בוקר אור הבוקר כבר סיפרו שמערכת האינטרנט

הדסהש1

New member
בוקר אור הבוקר כבר סיפרו שמערכת האינטרנט

בצפון קוריאה קרסה...עכשיו נראה מה יהיה הלאה...תראו מה סרט אחד
יכול לעשות...

יוליקה

Member
מנהל
כשיש עם מהופנט שעבר שטיפת מח

רק על המערב האירועים בצפון קוריאה משפיעים...
העם הצפון קוריאני מדקלם כמנטרה את מה שהשלטון רוצה שיגידו....

אלאורלי

New member
חדש בישראל, ל י ד י ע ת כ ם

בישראל
טלפון חרום 088 .
כל אחד רשאי לדווח בטלפון. על תאונות, פציעות, תאונות חירום, פשעים,
חטיפה, תקיפה, וכו
פשוט לחייג 088.
חינם --- השיחה לא עולה כסף.
להעביר הלאה!!!

כדאי להיזהר, נראה כמו הונאה !!!

א. לא היה שום פירסום רשמי בנושא הזה , ומכאן שלדעתי יש פה הונאה כל שהיא
ב. מי שבדק, מצא שאין מענה.
ג. תזהרו שזו לא מלכודת שתגרום לחיבור הטלפון שלכם ליעד בלתי ידוע שיוציא שיחות באלפי דולרים על חשבונכם.
ד. עדיין המספרים הטובים: 100, 101, 102 הם העובדה. כמו כן בכל אירוע שפונים למשטרה, המוקד יקבל, ואם זה לא לטיפולו אזי הוא יעבירו לנמען הנכון. מה גם שכל סוגי האירועים שמדובר בהם, צריכים טיפול המשטרה במקום ולא איזה טלפון אנונימי.

יוליקה

Member
מנהל
תודה!

שמרה על היופי או עברה

יותר ניתוחים? אני מעריכה את בארדו משום שהיא עוסקת בבעלי חיים ומצילה מאות מהם. זה חשוב יותר מלהיראות יפה.

מינהר

New member
בוקר טוב. מה אתם אומרים על הויכוח על הגז?

הרגולטור שינה דעתו לאחר שכבר הגיע להסכם עם בעלי מאגר לויתן [נובל אנרגי ותשובה]. ושוקל להפקיע מהם את הזכויות שם.
הנקודה היא שהממשלה משנה את דעתה כל הזמן, וזה ירתיע משקיעים להיכנס לענין חיפושי גז נוספים. חוץ מזה נובל אנרגי ותשובה לא יפתחו את לויתן עד שתושג החלטה, ואז כשמאגר תמר יגמר לא יהיה לנו גז מלויתן.
קשה לי להבין את החלם הזה.
קראתם על העניין הזה?

יוליקה

Member
מנהל
כמי שחיה ממשכורת בלבד + קצבה

של ביטוח לאומי... כל מה שנוגע למניות ולהשקעות רחוק ממני ...
ההודעה שלך היא ממש סינית עבורי... גם אם יש כתבות בנושא
אפילו את הכותרות אני לא קוראת.... כי אינני מבינה את הביטויים...

ככה זה עם תגובות של נשים

בריג'יט בארדו מאז ומתמיד ההופעה שלה הקרינה ילדותיות גם כשהיא עשתה הכל כדי להיראות מינית ומי שחיבב ילדות, זה היה הג'אנר שלו, בעיקר שמדובר בתקופה בהן היו כל מיני ילדות באופנה החל משירלי טמפל ועד אליקי ו-לוליטה ואחרות.

כבודה של ב.ב. במקומו מונח, אבל סופיה לורן היתה תמיד האשה בכל רמ"ח אבריה, היא הקרינה מה שנקרא "נוכחות" של אשה אמיתית בלי שום מאמץ , וזה ממש לא חשוב אם עברה או לא ניתוחים פלסטיים (אותי זה ממש לא ענין, ואני לא מכיר אף אחד מחבריי שזה ענין אותם, רק את הנשים זה מעסיק...) כיוון שהסך הכל הכללי הוא הקובע , ומנערת שכונות בשם סופיה וילאני שיקולונה הפכה לאייקון עולמי בשם סופיה לורן , עד היום.

גם הצגת התמונות הגדולות לא לענין, כיוון שלא מראים תמונה של אשה מבוגרת שלא מהחזית.
בכל מקרה זיקנתה איננה מביישת את נעוריה , להיפך.

נו, אולי כל אחד צריך פעם בחיים לעבור את הכינוי הזה.....

זה היה לחלוטין לא במקום.
עשו פעם מחקר ומסתבר שרוב הנשים הצביעו ל-ב.ב. ורוב הגברים לסופיה.
באמת חרה של גברים שלא מצביעים מה שהנשים מצביעות, שיתביישו להם.

מינהר

New member
chauvinism זו תכונה עתיקה, יוליקה. אבל כאן זה סתם עניין

של טעם אישי לדעתי.

deebeebee

New member
צודקת יוליקה

שוביניזם, תכונה זכרית נפוצה. תגובות של הזכר הנפוץ מתייחסת למעטפת תוך שימוש בסופרלטיבים שהם בעומק של העור בלבד, מבלי להתייחס לכשרון משחק למשל, שהרי שתיהן היו שחקניות, או קביעה שאחת היא אשה בכל רמח אבריה (כאילו מישהי/ו ציפה שיהיה שם איבר זכרי) וכן הלאה...

אז השלב הבא יהיה:"שוביניסט
" ???

אין שום ספק שלא הבנת מה שכתבתי וגם לא את ההבהרה ונסחפתן אחרי האמירה המעליבה שאיננה נכונה לחלוטין.
בסך הכל סיפרתי על מחקר שהיה בזמנו, וכשראיתי שזה לא ממש הובן, הדגשתי שזה מדובר במחקר, אבל אני מבין שזה נפל על אוזניים ערלות.

אני לא חושב שאי פעם קראתי למי מכן בשמות, ולא מקובל עלי להתדיין עם מי שקורא לי בכל מיני כינויים שאינם נכונים.

אני לא ארד לרמה הזו ולא אקרא לאף אחד בכינויים, ומבחינתי הדיון הזה הסתיים כאן

למעלה