לילההה../images/Emo20.gif
התבטללה לי בסוףף החזרהה זה היהההה טובבב
במילא אני לא יכולה לרקוד כי כולי נשרפתי ברגלייםםם תשאלו את יעעלל
היינו במסיבת הפתצעהה הבאנו להה עוד 100 בלונים
זה כבר לא נכנס לה בחדר
ועשינו אותםם הפעםם הכל בזר אחד פתאום בכניסה של הבית שלה יש קקטוסים חצי התפוצצו לנווו חחחחחחח
ואנחנוו צועקותת זיקוקים זיקוקים חחחחחח קיצרר ישבנו אצלה פתחנו שיחה על סיגריות חח מי מושפע ומה זה מושפע ושנהה דיברנו על זה חחח
ואכלנוו בורקסייייםם יאמיי
שמנהה שכמוניי חחחחחח ופתאוםם כולםם התחילו לצרוח פתאום אני רואההה ג'ווקקקקקקקק מזהה גדולל עם כנפיים דפקתיי צרחחהה פתאום אבא שלה באאאאא מהה קרה? מה קרה? וכולההההה נבהל חחחחחחח ואנחנווו ג'וק ג'וקק ואניי עושההה לג'וקק ימותת אבאא שלךךךך חחחחחח ואזז באאאההה עוד חייה מוזרה
אמרתי לחברה שלי שאני לא באה אלייה יותרר באו מלא חיות יכ ישבנו בחוץ חחחחח ואז שחזזרנו ממנהה ליד השער של הביית היה עוד ג'וק וחזרנווו ברגלל פץאום עבר לידנו בדואי אני כולי "שמע ישראל שמע ישראל" איזה פחדדדד ואזז התקשרתיי לאבושששש כפרעליווו שאלתי איפהה הואאא ואז הוא עבד עליי שהואאא עםם אגםם
הואאא אמרר כזהה אגםם כפרעליייךך כפרעלייךךך זיו זיו את לא יודעת איזה יפהה היא איזה יפההה יאוו איזה פוסטר גדול יש פהה יאוו כפרעלייההה חחח הוא והשגעונות שלוו ואזז אמרתי לוו אבאא ישקרן ניראלך שאגם תיהיה בבאר שבע ואני לא יבואא?~!? ואזז הואא אמרר סתפםםם ניראלךך שאםם היא הייתהה פההה לא הייתי באאאא בטיל לבוא לקחת אותך לפהה חחחחחחח חמודי
קיצרר סליחה על החפירה ותודה למי שקרא
עפתי לראות פיספוסיםם