בוקרר

איזה מותקקקק../images/Emo99.gif

בנדוד שלי עושה לי : "פזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מווואה" כזההה כמו דבורההה ואז ם על הלחי ונותן נשיקה
חחחחחחחחחח

זיוו2

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1419&msgid=75673264
תגיבוווו

היללי 2

New member
צהריםם../images/Emo9.gif

היום היה יום הכיי סבביי
יצאנו ב11 ולפני זה באתי לרשום בפורום אבל לא היה שירשור חשבתיי שאני לא רואה טוב חח
היינו בבגיש שופ וטילנו בירושלים והלכנו לסבתא שלי...קיצר היה סבבי
תכף אני זזה לראות השיר שלנו
בנתים. אני יעבור על הפורום
הילה.

יעל 13

New member
צהריים מצחיקיםםםםם

חזרתי מפיקניק אשכנזי
אויש היה מצחיקקקקקקק ונכון בן דוד שלי? איזה חמודייייייייייייייייי היה לי סמיילי על החולצה אז הוא עושה "צוף!" יענו פרצוף ואז הוא עושה "פה!" והוא מצביע על הפה שלהם ואז הוא עושה "אני" והצביע על הפה שלו ואז הוא עשה "עלי פה" והצביע על שלי
ככה עברנו על בערך חצי מהחלקים בגוף חחחחחחחחח אחר כך היו שם מלא כבשים ועזים אז לקחתי אותו לראות איך מספרים אותם כי בדיוק סיפרו אותם...והוא התלהב
ואז נתנו לנו לחלוב את העזים ושתינו את זה...זה היה חלב חם וחמוץ
ואז שהלכנו אמרתי לו "תגיד ביי ביי" אז הוא עושה "ביי ביי איש" איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אחר כך הוא ראה את העזים אוכלות אז הוא אומר "האמ!!" ואז שאיזה כבשה הפסיקה ללעוס הוא אמר לה "עוד!" חחחח איזה מצחיקק היהה אחר כך היה תייש...אז הוא עושה "תייש.." ואני עושה לו "איך עושה התייש?" אז הוא מרים את היידים ועושה קרניים חחחחחחחחחחחחח אחר כך ראינו כלבים אז הוא עושה "הנה הב הב!!" איזה מתוק....הוא עוד לא יודע להגיד מילים כל כך טוב...אז הוא אומר לסבתא שלי "תאתא" ולאמא שלי "מא" ולי "עלי" הוא כזה בובייייייייייייי מחר פיקניק עם העיראקיםםםםםםםםםםםםםםםם

יווווווו אתם לא מאמינים אני בריגוש!

נכון שאני עכשיו בקריית שמונהה? אז חברה שלי היא בצימר בקריית שמונה בדיוק עכשיו!! אז פגשתי אותה אמא שלי לקחה אותה ואת אמא שלה לסיבוב ואז היא הביאה אותה לבת דודה שלי שאני הייתי אצלה ואז הלכנו לעוד בני דודים שלי ואמרתי לבן דוד שלי שזה לא פייר והוא יבטיח לי שהוא ייקח אותי לבית של יעל נזרי והוא לא לוקח אותי.. אז הוא אמר לי לבוא איתו באוטו ושהוא ייקח אותי עכשיו ואז באנו אני נועה אחותי וחברה שלי איתו באוטו והוא לקח אותנו לבית שלה והחזיר אותנו איזה באסה שלא ראינו אותה אבל הוא התחיל לספר לי עליה כי שאלתי אותו שאלותת איזה מהממתתתת

יווווווו אתם לא מאמינים אני בריגוש!

נכון שאני עכשיו בקריית שמונהה? אז חברה שלי היא בצימר בקריית שמונה בדיוק עכשיו!! אז פגשתי אותה אמא שלי לקחה אותה ואת אמא שלה לסיבוב ואז היא הביאה אותה לבת דודה שלי שאני הייתי אצלה ואז הלכנו לעוד בני דודים שלי ואמרתי לבן דוד שלי שזה לא פייר והוא יבטיח לי שהוא ייקח אותי לבית של יעל נזרי והוא לא לוקח אותי.. אז הוא אמר לי לבוא איתו באוטו ושהוא ייקח אותי עכשיו ואז באנו אני נועה אחותי וחברה שלי איתו באוטו והוא לקח אותנו לבית שלה והחזיר אותנו איזה באסה שלא ראינו אותה אבל הוא התחיל לספר לי עליה כי שאלתי אותו שאלותת איזה מהממתתתת

למעלה