בוקר אור (ואולי גשום?) לכולנו

בת ימית../images/Emo124.gifהשתגעת לגמרי../images/Emo35.gif

גזר
רוצה שקט לא מנסרה בבית
מה יעזור לי צמר גפן עם נסירות כאלה של גזר
הרעיון כשלעצמו הוא בסדר לנסיון רצח של גיסה אבל פה זו לא המטרה בסה"כ היא נחמדה רק בעוונותיה דברנית לא קטנה.

ובא לציון גואל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא התקשרה והודיעה ש: "היא תקצר את זמן הביקור והכי זריז נעבוד כי היא צריכה ללכת למקווה מוקדם ממה שחשבה שניתן". יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אז זה משאיר לי : ב 16:30 איסוף (חצי שעה תברבר לי באוטו ב 17:00 נתחיל ונטיל עליה להכין קפה עד 19:00 19:30 היא עפה!!!!!!!!!!!!! זה גם הרבה אבל לא נורא כמו עד 22:00 בלילה (מה אכפת לה, אחי שומר על הילדים)

jif

New member
לא חראם../images/Emo35.gif

הפסים יטבעו במקווה יחד עם כל העוונות

הפסים לא יטבעו ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מה שכן צריך זה להוריד את מפלס המים בכדי שלא תציף את המקום.

עציון

New member
רבון העולמים. אי אפשר להיות אנונימי

מה את מגלה את כל הקלפים? חוץ מזה כמה פסים מסיגל ומצרפים אותי לעדר הזברות בפארק בר"ג....

תתנחם מנחם , זברות הן חיות אצילות

ופסים לבנים (במיוחד לגבר) זה משגע בטירוף !!!!!!!! יאללה תסמיק

לדעתי זה לא בגלל ריצ'רד ../images/Emo99.gif

אני פשוט אוהבת כסוף (גם אני כבר כסופה כמעט לגמרי , זה בגנים ) אני הכי מתעלפת מהגברים שיש להם שיער לבן ואז האישה צובעת להם בשחור ותוך כדי חפיפה השיער מחליף צבעים משחור לאדום ירוק וזה מצחיק ומזעזע פחד.

הגנובה

New member
למה בפארק../images/Emo35.gif - יש שם הרבה... לא

תהיה אטרקציה... אפשר לפתוח גן חיות קטן ממש ליד הבית שלך... ונביא לשם את הפילה של סיגלי גם...

בטח אפשרי ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ווואייייי פסים לבנים? אני מתה על זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני "עמוסה" בפסים לבנים ולדעתי זה סקסי בטירוף. הנה גי´פ גם אביך יוצא סקסי מכל זה
לבעלי אין אפילו שערה אחת לבנה (למה שיהיה לו? חיים קלים וטובים) ואני מתה שיצאו לו כמה , בחינה שלנו הרבצתי לו כמה פסים יפים בשיער והיה מהמם ביופיו וכעת הוא לא מוכן.

jif

New member
את נורמלית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הוא בטח נורא מובך עכשיו
. בעלי הלבין מאז שהתחתנו. איך הוא אומר?"(מצביע על הכרס)זה מנחת וזה (מצביע על הלובן בשערותיו) מצרות"
ממש רחמנות

בת ה י ם

New member
../images/Emo5.gif והבעלול שלי....

התחתן רזה ועלה איתי בכל הריון (רק שכח שהוא לא יולד) ועם שיער ארוך...... והיום ...ק ר ח חחחחחח מה שבטוח עוד כמה שנים איתי ושמור לו מקום בגן עדן

אילנה40

New member
|שוקוסיגליהיא

ספרי לה כבדרך אגב על אחת שדיברה הרבה בזמן שעבדת לה על הראש, ומה שיצא היה קטסטרופה. בתקווה שתתפוס את הרמז. והעיקר שיהיה במזל טוב.

אילנה את מכירה את "ספר נשים"?

בסוף נוציא אותה בסגנון "בומבה בומביי" או "טוטוקריי ליברל" מה שבטוח להתחתן שוב היא לא תוכל!!!!!

למעלה