י יקיר15 New member 10/7/06 #11 בוקרר עכשיו חזרתי ממועד ב' באנגלית היה חביב ... ב-12 וחצי אני הולך לעשו תמועד ב' לעוד שאלוןן ... אורלי אני מקווה שהלך לך טובב ... וביחושש מזל טוב גבר
בוקרר עכשיו חזרתי ממועד ב' באנגלית היה חביב ... ב-12 וחצי אני הולך לעשו תמועד ב' לעוד שאלוןן ... אורלי אני מקווה שהלך לך טובב ... וביחושש מזל טוב גבר
י יקיר15 New member 10/7/06 #48 תודהה ../images/Emo13.gif סיימתי ברוך ה'... הלך ממש אחלה נקווה לטובב... האמת שיש כבר טוב אני רוצה לשפראת הטוב הזה חחחח
תודהה ../images/Emo13.gif סיימתי ברוך ה'... הלך ממש אחלה נקווה לטובב... האמת שיש כבר טוב אני רוצה לשפראת הטוב הזה חחחח
א אייללוש New member 10/7/06 #99 שמחה שהלך טוף../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif
ר רעות האכלנית New member 10/7/06 #18 בוקר הורסססססס../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif לכל מי שיש מועד ב' באנגלית היום אז בהצלחה ענקייייית אביחי - מזל טוב המשך יום הורס לכוווווולם:]
בוקר הורסססססס../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif לכל מי שיש מועד ב' באנגלית היום אז בהצלחה ענקייייית אביחי - מזל טוב המשך יום הורס לכוווווולם:]
T the Girl of Love New member 10/7/06 #22 ../images/Emo214.gifבקושי ישנתי ../images/Emo7.gif בימים האחרונים אני בקושי ישנה הלכתי לישון בסביבות 2-3 והתעוררתי כבר בעשר. וגם אתמול היה בדיוק ככה. ואני מתה מעייפות. ויש לי בגרות [אם אני רוצה?] ביום רביעי, ועוד לא התחלתי ללמוד, ואין לי מושג איך אני אלמד כשאני מתה מעייפות. הא, ועוד מעט אני יוצאת לשופינג בגדים.שיעבור בשלום
../images/Emo214.gifבקושי ישנתי ../images/Emo7.gif בימים האחרונים אני בקושי ישנה הלכתי לישון בסביבות 2-3 והתעוררתי כבר בעשר. וגם אתמול היה בדיוק ככה. ואני מתה מעייפות. ויש לי בגרות [אם אני רוצה?] ביום רביעי, ועוד לא התחלתי ללמוד, ואין לי מושג איך אני אלמד כשאני מתה מעייפות. הא, ועוד מעט אני יוצאת לשופינג בגדים.שיעבור בשלום
T the Girl of Love New member 10/7/06 #23 ../images/Emo214.gifיאאא, תהני בתל אביב ../images/Emo13.gif הייתי שם אתמול