בוקרר טופ

היללי 2

New member
צהרייםם...

יש לנו מבחנים ארצים מי שלומד בבצפר דתי גם לו יש בעעע.. בהצלחה לכוולם בבגרות.. וחלי זה מעולה 95 הייתי בשווק שאמרת את זהה..

הייי:)

אני פה לממש טיפה זמן כי חברה שלי צאלי היא באה ללמוד אצלי אבל אנחנו כל כך למדנו ד עכשיו שאמרנו שנלמ כבר מחר
ב5 וחצי יש מומולדת לבת דודה שלי והשתחררנו היום
אוהנבתותכם המוןןן
יופם רביעי מבחן בעל פה בתנך:S ומבחן בפיזיקה:S יום ראשון מבחן במתמטיקה המסכם של כל השנהההה:( אני מזה פוחדת ממנו! אני יודעת את רוב החומרר אני לא יודעת כל כך טוב להשתמש במשפט פיתגורסס
אני אלמד קצת אולי זה יעזור
אתם יודעים שהשנה אנחנו מסיימים גיאומטריההה:]? כנראה אני או ב4 או ב5 יחידות

אעע וכמובןןן!!

בהצלחה ענקית ענקית לכולם היום בבגרות:)אכלתם שוקולד
לא כדאי לכם זה סתם שטויות וגם זה משמין
בטח חלי תזלול מלאן מלאןן

אע?, איך את לומדת אותו עכשיו../images/Emo12.gif?

זה ה בריבוע כפול בי בריבוע שווה סי בריבוע כע? זה לא נראה לי הגיונייי
אההההה בעצם אולי כןןן כי אנחנו מתחילים את הגדרויות במתמטיקה רק בי"א.

צ-ה-ר-י-י-ם../images/Emo110.gif

היוםםםםםםםםםםםםםםם יצאתיי מהבית מוקדםםםם כדי להגיע וללמוד לערבית בבבצפררר
ואמרוו שהמבחן בשעה שנייה ונורא שמחתי כי זה על מתמטיקה.. היה מבחן ממש ממש ארוךךך... הוא היה בנוי קשה אבל לי ספציפית היה פסיידר..
היה ממש ארוך ונתנו רק שעה.. בסוף נתנו לנו קצת יותר.. מקווה שיהיה טובב
יש לי רק עוד 4 מבחנים השנההההההההההההההההההה!! פיסיקה ביום רביעי הקרוב, יום ראשון [בעוד שבוע] הסטוריה, שלישי [גם בעוד שבוע] מורשת, רביעי [גם בעוד שבועע
] מתמטיקה.. אני צריכה ללמוד המון למתמטיקההההה.. המוווווווווווון... ואז זהווווו והמממממממממממממממממממ עכשיו יש לי 4 שעות אפס בשבוע.. מתוך 5 ימים
4 שעות אפס.. זה לא נורמלי.. זה ממש לא טבעי.. ראשון שלישי רביעי חמישי.. ואני עוד חשבתי ש3 זה הרבה! זה ממש יהיה קשה.. היו שיעורי ספרות והסטוריה מצחיקים ביותר
ומאשוששש רק עכשיו ראיתיי תהודעה ששלחת ולאא עניתיי לךך.. ממש לפני כמה דקוות.. תודה כפרה עליייךךך
מחר אין מבחן ברוך השם... אני משוחררת.. חוץ משיעורים בגאומטריה אז אני אלך לעשות יותר מאוחר.. ועינבייי תודה על האסמסס ראיתי אותוו רק כשחזרתיי הביתהה לפני איזה רבעעע שעההה 20 דקוותת..
יומטובבבבבבבבב לכולככככככככככם

מיכי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מיכי
כפרע'ליייךך
התגעגתייייייי
[כאילו כמה דעות לא ראיתי אותךךךךךךךךךךך
+
תקשיבי רגע.. נכון יום רביעי יש בפיזיקה.. אז באיזה שעה יש לך?! לי יש שעה 4 יש מצב לך זה יותר מוקדם?!!?! אם כעע....אזזז [את יודעתת]ש-א-ל-ו-ת ב-ק-ש-ה
כמו שנתת לי מבחן קודם.. תעשי בול אותו דבר
טוב דבריי איתי.. יום שישי את אצלי
טוב חפרתיי יאללה אני הולכת לרשוטם אחר הצהריים
אוהבת אותכםםם
פטרי

לאאא לי בשעה 6!!!../images/Emo110.gif

את חיייבתתת לתתת לי תשאלוווווווווות בקשההההההההההההההה
לא ראיתייי אותך שניםםםם:p ויוםםם שישיי אני אצלךךךך בלי מיייםם אבל תזכריייייייי אם קצתתת טיפות אני בורחתת:p אני שונאאאתת!!!

אחר הצהרייםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התגעגתי מאוד
היום היה לי מבחן במתמטיקה ובערבית
הלך לי דיי טוב... בערבית המורה אמרה שאני קבלתי 100
במתמטיקה גם הלך לי טוב
יום רביעי יש לי מבחן בפיזיקה...
אני לא יודעת כלום...
טוב קיצר אנ עפתי לי.. שיהי לכםם המשךך יומנפלאאא....
אוהבת אותכםם..
פטרי

ערבבבב../images/Emo20.gif

ביטלו לנו את החזרה
דווקא היה מזה באליייי לרקודד חבל
שינו לנו את כל הימים של החזרות זהו אנחנו עכשיו מפוצצים יום ראשון יש לי ששעתיים וחצי יום שלישי שעתיים וחצי ויום רסיעי שעה וחצי ויהיו לי שיעורי טכניקה וזה
ורוצים להטיס אותנו למיאמי אבל ל בטוח אני לא פותחת פה
יום רביעי יש לי חזרה ויש לי סיורר לירושלים אבל אני אלך לסיור ניראלי
מחר יש לי המשך של המבחן בערבית
ויש לי אומנותתת בעע אינלי כוח למורה הסתומההה הזאתת עווד מעט הולכת לדודים שלי

למעלה