וזה לא יצא בצק זאת הבעיה אז המסקנה היא שזזה לא קמח
א אייללוש New member 14/5/06 #36 אמא מלא פעמים קורה לי ש../images/Emo26.gif מלא במים וזה מתפוצץ לי ובמיוחד זה קורה לי שאני לומדת למבחנים והצילומים נהרסים[אין לי מחברות ]
אמא מלא פעמים קורה לי ש../images/Emo26.gif מלא במים וזה מתפוצץ לי ובמיוחד זה קורה לי שאני לומדת למבחנים והצילומים נהרסים[אין לי מחברות ]
ז זיוו2 New member 14/5/06 #34 חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif כן זה היה פתאומי ראיתי טלוויזיה ודיברתי בפלאפון ושיחקתי עם זה ואז בום זה התפוצף לא ד'עת איך חחח
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif כן זה היה פתאומי ראיתי טלוויזיה ודיברתי בפלאפון ושיחקתי עם זה ואז בום זה התפוצף לא ד'עת איך חחח