בוקר אור...לגבי השמועות על אהוד ברק

הדסהש1

New member
בוקר אור...לגבי השמועות על אהוד ברק

כבר היו שהוא חולה בכל מיני מחלות איומות...מאחלת לו רק בריאות....
השמועות לעיתים יכולים להרוג.

בוקר טוב, לא שמעתי וגם לא

מעניין אותי. יוליקה, כל הכבוד לך ושתדעי שאת מרגישה טוב יותר משום שהפחתת במשקל. ולא צריך שלוש ארוחות מלאות ליום. אפשר להסתדר עם ירקות ופירות ודברים מעין אלה. אני מסתדרת מצוין וכך גם בנותי. רק מקפידה על אוכל מלא (קמח וכן הלאה) וקטניות. ושיפסיקו לספר לי שבלי בשר אי אפשר.... סעי לסין ותביאי משם בובה....

מינהר

New member
בוקר טוב. אני קוראת שהבנק המרכזי היפני החליט להגדיל השקעתו

במניות מ-12% ל-25%. בנק ישראל מזמן עשה זאת. אז גם עמך יכולים להשקיע קצת במניות אמריקאיות בעקבותיהם?

מינהר

New member
והנה נעל בית קיפי ששלחתי לבני בדואר חבילות לקוריאה.

אין כמו מה שאוהבים מהבית.

ora1112

New member
בוקר טוב ליום מעונן
הדסה

אלו נעלי הבית שחילקו בקיבוץ מקטן ועד גדול.
ועד היום הם מכבות אצלי בבית.
יום טוב ורק בריאות.

יוליקה

Member
מנהל
תודה יהודית

שאהוד ברק יהיה בריא עד מאה ועשרים...
אבל הוא אישיות מאד מסובכת ואף פעם לא הסתפק במה שהשיג...
הוא היה איש צבא מוכשר מאד בעל הכי הרבה עיטורים. אבל...
הוא היה פוליטיקאי גרוע מאד. כאיש עסקים הוא הצליח מאד וידע לעשות לביתו!!
הוא הרס את מפלגת העבודה ופרק אותה לגורמים. הכניס אותה לחובות שנדמה לי שעד היום
לא התאוששו מזה. ואז נטש אותה והקים מפלגה אחרת... הוא ממש לא חסר בפוליטיקה...

אף פעם לא סבלתי אותו

הוא מהר מאוד התברג לפוליטיקה וחבר לפוליטיקאים והפך לשקרן ונוכל כמו כולם.
לא לדאוג, הוא דאג רק לעצמו לצבור כמה שיותר מליונים.

לגבי בשר, זה לא מדוייק.
גם אצלנו לא חייבים בשר, לפעמים מסתפקים במנת פלאפל בצהריים (בכיף) , לפעמים קציצות ירק (קישואים וגזר) , מידי פעם אשתי מכינה מרק ירקות סמיך מאוד בירקות ויחד עם איטריות, יש לי ספל גדול שזה בשבילי מנה לצהרים.
שמתי לב שככל שאני מתבגר יותר, אני אוכל פחות (אבל אף פעם לא הייתי "פרעסער" גדול), אסור לתת לי יותר מתוספת אחת בצהריים, כי אשאיר אותה בצלחת.

אבל זה שלא צריך בשר כלל, המרחק גדול. רופאים ממליצים בפה מלא למבוגרים מעל גיל 60 להקפיד על לפחות פעמיים בשבוע בשר כיוון שיש בו מה שמבוגרים צריכים ולא ניתן לקבל דרך תוספות מזון או אמצעים כימיים אחרים.

יוליקה

Member
מנהל
כשהוא לקח לעצמו כיועץ ואח"כ לסגן שר הביטחון

את שירי וייצמן - הוא גמר אצלי....
שירי וייצמן היה מוכר דודי שמש בבאר שבע והוא זה שסיבך את ברק
בעיסקאות כספים של מפלגת העבודה....
ועוד עליו....
אז כשיש לצד ברק איש כזה כיד ימינו...אומרים: "אמור לי מי חברייך ואומר לך מי אתה".

מינהר

New member
יוליקה, היתכן ששירי ויצמן היה קבלן קולות?

או עזר לברק להיבחר?

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם? מה קורה בערד??

מהעיר הכי מתקדמת והכי מבוקשת שהיתה בדרום - היא הפכה לעיר מוכת אבטלה???
בניגוד לכל עיירות הפיתוח שהיו בנגב...אופקים, שדרות, נתיבות, מצפה רמון,ירוחם ודימונה - ערד היתה בכמה
ליגות מעל כולם.... אז מה קרה לערד???

עמיקם10

New member
27 שנים ירדתי לעבודה בסדום.

לא היו לי בעיות. המפעל שיחק לי אותה גם בלימודים ששילמו.[היסטוריה-10 שנים]וגם בשכר לא רע. והפנסיה גם.
ועד היום יש לי תלושים לסופר-שזה 17 אחוז הנחה..במקום הנחת 5 אחוז לקשישים במגה בעיר. ז"א 12 אחוז הנחה..לא רע בכלל.
לגבי ערד העיר שלא היתה עיר גדלה מכמה אלפים בימי בייגה-ל-25 אלפים. 300 עובדים מ'מגבות ערד' ימצאו עבודה. בסדום אגב עובדים 3000 1200 עובדי כי"ל ו-1800 עובדי קבלנים.זה לא עובדי קבלן אלא קבלנים שמועסקים בהקמה פיתוח חדש, ואחזקה שוטפת. בממשלה אין מושג בכלל לגבי עבודה- ורק מעניין אותם שכי"ל תשתף אותם ברווחים. וזה תלוי במחירי הדשנים שהם עולים ויורדים.
בהכנה אצלי סרט על חיי החלק שני-[חלק ראשון כבר העליתי לפיסבוק] 'מסע מגבעת חיים לראשון לציון.'
ו אתמול ראיתי בראשון בגן המושבה- כלות שבאות להצטלם.ראו נא.

מידי פעם קם איזה מתריע אמת/שקר

הבעיה שברוב המקרים מסתבר שהאיש משקר מטעמים שונים, כמו הפרופסורים שטוענים שאין כיפת ברזל, ומה שיש לא יירטו שום טיל חמאסי.

הענין הוא שמאידך, אני אף פעם לא מאמין להכרזות הממשלה באופן אוטומטי, כיוון שיותר מידי פעמים נמצאו שקרנים בלי להניד עפעף.

אז מה נכון ? אף אחד לא יודע, כי המצאת שקרים, מה שנקרא אצלנו "שמועתי" זו תעשיה מאוד מפותחת בארץ הדמיונות הפורה.

אני רק שואל את עצמי, אם נפלו פצצות או טילים, איך זה שאף אחד כולל "כלב השמירה של הדמוקרטיה" לא מדבר על זה ???

למעלה