בוקרר

זיוו2

New member
למישהו יש בבקשה..../images/Emo20.gif

אתרים של סוכנויות דוגמנות לילדים קטנים בגיל 8 בערך... אם יש לכם תשימו פה, תודה!!

היללי 2

New member
שבוע טווב..

היה שבת אחלה, ראיתי מקודם את אגמי בטלבזיה הראו על הסלולר כפרעליייהה איזה יפייוופפההההההה שבוע מעולה לכוללםם...

יעל 13

New member
ערב מצחיק ברמותתתתת

הייתי במסיבת גיוס של הבת של חברים של ההורים שלי...אוי היה מצחיק ברמותתתתתתתתתת חבר של אחותי בא לקחת אותי ואותה...והאוטו שלו טרנטה כזה
אז הוא בא עם עוד שני חברים...והיינו אמורות לשבת מאחורה כי חבר שלו ישב מקדימה...אז חבר שלו קם כדי שניכנס כי אין דלת מאחורה אלא הצלחנו להיכנס כי הכל התפרק עוד שניה
הקיצר אחותי נכנסה ראשונה...וחבר שלה אמר לחבר שלו "אלון כנס מאחורה, יעל בואי שבי מקדימה" אז ישבתי מקדימה
ואז הוא שם גז אבל מה גז...הראש שלי נדבק לכיסא
ואחותי צורחת לו "טל!!!!!!!!" יו כמה צחקנווו הוא נוהג כמו משוגע
והוא מזה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא בא עם מכנסי דפוק אותי
כאילו לא בדיוק דפוק אותי...מכנס דומה...אבל מזה קצר...אז הגענו לקניון כי ישבנו באיזה בית קפה כזה...אז הוא הרים את הרגל...וכמעט ראו לו הכל...אז אני עושה לו "טל!! מכירים אותנו פה!!" הוא מה אכפת לו לא מכירים אותו כי הוא מתל אביב...אז התחיל להרים את הרגל ולעשות לנו פדיחות
הוא מזה מצחיקקק אה ושנכנסנו לחניון...אז טל חנה מזה מהר... אז אחותי עושה כזה "הופה מי זה החונה הזה?" אז הוא צועק "אני!!!" חחחחחחחחחח כמה צחקתיייי אחר כך כולם הגיעו וישבנו בבית קפה וצחקנו וזה...וזאת שמתגייסת לא ידעה שטל ואחותי חברים....היא הייתה בשוק!! אבל מה בשוק...אני עושה לה "עדי אפשר לחשוב שהם מתחתנים כולה חברים" אז טל הסתלבט עליי...לקח טבעת ירד על הברך ועושה לאחותי "הדר..." אז היא עושה לו "מה?" היא שיתפה איתו פעולה...ואני בשוקקקקקקקק!!!! אז הוא עושה לה "כלום" וקם. איזה אידיוטטט אני כבר ציפיתי וזה...
אני מצפה לאחיינים
היא כולה בת 17!!חחחחחחחח אחר כך טל לקח כפית ורצה להקיש על כוס כדי שישימו לב אליו...אז עדי לא רצתה לנאום...אז עברו איזה 5 דקות...הוא שוב לקח כפית...איך שהוא בא להקיש עדי עוצרת אותו...פתאום אמא שלי באה ולא ראתה מה קרה...לקחה כפית והקישה על הכוס חחחחחחחחחחחחחח ועדי כולה אדומההה!!! אז אמא שלי אמרה לה כמה מילים ונתנה לה מתנה...ואמא שלי ידועה כאחת שבוכה מכל דבר...וראיתי איך העיניים שלה אדומות...אז אני עושה לה "אמא אפילו אמא שלה לא בוכה!!תרגעי..!!" והיא לא יכלה...היא מזה בכתה...אין אתם לא מבינים אנחנו מכירים כל כך טוב את עדי ואנחנו מזה קשורים אליה ולמשפחה שלה... אחר כך חברה של אמא שלי היא אלמנה כבר 12 שנה בערך...ויש לה עכשיו חבר פעםר אשונה אחרי שהיא התאלמנה...ולא ראינו אותו עדיין...אז כשהם הלכו הוא בא לעדי ועושה לה "עדי אם את צריכה לדבר עם מישהו תתקשרי, שיהיה לך בהצלחה" וכל זה... והיא אומרת לו "תודה רבה"... ואז הוא הלך אז טל עושה לה "מי זה?" אז עדי עושה לו "אין לי מושג" חחחחחחחחחח כי אנחנו ממש לא מכירים אותו...אבל הוא נחמד...
אחר כך אחותי הקטנה הייתה צריכה לשרותים...והיא שאלה אם בא לי לבוא איתה אמרתי לה שלא...אז היא הלכה לאחותי הגדולה ואחותי גם אמרה שלא
אז טל עושה לה "בואי נועה אני אלך איתך" אז הוא בא מביא לה יד ואומר לנו "אני הולך עם ילדה קטנה לשרותים..." ואני עושה לו "הלו תירגע!!" ומזה צחקנו... אחר כך הוא הסביר לעדי מה עושים ביום הראשון בצבא..כי הוא בצבא כבר שנתיים...אז הוא עושה לה ".....ואז את יושנת שם....." אז אחותי עושה לו "ישנה" אז הוא אומר לה "אני ישנתי!!" ומזה צחקנוווו יש לו יציאות מזה מצחיקותתת הוא מזה מצחיק
היה מצחיק, מרגש ועצוב... אני מזה אתגעגע אליה...!!

טוב שלא כתבת מגילה קצת יותר../images/Emo110.gif

ארוכה
*חחחחחחחחחחחחחח אני מרגישה שאין לי זכות דיבור בעניין הזה* ישנההההההההההההההההההה!!!!! זה ש=ל=י!!!!! רק לי מותר לתקןן את היושנת לישנהה
חחח סתםסתם.. יש לי אובססיה למילה הזאת.. אפעם לא הבנתי מאיפה אנשים הביאו את המילה יושנת.. לא חשוב

לילההההה../images/Emo29.gif ../images/Emo205.gif

בקרוב אני מסיימת ת'עבודת שורשים
ומחר אני ועינב נוסעות למוזיאון - "בית התפוצות" בת"א.. יאאאא, מיכי - אולי תלכי לשם ואז אני יראה אותך

אייללוש

New member
כיף להן שיהנו../images/Emo25.gifואנחנו כבר

סיימנו את העבודה וחלק הגישו
[[[יש כאלה חברות שלי שבעמודים הראשונים
]]]ויש לנו ערב מפגר באייר ואני לא רוצה לבוא
זה לי ולהורים ואני צריכה להביא מאכל של העדה שלי
טמבלים

אייללוש

New member
אשכנזי../images/Emo9.gif ואני../images/Emo26.gif

חצי ישראלית חצי בלגית[מאמא