בוקר אור (ואולי גשום?) לכולנו

בוקר אור (ואולי גשום?) לכולנו../images/Emo42.gif

הנה יום חדש שמתחיל בעייפות ובטח יגמר בעוד יותר עייפות. בתום היום אני הולכת להיות ספרית לגיסתי הגדולה (מצד אחי) לקראת החתונה שתבוא עלינו לטובה בשבוע הבא. הלחץ האדיר והגדול הוא שאני הולכת לסבול היום אחה"צ ומבקשת : ת ר ח מ ו ע ל י י !!!!!!! זואתי אפילו בשנתה מדברת, הילדים שלה קיבלו את אותו אופי ולכן בקשתי שתבוא אליי לבד ואין לי סבלנות לרעש. אני אקח איזה חצי אסיוול לפני שהיא תגיע או אשים פקקי שעווה באוזניים מבלי שהיא תראה. היא לא סוגרת את הפה לשניה ואני חוטפת מיגרנות איומות ונוראות!!!! בננות/ים לא צוחקת , רצינית לאללה ! יש למישהו רעיון בכדי להעביר את השלוש שעות בקלילות? ואל תגידו לי לדחות אותה כי זה בלתי אפשרי לחלוטין הבטחתי לה במשך תקופה (המומחיות שלי היא בשיער הוא :פסים , למי שמתעניין)

jif

New member
תקשיבי למוזיקה

קלאסית בווקמן או דיסק מן

jif

New member
../images/Emo186.gifבוקר טוב וקפוא

אפילו לי, שסובלת מגלי חום בגיל 27, קר. בררררררר. אור, עשיתי עין אתמול. אחרי שסיפרתי לך שאני כבר ישנה לילה שלם, הלילה הבת שלי החליטה ששלוש בבוקר זה באמת בוקר
. הבאתי אותה למיטה שלנו והיא החליטה שהיא צריכה לבדוק שלאביה (שכמובן לא שומע כלום ולא שם לב שהיא איתנו) יש את כל האיברים הנחוצים בפנים. אז היא הכניסה לו אצבע לעיו וציינה: עין (הוא עדיין לא התעורר!), הכניסה לפה, לאף וכו'. רק אחרי שהיא התיישבה לו על הראש
עם כל כובד משקלה, הוא התחיל לנוע באי נוחות.ככה במשך דקות שנראו לי נצח, היא הסתובבה במיטה, הניחה את כפות רגליה (את הריח היא לא ירשה ממני
) על הפנים שלי (ניסיתה לחנוק אותי
)ולבסוף נשברתי. החזרתי אותה למיטתה ואין לי מושג מתי היא נרדמה, אני יודעת שאני איבדתי את הכרתי עד 6:30 בבוקר. ד"א, בבוקר חיכתה לי הפתעה מבעלי. אתמול התלוננתי שהוא לא קנה לי כלום ליום המשפחה והנה הונח לו בתיקי אחר כבוד שעון חדש.יפה מצידו, לא?
יום נעים לכולם.

בוקר בוקר יקירתי

זה שביתך ניסתה "לחסל" אותך מדאיג בהחלט,
אבל זה שהיא החליטה על "ספירת" אברים לאביה אינו מעיד על דבר,
ולדעתי היא פשוט מבקשת "לחדור" ולחקור את תווי פניו. הצעת לי מוסיקה,
זה לא כבד מידי
? גם לשמוע אותה וגם מוסיקה?
העניין הוא שהרבה בתקופה האחרונה לא התראנו ולא שמרתי על קשר טלפוני (לא היתה לי מספיק סבלנות לאור העובדה שעברתי הרבה מידי בחודש אחד) וכעת היא "בטח" תרצה "להשלים" את כל החסר
ווואייייי ,
אני חושבת שאדבק בתוכנית של "רגיעון" + אוזניות שעווה לתוך האפרכסת. האמת ? אני מאוד מחבבת אותה אבל קשה לי איתה איזו באעסה.................

jif

New member
תגידי, דווקא את

עם הפה שלך, לא יכולה לומר לה, בעדינות כמובן, שבגלל כל הבאלגן שהיה לך וכו', אין לך כוח לדבר.יש אנשים שמבינים אתזה.

טעות בידיך ../images/Emo128.gif

קודם כל, אני עם הפה שלי דווקא כן הסברתי לה בטלפון שלפני אתמול שאין לי סבלנות ועברתי תקופה לא קלה, אבל קשה לצפות מימנה להבין. שנית, היא לא כל כך יודעת על התקופה ורק חלק מאוד מסויים סיפרתי לה ועל האישפוז. שלישית לא נעים לארח בביתך ובכל חצי דקה להגיד לה לשתוק או לא לענות , זאת פדיחה רצינית ואין לי כוונה חלילה לפגוע בה. לפעמים אצל אימי הייתי מעירה בצחוק: "סגרי את הפה כבר , קדחת לי בראש כמו "קונגו" " או "עכשיו אני מבינה למה את כל כך שמנה אם את אוכלת כמו שאת מדברת" וכל מיני ירידות ועקיצות בחיוך אבל לא יעלה על דעתי לעשות זאת בביתי שלי. מה, ? אני מזמינה אותה בכדי לבזות אותה? חלילה וחס.!

jif

New member
חלילה

לא התכוונתי שתיפגעי בה, אלא תסבירי בעדינות לפעמים מרוב עקיצות וציניות, לא מתייחסים ברצינות להערות....

אני תמיד מעירה לה "ברוח טובה"

אבל מרוב שאני סובלת בקטע הזה, אני נמנעת מלעשות אצלהם ביקורים. (כי אז זה מחייב אותי להקשיב ולסבול) לא יודעת, זה אולי אופי ואולי מרגישה שצריך אקשן בפה כל הזמן.

מנופ

New member
בחיפה והצפון יורד גשם מאתמול

ויש לי הרגשה שיהיו שטפונות כמו בשבוע שעבר. ג´יפ, לאיזו מסקנה הגיעה הקטנה? יש לאבא את כל מה שהוא צריך, או שצריך להוסיף לו משהו? שיהיה לנו יום חמים ונעים

מנופית, לפחות לקחת אוכל לחירום?

שלא תהיה כמו בפעם הקודמת, למי זה קרה? לך נכון?

jif

New member
כן

צריך להוסיף לו מכשיר שמיעה כדי שישמע אותה מתעוררת בלילה.

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קר לי
סיגלי - אני במקומך הייתי מפנה אותה למספרה הקרובה... אם אי אפשר - תסבירי לי שבעקבות ההריון והשינויים ההורמונליים שחלים בך - באיזושהיא דרך מסתורית הפכת לעיוורת צבעים - ושאלי אותה אם היא רוצה לקחת סיכון עם הגוונים...
נו באמת... מה אפשר להגיד על זה
- התנדבת
- ידעת עם מי יש לך עסק
- .... אולי תקני קילו עוגיות קשות ללעיסה ותני לה לעבוד עליהן עם כוס תה בשעה שאת עושה את הגוונים
- אולי זה יסתום לה
או .... אולי.....לא יודעת - אני צריכה עוד לחשוב... ג´יפי - אני לעולם לא לקחת את ילדי איתי למיטה... מלבד כשהיו חולים מאוד... המיטה שלנו היא טאבו לילדים - אין כניסה... זה שלנו בלבד
זה עה לי בכמה לילות ללא שינה ובכמה לילות של בכי שלהם... אבל מהר מאוד הם הבינו שלא משנה כמה יבכו - למיטה שלי הם לא יגיעו - ולצאת מהמיטה שלהם אין סיכוי - אם הם לא חולים - ותאמיני לי - הילדים כבר מגיל 1/2 שנה יודעים איפה הגבולות שלהם אם מציבים להם אותם

jif

New member
בשלוש בבוקר

אין לי כוח לחנך אותה. בד"כ זה לא ככה, אבל במקרה הזה היא פשוט היתה עירנית מדי וחשבתי שאצלינו היא תירדם מיד.

אורא

New member
JIF היית שולחת אותה אליי אני

הייתי ערה מ 2 בערך נדנודי שינה

עציון

New member
איך שגלגל מסתובב לו.....

מה עשית לאבא שלך זה מה עושה הבת שלך. וזה מה שהבת שלה תעשה לבת שלך וזה מה ש........

jif

New member
תודה

אני זוכרת שתמיד "אחלת" לי שילדיי יעשו לי מה שאני עשיתי לך

amitmom

New member
ג´יפ יקירתי..גם אמא שלי תמיד "אחלה"

לי שתהיה לי נחת מהילדים בדיוק כמו שאני עשיתי לה. צחוק הגורל..הילדה שלי הרבה יותר נעימה ממה שאני הייתי..חה חה.

arem12

New member
בוקר טוב לכם ../images/Emo186.gif

עציון למה נידמה לי שכל ההורים עוברים איזה קורס על דיבורים
אתה נישמע כמו אמא שלי.

צודקת גנובית, אחלא רעיון לעוגיות ;-

אז ככה., על מספרה אין מה לדבר כי חצי עיר רוצות רק את העבודה שלי! על עוגיות יש מה לדבר למרות שזה מהווה בעיה מסויימת
: היא לועסת מרעיש - השעווה באוזניים תעמעם את הרעש. היא לועסת עם פירורים - נתקע לה צלחת מתחת לסנטר. והכי חשוב: אני אעיר לה בעדינות ובתקיפות שהגיע הזמן לעשות "הפסקת דיבור".

בת ה י ם

New member
גזר, עוגיות חנק, וצמר גפן = שקט

להלן אאופן ההכנה : קחי 4 ק"ג גזר לא מקולף ! לא שטוף! והקפידי לחתוך אותו לרצועות עבות !!!! הניחי הכל בצלחת הגשה מהודרת והמליחי מעט. לאחר 1/4 שעה (מתוך הנחה שהנ"ל היא שאברב) הניחי לפניה ב א ל ג נ ט י ו ת את צלחת העוגיות היבשות והחונקות....... * חשוב לוודא שכל מערכת המים (כולל ב 00 ) מנותקת !!! *ועכשיו הכניסי לתנוכייך הענוגים זוג פיסות צמרגפן וותענגי על גיסתך הנחנקת לאיטה.

למעלה