בוקרר

זיוו2

New member
בוקרר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

שוב קמתי מוקדם בגלל הכאבי גרון אני לא יכולה יותר ממש כואב לי התחלתי כבר לבכות בבוקר ונגמר לי הסטרפסילז
כנראה מחר אני אלך לרופא בבוקרר נירדמתי רק ב3 וקמתי ב7 ורבע או 7 וחצי אפילו לפני.. קיצר שיהיה לכולם שבת שלוםםם ויום נעים

זיוו2

New member
ואיי אתם לא יודעים../images/Emo20.gif

אתמול יצאתי בלילה עם חברות שלי וכמה ידידים וזה.. והיה שם גור כזה כלב מזה חמוד ואז דרסו אותו
איזה אחת סתומה היא יצאה מהאוטו התחילה לבכות וזה קיצר מה זה סתומה אבל ניראה לי הוא רק שבר משהו כי לא יצא לו דם ואיי איך הוא בכה הוא צרח ממש אנחנו רצנו אליו ישר הרמנו אותו איזה מסכןןןןן איך כאב לי עליו כל הדרך הביית חשבתי על זה

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo110.gif

אולייי בגלל זה לא נרדמת בלילה לא רק הכאבי גרון
חיחיח זיווש מאמי שלי תרגישי טובב:)

זיוו2

New member
תודהה נשמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

ולא זה לא קשור לזהה ואיי הוא מזה מסכן הוא השתין מרוב פחד וחשבנו שזה דם ואז הרמנו אותו והיה מזה בום שהיא דרסה אותו והיא יצאה התחילה לבכות והיא מזה סתומה אמאלהה היו באוטו 5 בנות מזה מפגרות כולן התחילו לבכות חחחח
:D אבא שלי עכשיו הביא לי סטרפסילז אז זה קצת עזר לי בנתיים

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםם

אמא שלי ואחותי נסעו לטיול עם חברים...ואבא שלי בחו"ל...ונשארתי עם אחותי הגדולה...אז היא עושה לי "יעל בואי לים" ואני לא אוהבת ים
אז ביאסתי אותה ואמרתי לה לא אבל אפשר לנסוע למקום אחר...היא לא רוצה מקום אחר...אבל היא תרצה אל תדאגו
בערב הבת של חברים ממש טובים של ההורים שלי שאני מכירה אותה מגיל 0 מתגייסת אז עושים לה מסיבת גיוס
לא רוצה שהיא תתגיס!
היא ממש חמודה

בוקרר-צהריים../images/Emo110.gif

חחח קמתי ב2 ועשרים.. יש לי פוללללללללללל שיעורים!!! אני צריכה לסיים היום שיעורים במתמטיקה... ונשאר לי רק הנושא שלא ככ הבנתי.. הבנתי חלק אז אני אעשה חלק שלא תגיד שלא התאמצתי
והעבודההה בביולוגיה אני גם אנסה לסיים אותה היום
ואם לא מחר.. עוד שבועע ויוםםם יש לי מומולדתתת
חיחיח איך זה עבר מהר.. אני עוד זוכרת כשספרתי 176
כמה אני מבלבלת במוח
הלכתי.. ביוווש יומטוב ושבתת שלום

זיוו2

New member
מיכוששש../images/Emo20.gif

בהצלחהה בעבודות ובשיעורים שלך
ומזלל טובב!!!
(אל תדאגי שיהיה לך יומולדתת אני יברך אותך יותר

זיוו2

New member
ערבבב ../images/Emo20.gif

ואיי עכשיו נסעתי ברולר בלידס (איך שלא כותבים את זה) של אחי וזה קצתת גדול עליי ואז אחי הדפוק זרק עלייו כדור ונפלתיי ועכשיו יוצא לי דם ברגל
וכואב לי
ועוד הוא צוחק עד שאמא שלי שמעה שאני בוכה ואז היא רצה אליי ואז אבא שלי עזר לי לקום

זיוו2

New member
כן אני עוד מעט ילך להביא..../images/Emo20.gif

חומר מחטא חחח כמה דברים קורים ליי

למעלה