בוקר אור יום חדש מקווה שיהיו רק בשורות

הדסהש1

New member
בוקר אור יום חדש מקווה שיהיו רק בשורות

טובות..לגבי הניתוח של הברכיים אני הלכתי על זה
שכבר לא היתה ברירה.יש לי בעיה חמורה של שחיקת סחוס במפרקים.
וזה הסיבה שהכאבים הם ללא הרף.היום יש לי בדיקות לקרסול ברגל השניה שאולי אצטרך לעבור ניתוח .יש לי אולטראסאונד בבוקר ו CYבערב
ןלפי הממצאים יחליטו מה לעשות...יש לי "מנוי" בחדר הניתוח בצל השומר לצערי...יש לי נסיון בנושא.מקווה שאתבדה...

בוקר טוב לכולם

החורף השנה קשה מתמיד, עם החיסון שקיבלתי שוב יש כאב גרון, נזלת, שיעולום אין סופיים, בריאות לכולם, אמן.

הדסהש1

New member
השנה לא התחסנתי ואני בריאה

בשנים שחוסנתי חליתי בכל המחלות שאפשר.עכשיו אני ממתינה לסיטי
עברתי את האולטאסאונד.רמי הצליח לסדר שיעשו את ה סיטי עכשיו
ולא נצטרך לחזור בערב..רק הוא מסוגל לזה..וקבע לי תור לאורטופד ל 19.2
צריך לדעת להתוכך...

שפעת ?

מאז שפרשת לגמלאות ב2003 , כל שנה אני מתחסנת , ואינני זוכרת מתי לאחרונה היתה לי שפעת . אבל בגילי, בהחלט יתכן שחליתי ואינני זוכרת .
הבוקר הכנתי תערובת לקציצות והשארתי את התערובת לנוח .בינתים הספקתי להכין שלוש עוגות תמרים . התמרים מעמק הירדן , ומיץ תפוזים וקלמנטינות . אחת מהן אקח לכלתי , עוגת פירות של ארץ ישראל , זו מצוות החג. בזמן שהעוגות היו בתנור טיגנתי את קציצות העוף ,משני ק"ג עוף טחון , מתובל היטב אך בלי מלח , ועם פרורי לחם ושומשום. הכל כבר בפריזר . ביום ראשון אביא חצי לכלתי .
צריכה לזוז , הבטחתי לנכד שאקח אותו לאכול כנפים באיפשהו . ביי . תמר

צהריים טובים

הבוקר הייתי מאד זריזה, אחרי שעזרתי לאורי להתארגן וללכת למרכז היום,
האמנתי לחזאי שאמר שייתכן גשם במרכז בשעות הבוקר, אז לא רציתי להתקע, עשיתי
את כל מה שצריך ויצאתי לקניות, איזה גשם ואיזה נעליים, שמש , חם, אביב
אמיתי, אז עכשיו הבית נקי, כל הקניות מסודרות במקרר ובארונות המטבח,
אורי הגיע עם המטפל ואני משועממת,
ניצת, וכל יתר החברות והחברים, לא קראתם בעיתון בשבוע שעבר שהחיסון לא
היה מוצלח ואנשים חלו, אפילו ליצמן חלה,
תמר, את חברהמנית, תגידי, מדוע את כותבת שאת מביאה ונותנת ועושה
לכלתך, מה קורה עם הבן ? הוא לא בעסק? איפה מתכון לעוגת התמרים?
הדסה, באמת אין כמו רמי, אני מקווה שאת גם לפעמים אומרת לו את זה,
מגיע לו.

עכשיו קיבלתי בפייסבוק

אתנחתא מהכדורגל,
העלמה לא כל כך אוהבת ורוד, היא אוהבת יותר כחול או שחור,
אבל כל הבנות בחוג לובשות ורוד, אז היא התרצתה.

הדסהש1

New member
ציפי היא מהממת..אולי תהייה בלרינה...

לעלמה שלנו רוב הבגדים בגוון הורוד.רק לאחרונה יש לה שמלות בצבעים אחרים..

היי לכולן

הדסה וציפי , הנכדות שלכן ממש מקסימות , ואני חושבת שהן מאוד דומות .
ובאשר לשאלתך ציפי , כל השנים כלתי עבדה מהבית , כך שהסעות הילדים הסדורים כולל הבית היה על הראש שלה . והבן יצא בבוקר לעבודה , בדרך עוד הספיק לפזר שני ילדים ,וחזר בערב . כך שרוב היום היא עם הילדים וכשצריכה להשקיע בעבודה אני נקראתי לדגל . רק בתחילת השנה הנוכחית , מינואר , שינו פורמט , כעת גם היא יוצאת שלוש פעמים בשבוע לעבוד בחוץ, ועדין פעמים בשבוע , אחר הצהרים , יוצאת ללימודים במרכז .וומתוך הפעמים , אחת לשבוע הוא יוצא איתה וכל הארבעה נשארים איתי מ15.30 עד 23.30 . מה שממש לא קל , אבל............ . מכיון שאני נמצאת שם הרבה , אני רואה מה חסר וקונה , הרבה פעמים בלי לשאול , תמיד אפשר להחזיר אם לא מתאים . בערב כשחוזר מנסה להשלים מה שהיא היתה עושה כשעבדה מהבית .
הבטחתי לעצמי , שהלילה , אלך לישון מוקדם . מאוד מקווה לעמוד במילתי .
ד.א. יעלי, את עדין באילת ? היה שם שמח אמש .

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב והרבה מזל טוב לעלמה החמודה

עכשיו חזרתי מאילת היה נפלא, המון זיכרונות יש לי מהעיר הזאת בתקופה שהייתי צעירה יפה ורווקה.
אתמול הרשעים האלה גרמו לי להיזכר בימים של הטילים, החדרים האטומים והפחדים, ירו טילים על אילת. ישבנו בלובי וסיפרנו בדיחות, גם קצת שרנו פתאום שמענו את האזעקה, כולנו מהמרכז, ולא עלה על דעתנו שזה רציני. הפקידים מהקבלה באו ואמרו לנו להיכנס לתחום המוגן. הייתה קצת היסטריה נשים עם ילדים דווקא אני לא פחדתי למרות ששמענו כמה בומים לא רחוק, היה הבום של כיפת ברזל. אף על פי כן היה לי נופש נפלא ממש תפור מלמעלה בשבילי.
באתי למרכז והודיעו לי שהיה פיגוע בשוק פתח תקווה, מקום שאני עוברת בו יום יום ולפעמים יותר מזה, אנחנו כמובן נמשיך פה כי אין לנו ארץ אחרת.
חזרתי מהחופשה עייפה מוות. מקווה לנוח בשישי שבת.
המון בריאות לכולם, גם אני צריכה לטפל בניתוח שלי שהוא למעשה לא קשה אבל האסטתיקה מפחידה אותי. בעלי X עשה ניתוח כזה והוא קיבל פרצוף של דביל ממש, זו הסיבה שכול הזמן דחיתי.
אני הולכת ישר למיטה, ואם אקום בבוקר זה יהיה תחיית המתים.

יעלי

למעלה