בוקר אור...לגבי השמועות על אהוד ברק

היום שמעתי גם בבריכה שברק חולה,

באחת הרעיונות בטלויזיה שאלו על ברק, אז המרעין אמר , מכיון שאתם שואלים , אז אני אשיב לכם, זה נכון שהוא חולה אצלהיימר ! יותר מידי אנשים מאשרים שזה נכון !
 

מינהר

New member
היום צילמתי את היונים בככר העיר, יש פנסיונרים

שמאכילים אותן בלחם.

 

מינהר

New member
יוליקה, אני קונה סלטים מוכנים של מיקי. חומוס, חצילים.

השאר לא. סלט כרוב, גזר, לא בעיה להכין בפודפרוססור. טחינה- גולמית בלבד. מה הבעיה להוסיף קצת מים, לימון ותבלינים?
 

יוליקה

Member
מנהל
סלטי מיקי לא מכניסה הביתה

הבן שלי עבד שם כשהשתחרר מהצבא...ומה שהוא סיפר לי על ההיגיינה שלהם זה הספיק לי.
 

ora1112

New member
לא קונה סלטים מוכנים.מכינים בבית יותר

בריא ויותר נקי ובלי מרגרינה ושומן טרנס.
שומרים על תזונה נכונה לנו.
 

יוליקה

Member
מנהל
התפרצות אנטישמיות?? לא היא כבר כאן

חברה חזרה מגרמניה בטיסה של לופטהנזה...

וזה מה שגילתה כשפרקה את המזוודה בבית....
זה רק אחד...היו עוד קשקושים כאלה על המזוודה....

 

מינהר

New member
יוליקה, זה חדשות טובות. יש קבלן שאומר שתהיה עליה

רצינית מארופה, והוא בונה.
 
אני לא קונה שום דבר מהסלטים

המוכנים, כי כל כך להכין אותם בבית, אני אלמד אותכם איך עושים סלטים טובים ומהירים, תשרפו 2 חצילים על האש, או אפילו במיקרו, תערבבו את התוכן עם שום מלח ופלפל ומעט חומץ יין, תחלקו הכל ל-3, חלק אחד לערבבו עם טחינה שעושים בבית, חלק אחר עם סלט ירקות וחלק עם מיונז ויש לכן 3 סלטים נפלאים במחיר 1/2 חינם! אם רוצים כמויות יותר גדולות ,תוסיפו עוד חצילים! אם יש לכן עוד חצילים, תטחנו פלפל אדום בתוספת אגוזים קלויים.
 
זהירות - למה לא לשרוף בבת אחת יותר משני חצילים ???

גם בפרסומות תראו ששורפים שני חצילים.
ע"פ החוק היה אסור לשרוף ערימת ירקות (בהגדרה "ערימה", 3 ירקות ומעלה) זו עבירה פלילית של הצתה שעונשה מאסר עולם.
זה היה סעיף 317 לפקודת החוק הפלילי (פח"פ) המנדטורי.
הסעיף הזה החזיק עד ביטולו לפני כ-10 שנים בתיקון לחוק העונשין 1977.
אז אפשר להירגע, מותר לשרוף יותר משני חצילים......
 

י מ י ת 2

New member
סלט החצילים שלי מאד פשוט.

  • שורפת שני חצילים על האש. מוציאה את התוכן מוסיפה שמן זית, מלח ולימון. וזה החציל הטוב ביותר.מיונית אני לא אוהבת וגם לא כל כך בריא, טחינה אסרו עלי בהוראת רופא. אז זה החציל שגם אמא שלי היתה מכינה אבל בלי שמן זית אלא עם שמן רגיל. בזמנו אשכנזים לא השתמשו בשמן זית בכל אופן אצלנו בבית לא השתמשו בזה.
  • סלטים אני לא קונה. רק מכינה בבית.
 

מינהר

New member
המפרט הזה לא מסובך, אבל הצעת לאה למיקרו נראית יותר

שומרת נקיון.
 
סלט חצילים הפיקנטי ביותר - מתכון שלי

חצילים-
לוקחים שלושה חצילים שחורים לגמרי וקלי משקל, שורפים במחבת ישנה 5-6 דקות בכל צד (יש כאמור לחציל 4 צדדים...). לפתוח פתח בחציל ולהוציא את תוכנו בכף לצלחת, ושופכים את הנוזל שהצטבר. חותכים את החציל לחתיכות קטנות מאוד באופן גס בסכין , אבל לא לרסק במכשיר חשמלי כדי שלא ליצור רסק.

פלפל ירוק חריף-
פותחים לאורך ומסלקים את הזנב והגרעינים, פורסים לרצועות דקות ביותר, ואחר כך קוצצים לחתיכות זערוריות

לימון כבוש-
חצי צנצנת לימון כבוש (בערך לימון 1) , קוצצים דק דק.

שום-
שתי שיניים מעוכות בסכין וקצוצות דק

מלח-
כפית שטוחה

פפריקה אדומה-
מתוקה בערך 3 כפות

כמון-
כפית או שתיים

שמן/חומץ-
2 כפות מכל אחד

זהו, את כל זה מערבבים, וזה מצויין עם כל מאכל ואפילו לבד על פרוסת לחם.
הטעם מאוד מיוחד.
 

מינהר

New member
לאה, רק מלקרוא את הרצפט התעיפתי. רחמנות על נשים

עובדות, שאין להן זמן....
 

מינהר

New member
לאה, קראתי שוב, וזה נראה פחות מסובך. אבל אין לי אש בבית.

רק כירים חשמליות. המיקרו יעשה את העבודה?
 

י מ י ת 2

New member
על האש, זה לא ישירות על הגז. יש לי מחבת ברזל ישנה

והיא עושה טוב מאד את העבודה. אין לי נסיון עם כיריים חשמליים. אפר לנסות
בקר טוב​
 

מינהר

New member
תודה, ימית. זה רעיון- עם מחבת ישנה.

אני מבינה שהלכלוך נשאר במחבת.
 
בקר טוב, אני נתתי לכם דרך קלה

לעשות כמה סלטים במכה אחת, אתן תשדרגו ,איך שאתם רוצים,
מינהר כל העבודה פחות מ-10 דקות, מה שתקראי יותר, תראי כמה הכל פשוט, המיקרו יעשה זאת טוב מאוד, אבל חייבים לשים את בשר החצילים במסננת אם הם מידי לחים, אני עשיתי 2 קורסים לבישול במיקרו !
&nbsp
מאיר, אני נתתי לכם מירשם התחלתי, כל אחת/ד יכולה להכפיל את הכמויות , כתוב בעיניכם !
 
למעלה