יפה לה
ע ע ר נ ו נ ה New member 20/12/13 #23 אי דווקא דיגמנתי גם בגדים תחתוניים, ביבי דול וכאלה בלבד. התמונות כבר מאוד ישנות.
יוליקה Member מנהל 20/12/13 #27 בייבי-דול...עוד מושג שיצא מהאופנה היו לי המון... זה גם היה נח בהריון!!
ע ע ר נ ו נ ה New member 21/12/13 #29 גם אצלי לא עברה התמונה, צרבתי אותה היא עלתה למחשב, אך אי אפשר להעביר. מישהו יודע מה עלי לעשות על מנת להעביר תמונה צרובה אליכם?
גם אצלי לא עברה התמונה, צרבתי אותה היא עלתה למחשב, אך אי אפשר להעביר. מישהו יודע מה עלי לעשות על מנת להעביר תמונה צרובה אליכם?
יוליקה Member מנהל 21/12/13 #30 היא שמורה במחשב? את נכנסת להוסף קובץ...כאן למטה מתחת לטקס... בחר קובץ... נכנסת לקובץ התמונות...לוחצת 2 קליקים על התמונה... ואז לוחצת על שלח קובץ (בתנאי שהתמונה אינה גדולה מ-2048KB) לאחר שיופיע לך באדום שהתמונה עלתה... את שולחת.. בהצלחה!
היא שמורה במחשב? את נכנסת להוסף קובץ...כאן למטה מתחת לטקס... בחר קובץ... נכנסת לקובץ התמונות...לוחצת 2 קליקים על התמונה... ואז לוחצת על שלח קובץ (בתנאי שהתמונה אינה גדולה מ-2048KB) לאחר שיופיע לך באדום שהתמונה עלתה... את שולחת.. בהצלחה!
ע ע ר נ ו נ ה New member 21/12/13 #31 אני יודעת בדרך כלל להעביר תמונות, אך את זו שנסרקה אני לא מצליחה להעביר לקבצים שלי, אני לא יודעת למה. איך מעבירים את התמונה לקובץ?
אני יודעת בדרך כלל להעביר תמונות, אך את זו שנסרקה אני לא מצליחה להעביר לקבצים שלי, אני לא יודעת למה. איך מעבירים את התמונה לקובץ?
יוליקה Member מנהל 21/12/13 #32 אחרי הסריקה את חייבת לשמור אותה בשם בקובץ התמונות. יתכן ושמרת אבל היא נשמרה במקום אחר ולכן אינך מוצאת אותה.
אחרי הסריקה את חייבת לשמור אותה בשם בקובץ התמונות. יתכן ושמרת אבל היא נשמרה במקום אחר ולכן אינך מוצאת אותה.
E emmy5 New member 20/12/13 #24 גם אני היתי רזה.שבת שלום לכולם יוליקה את תמיד יפה, זכרונות ,נעים להיזכר על זמנים שהיתי רזה
ע עמיקם10 New member 22/12/13 #35 רק אוכל.חוץ ממחלה.האם מישהו חיכה 7 שנים לחברה שלו שתחליט מה היא רוצה.?
יוליקה Member מנהל 22/12/13 #37 במעקב בדיקות רפואיות עושים בדיקת פעילות בלוטת התריס ביחוד למי שעולה במשקל וכמו כן למי שסובל מסוכרת ולחץ דם...
במעקב בדיקות רפואיות עושים בדיקת פעילות בלוטת התריס ביחוד למי שעולה במשקל וכמו כן למי שסובל מסוכרת ולחץ דם...