הנה, העתקתי לך לפה
אני מכינה רגל קרושה מרגל עגל לבנה ונקייה.
נמכר במרכולים במגשים כשהוא פרוס...
בתוך סיר לחץ אני מניחה את חלקי הרגליים נקיים ושטופים.
מוסיפה ראש שום מפורק לשיניים עם ראש השום קטן אפשר 2
פלפל שחור, מלח, ופפריקה אדומה כחצי כפית בעיקר בשביל הצבע.
מכסים היטב במים פלוס ...
לא תוחנת אלא מקצצת.
מבשלים בסיר לחץ כשעתיים עד שעתיים וחצי... עד שהכל מתפרק
והבשר נופל מהעצמות....
לתוך קערה מסננים את הנוזלים...
לאחר קרור קצר לוקחים את הבשר + גידים רכים וקוצצים היטב בסכין חדה....
יוצקים את התוכן לתוך הנוזל ומערבבים היטב... חוזרים על הפעולה
עד שהכל נגמר. גם את השום קוצצים עם הבשר. מערבבים הכל היטב.
טועמים ואם חסר מלח מוסיפים.
מצננים היטב מחוץ למקרר. מכניסים למשך הלילה למקרר.
אם פוחדים מהשומן מלמעלה אפשר להסיר אותו אבל גם מסירים את הפפריקה...
לכן אפשר לדלל קצת את השומן.
אני מכינה רגל קרושה מרגל עגל לבנה ונקייה.
נמכר במרכולים במגשים כשהוא פרוס...
בתוך סיר לחץ אני מניחה את חלקי הרגליים נקיים ושטופים.
מוסיפה ראש שום מפורק לשיניים עם ראש השום קטן אפשר 2
פלפל שחור, מלח, ופפריקה אדומה כחצי כפית בעיקר בשביל הצבע.
מכסים היטב במים פלוס ...
לא תוחנת אלא מקצצת.
מבשלים בסיר לחץ כשעתיים עד שעתיים וחצי... עד שהכל מתפרק
והבשר נופל מהעצמות....
לתוך קערה מסננים את הנוזלים...
לאחר קרור קצר לוקחים את הבשר + גידים רכים וקוצצים היטב בסכין חדה....
יוצקים את התוכן לתוך הנוזל ומערבבים היטב... חוזרים על הפעולה
עד שהכל נגמר. גם את השום קוצצים עם הבשר. מערבבים הכל היטב.
טועמים ואם חסר מלח מוסיפים.
מצננים היטב מחוץ למקרר. מכניסים למשך הלילה למקרר.
אם פוחדים מהשומן מלמעלה אפשר להסיר אותו אבל גם מסירים את הפפריקה...
לכן אפשר לדלל קצת את השומן.