בוקרר

זיוו2

New member
בוקרר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

בוקר טובב לכולםם מיקודםם קמתי ואיי איזה שינה דפקתי ישנתי מזה טובב חחחחח
עוד מעט הולכת לסבתא לאכול צהריים שעה היא משכנעת אותי שאני יבואא
ותגיבו באשכול חוזרים לפורוםם
אוהבת אותכםם

אייללוש

New member
בעקרון פתחתי שרשור אבל לונורא...

בוקר טוב וזהו בינתיים
-
- איילושלוש

טל ועדי1

New member
בוקרר ../images/Emo42.gif

קנינו אתמול בקניון את עיתון פנאי פלוס... עדי כבר קראה את הכתבה ואני יקרא עוד מעט..! איזוו מושלמתת!!!! והלכנו לחנות אינטימה וביקשנו קטלוגים, עכשיו יש לנו 5 בבית ונשיג עוד.. בוקר טוב לכולם.!!!

יוווווו יש שער של יעל נזרי

2 עמודים בעתיון של קריית שמונה ועוד תמונה שלהה איזה מאמייי כמעט התעלפתי שראיתי

אני חייבת להגיד לך שהיא..

ממש ממש ממש ממש יפה!! כבר כמה שנים לא היתה לנו מלת יופי ממש מרהיבה.. היו יפות וכלם אבל לא ככה! נגיד שנה שעברה היא היתה דווקא כן יפה אבל אני הייתי בטוחה שהיא לא תהיה מיס ועלם.. יעל ניזרי זה דווקא אחרת
אני כמעט בטוחה שהיא תזכה

גם לדעתי היא נורא יפה..../images/Emo110.gif

היתה כתבה שבגלל שהיא 1.67 [למרותש רשמו באתר 1.70] אולי היא לא תכנס לתחרות של מיס עולם.. לדעתי בסוף יכניסו אותה.. כמו שהכניסו הרבה אחרות:]]

זיוו2

New member
באמת שהיא יפה היא מהממתתת!!! ../images/Emo13.gif

איזה תמונה יפה הייתה לה שהיא הייתה בשער של לאישה אני כזה עושה לסבתא שלי סבתא תיראי איזה יפה היא ואז היא אמרה לי היא דודה של אח של סבתא סבתא שלך משהו כזה חחח

טל ועדי1

New member
חח כי זהה שלל אגמושש וזה הקטלוגג

הכי מושלםםם בעולםם!!!!!!!!!!!!!!! ראינו 3 פוסטרים ענקיים של אגמי בקניוןן!! מושלמתת!!!

בוקרררררררררר../images/Emo42.gif!!../images/Emo204.gif

קמתי עכשיו
שיהיה לכולם
שבת שלום!
אולי אני אלך היום לקנות בגדים.
הדס
(אני פוחדת שאגם ויוני באמת נפרדו
, זה נשמע ממש אמיתי בכל העיתונים
)

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתיי מסבתות שלי חחח היינו אצל שתיהןן בסוףף ואיי נסעתי עם אחי פעם ראשונה לבד חח הוטא נוסעע מזה מהר העיקר לייד אבא שלליי הוא נוסע לאט רצחח חח והוא פתח תחלונות והפעיל את המערכת הגברה הוא קנה ב1500 ש"ח רק רמקולים ומערכת לאווטוו מפגרר
קיצר עוד לא ניגמר לו המלווה בכלל אבל בגלל שסבתא שלי גרה פה בשכונה אבא שלי הסכים לא ואמא בכלל לא ד'עת חחחח ואייי איזה פחד איזה אישה אחת לא יודעת לנהוג כמעט נתקעה בנוו
חחח
ואיזזה חמודה בבתתדודה שלי הקטנהההה אני עושה לך תגידי לסבתא כפרה והיא אומרת ויש לה קול מזה מצחיק חחח והיא קרעה אותי מצחוק היא קוראת לי זיפפ אני עושה לה כמה את אוהבת אותי היא עושה לי מיוןן--> מיליוןן חחח
קיצצר היה מצחיק הגענו בשלום הבייתההה

למעלה