נתן כהן ועירית בולקא- שני קולות
נתן כהן מנהיג להקת "הנשמות הטהורות" ועירית בולקא שכבר 20 שנה שרה רק בפני נשים מבצעים את "שני קולות" מילים: אהוד מנור, לחן: נתן כהן. מתוך רצועת הקליפים של "זה...
של 'הנשמות הטהורות' שגם הבת שלי בת 47 מכירה. מדובר על שנות ה-70 ועל זה שהיא שרה רק לנשים...הצלחתי להדגיש את זה. להתראות גם בפיסבוק. ואגב פיסבוק- מישהי גילתה את אזני [ואת עיני] - אם לוחצים על הסמלון F בצד ימין למעלה מקבלים את החדשות האחרונים של כל החברים והחברים של החברים המשותפים. וגיליתי שאפשר גם לבטל חברות. מה שקצת הדאיג אותי..
שהיא האינטרנט. [גם הטלויזיה מלאה רכילות.בתכנית הכוכב הבא-הכניסו מי גאה מי גיי ומצהירים שם כאילו זה שאוהבים חיות. ]
האינטרנט והטלפונים החכמים שהם מיני מחשבים וההודעות. אז להגיד אני לא רוצה פיסבוק זה לא אומר הרבה. כי פיסבוק הוא רק תכנה כחלק מתקשורת חדשה. גם ברדיו יש רכילות. ההבדל הוא שאנשים יכולים להתבטא לרכוש חברים. גם האתר בתפוז של הגימלאים..סליחה זה פה.גם הוא מלא בפרטים.בתמונות. מקוה שהצלחתי להבהיר את הכוונה שלי. אגב גילוי נאות- רכשתי ידידה חברה מבוגרת מקדמת דנא ואנו מעלים זכרונות על אנשים שהיכרנו..וזה ממש לא...רכילות אלא תובנות נטו.
אם תשאלו אותי --לא סופיה לורן ולא בריג'יט ברדו אף פעם לא מצאו חן בעיני.
אי מנסה להיזכר בשם של השחקן האמריקאי [יהודי] ששחק באקסודוס , עם עינים כחולות. בשנותיו המאוחרות הוא ייצר שמן זית. הוא מצא חן בעיני בצעירותו. למה אני לא מצליחה להזכר בשמו? אוף.
פול ניומן. נזכרתי.
שוביניזם זו המצאה נשית. והמצאה היא תוצאה של הכרח. או הכרח הוא אבי ההמצאה.
בביקור נכדים שאלה אותי בת ה-10 איך זה להזדקן ואמרתי לה ששאלתה פילוסופית..שאלה מה זה. לא יכולתי להסביר לה. אבל בערב נזכרתי שפילוסופיה היא אם החכמה [פילו זה מכיל או משהו כזה.]
ולגבי בריג'יט זה ההבדל בין צרפת לאיטליה שאיטליה היתה כבושה עד 1861 על ידי האוסטרים ומלכת צרפת מריה אנטואנט היתה אוסטרית. ומי היתה הכוכבת האוסטרית שלנו..? רומי[סיסי הנסיכה] שניידר. את שלשתן אהבנו וראינו בסרטים ביום שלישי בשלשה גלגלים. סופיה היתה[יותר]אשה. אבל יש כאלה שאוהבים אותן קטנות. האירופיות ככלל יותר תרבותיות. והאמריקאים הרי אוהבים את מונטה קרלו שם היתה הנסיכה גרייס קלי. ואזכי ר גם את קים נובאק מורטיגו הבחירות של היצ'קוק שלא קטלו קנים. שוביניזם ? לא זוכר סרט כזה.