בוקרר

זיוו2

New member
צהריםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חזזרתי מוקדםם לא נשארתי לאנגלית לא היה לי כוח
במסחן היה דיי קל אפחד לא סיים חוץ ממני ומעוד ילד חחח וביום שלישי אנחנו ממשיכים כי המבחן היה רק שעה וריך יותר משעה
בוקרר איך התעצבנתי על המורהה!!!
אני כזה התנדנדתי בכיסא ודיברתי עם חברה שלי לא זוכרת אמרתי לה משהו קטן קיצר היא התחילה לצעוק עלייי החוצפנית היא אמרה לי תשתקי את הפה שלךךך תסתמי כבררר חחח אז אמרתי לה טוב תירגעי מה את צועקת אז ההיא רשמה לי הפרעה והיא לא רשמה לאפחד והיא העירהה למלאא!!! אזז אמרתי להה למה לי רק את רושמת?!!? אז היא אמרה לי לא טוב לך?!? לכי למיהה (הרכזת) אז אמרתי לה לא רוצה לא בבאלי להפסיד את החומר של המבחן אז היא הוציאה אותי החוצה ולקחה אותי לרכזת ואמרה לה שאני מתחצפת אז אמרתי לרכזת לא התחצפתי היא פשוט רושמת רק אותי וכולם מפריעים אז הרכזת אמרה ליי לא נורא לא נוראא תדברי איתי אחר כךךב4 עינייםם עזבי עזבי אותההה אז היא הלכה והחזירה אותי לכיתה והמורה מזה הסתכלה עליי אז אמרתי לה מהה? מה את רוצה? אז היא אמרה לי כלום! ומזה רבתי איתהה סתומהה מפגרתת שונאת אותה

יקיר15

New member
צהרייםםםם

חח זיווששש איזה קרועהה חחח מזכיר לי כמה מריבות עם המורים שלייי ולא חסר כאלהה חחחח... בבגרות שעשעיתי יום שלישי [ במחשב - ששלחתי הודעה בפורום באמצע כי לא היה לי מה לעשות זוכרים ?] קיבלתיי 98 !!! ובגלל שהמגן היה 90 אז הציון הסופי הוא 94 !!!!!!!!!!!!!!!!
יום שני בגרות במתמטיקהה אימלה שיעבורר כברררררררר גם זה וגם היסטוריההה בעעע שבת שלוםםם לכולם ותראו היום כוכב נולד בדוק יראו את דוד שלי- הראל שטרית ויש מצב שגם אותייי ...

זיוו2

New member
חחחחחח חוצפנית ../images/Emo46.gif../images/Emo20.gif

שתדבר יפה אני כל הזמן אומרת לה טוב מ ה את צועקת?!? חחחח ויש לה קול מזה חופרר ועל הבוקרררר שלא תדעוו חחחח דדווקא היום אני לא יראה כוכב נולד לא יוצא לי
אני הולכת לסבתא שליי
אהה יקירוש ראיתי אתמול את אלאדיןן איזה יפה הוא שר ראית?? ובהצלחההההה בכלל הבגרויות בטוחה שתצליחח
מחזיקה אצבעות
וכל הכבודדד על הציוניםםםםם פשש יפהה לךךך!! יחכם ממש אינשטיין

אני שמחה בשבילךךךךךךךךךךךך:]]

זה זה שהבאתי לך את הפונטים
? חחחח
ויאייי
והיום אני לא יכולה לראות כי שבת:( בני זונות:-\

יקיר15

New member
גררררררררררר לא הראו אותו

אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני בהלם עד עכשיווו תקלטו הייתי בטוח שהוא המתדודד מספר 100 !!! כי כל פעם אמרו עוד 7 מתמודדים עוד 5 מתמודדים וכל פעם הריצו מלא פרצופים והפרצוף שלו היה שםם בסוף לא הראו אותוו יאאא איזה טיפשותת גאדדדדדדדדדדדד במקום להראות את המכושרים שכן עברו הראו רק את הגימיקיםםםם

אחר הצהריים

ווואייי איזה יום שווה יש למאמא שלי מומולדת =]] לא למדתיי היוםם !! הלכנו היום לאולפןן הקלטותת להקליט למופע סיום כיתה ו'. היה כל כך כיף ושרנו מלא-אבל היה חםם בחוץ והוא עבד על חלק מהשירים מלא ושוב ושוב ושוב פעםם. אבל הסולו יצא יפה וזה מה שחשוב. והיום בערב הולכים לארוחה לכבוד היומולדת של מאמא שלי ושל בתדודה שלי שחוגגת 18 ויהיה אוכלל מזההה טעיםםם !! יש היום "מועדון לילה" עם עפרררר
איזהה יום-לפאניים =]]

זיוו2

New member
חחח שמחהה בשבילך../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

ומזל טוב לאמא שלך ולבת דודה שלך ותהנייי היום
מואהה

זיוו2

New member
דיברתיי עם שירוששש../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

כפרעליההההה אני מתגעגעת אלייה
היא אמרה לי שכיףף שםםם ושהיא הייתה בבריכה ומצחיק שם עם דודים שלה חחח פתחנו שיחה על מעליות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון יש לה קול של ילדה היסטרית כזאת?
כפרעליההה חחחחחחחח אני מתה על הקול שלה

זיוו2

New member
יש לה קולל חמודד ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

גמאניי מתה על הקולל שלה
חחחחח וגםם את שלך שמעתי קצת ויש לך קולל יפהה וגםם לאיילה ולאורלי ולכולםם חוץ ממני בעעעעע יש לי קול מחריד חחחחחח

למעלה