מע
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/4/06 #24 לא חזרת עד 2 בלילה יא../images/Emo110.gif מפגרתתתתתתתת דאגתייי לךךךךךךךךך!! הדס עדכנה אותי מה קורה ושהכל בסדר היום במפגש פרטים!
לא חזרת עד 2 בלילה יא../images/Emo110.gif מפגרתתתתתתתת דאגתייי לךךךךךךךךך!! הדס עדכנה אותי מה קורה ושהכל בסדר היום במפגש פרטים!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/4/06 #25 סתומרת../images/Emo110.gif כמה זמן אתם יכולים לדבר?!?! מ9 וחצי עד יותר מ2?! ממש דאגתי.. אני אומרת לךך!
סתומרת../images/Emo110.gif כמה זמן אתם יכולים לדבר?!?! מ9 וחצי עד יותר מ2?! ממש דאגתי.. אני אומרת לךך!
י יעל 13 New member 17/4/06 #32 חחחחחח פעם ראשונה שאת דואגת לי../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחח ודגרי ישבנו מלא ודיברנו...יותר נכון הוא דיבר...
חחחחחח פעם ראשונה שאת דואגת לי../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחח ודגרי ישבנו מלא ודיברנו...יותר נכון הוא דיבר...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/4/06 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif לי נראה שאת דיברת הרבה יותר
ה הדסי מתה על אגמי New member 17/4/06 #51 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נכון הוא מדבר מלא חחחחחח אבל הוא חמוד
ה הדסי מתה על אגמי New member 17/4/06 #49 בבקשה יעלי../images/Emo13.gif אני רואה שהפכתם לידיד ים מעולים חחחחחח
ח חולה על אגמוש שלי New member 17/4/06 #10 בבבבבבבוקר בווווקר טוב לכוווווולם... היום המפגש!!! כווווולם באים! שיהיה המשך יומנפלאאאאא.. מיכלללל והדסס דברוו איתי...
בבבבבבבוקר בווווקר טוב לכוווווולם... היום המפגש!!! כווווולם באים! שיהיה המשך יומנפלאאאאא.. מיכלללל והדסס דברוו איתי...
ה היללי 2 New member 17/4/06 #12 בוווקר... כל מי שהולך למפגש תהנו... אנחנו עוד מעט נוסעים.. יום נעיםם...