ערבב../images/Emo20.gif
חזרתיי מהסיורר!! היהה מצחיקקקק
הגענו לבצפר ב6 וארבעים בערך ניראליייי ייצאנו רק 23 ילדים מהכיתהה ככה שהייה לנוו לכל אחד מקום לבד באוטובוס
כולי התפרסתי חחחח כל הדרךך ילדות פרחות חפרו לי שאני אביא להן לשמוע באמפי או שאני יצלם אותןןן והןן מזה חפרוווו ואיייי
הרבה נרדמווו בנסיעהה גםם חחחח וצילמו אותם
אחר כך הגענו לבית המפשט העליוןן איזההה חפירהה עשו לנוווו הוציאו לכל אחד את כ=ל הדברים מהתיקקק והעבירו אותנו בדבר הזה שמצפצף חחחח
איזה שקט בבית המפשטט ואני לא יכול הלהיות בשקט הרבהה חחחח אני חייבת לדבר אווו שאני צוחקקתתתתתת
קיצר הסבירו לנו על בתי משפט ואז היה שכאילו צריך לעשות קטע משחק אז היא בחרה 3 מתנדבים וכמובן שאני הצבעתי
והיא בחרה אותי
היא קראה לי השופפטת זיו חחחחח אחר כך ה לקחה אותנו לדיום אמיתייי שהיו שם שלוש שופטים ואיזה 7 עורכיי דין עם גלימה כזאת חחח אני כולי התרגשתי זה היה על מישהו שהיה לו עבר פלילי ולא רצו לגייס אותו לצב"א אז הוא האשים את המדינה לא כל כך הבנו כי נכנסנו באמצע זה היה מאגניב לראות
אחר כךך הלכנו להר הרצל היינו בקבר של יצחק רבין ולא רבין ושל הרצלל ושל גולדה מאיר ושל עוד מלא חשוביםם ואז הלכנו לשוק מחנה יהודה בעע אייזהה מסריחח שםם חחחחחח ואז קנינו ארטיק ובכניסה לקניון שוב בדקו אחד אחד איזה בטחוןן יש שם!
ואז נסענו הבייתההה וכואב לי עכשיוו הראשש אני הולכת לקחת אקמול וגם ציללמוו אותיי בנסיעההה אוכלללת דוריטוס ושותה חחח אבל אז מחקתי להם ובדרך הבייתהה לא היה מי שיחזיר אותי כי ההורים שלי היו בקריית גת ואחי אצל חברה שלווו וחזרתי ברגלל וזרקוו עלייי ביצים אבל כמובן ששוב לא פגעוו וברחתייי חחח וזרקו על חברה שלי איזההה שםם
בלי להגזיםם אני ברחתי בהתחלה ואז אמרתיי יאללה מה אני בורחת כולה ילדים בכיתה ז' באתי אליהםם אמרתי להםםם בואננההה חמודיים אם ביצה אחת או טיפה של מיםם נוגעתת ביי אני קופצת על כולם אחד אחד אז הם אמרוו אל תדאגי לא נזרוק עלייך
ואז הם באו לחברה שלי ואני שומעת בום בום בום זה היה הרעש של הפיצוץ ביצים חחח ניקרעעתיי
והצטלמתיי מלאאאאאאאא
אבל חלק יצאוו בעעע חחחחח אני עוד מעט יעלה לפהה חלק
מואהה