בוקר אור ליום חדש פעמיים כי טוב?

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש פעמיים כי טוב?

נקווה שאי פעם יגיעו לעמק השווה...עוד 24 שעות של שקט...
הם עובדים על כולנו בעיינים.מקווה שאי פעם יהיה עם מי לדבר...
וכבר נחשף אתמול שגילו חוליה שעמדה לבצע הפיכה בגדה...
ואולי פיגועים אצלינו....

יוליקה

Member
מנהל
איזה הסכמים...זה הישגים?? למי???

הרסנו את חצי עזה...נהרגו לנו 67 חיילים ונפצעו עשרות רבות...
כדי שיפתחו כל המעברים??? הכנסת חומרי בניה בפיקוח בינלאומי???
מי יהיה הפיקוח?? האו"ם??? הרי הם גילו את הטילים בבית הספר בו הוחבאו
ובמקום להחרים אותם הגישו אותם לחמאס קשורים בסרט....
ישראל ויתרה על דרישתה לפירוז עזה - אפילו זה לא??
אז מה אנחנו קיבלנו?? שלא ירו טילים?? לכמה זמן??

י מ י ת 2

New member
בשביל מה יוצאים למלחמה? בשביל לגיע להסכם

מדיני. בכל הסכם יש ויתורים. אם כל צד מתבצר בעמדותיו, אין הסכם.
ברור שעיקר הויתורים צריך לבא מצדנו כי בידנו הכח והאמצעים. אז כדאי להתאזר בסבלנות ולתת לנושאים ונותנים לעשות את שלהם. שמעתי הערב שאין במשלחת למו"מ אף אחד ממשרד החוץ או המשפטים. או כזה שיודע לנהל מו"מ, בעיקר אנשי בטחון שזה חשוב אבל לא מספיק.
יום טוב אני בדרכי לסדנת הציור.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, עקרונית את צודקת בכל הסכם יש ויתורים

על בדיוק ויתרו החמאס?? לא לירות טילים??
כמה זמן לדעתך יקח עד שיתחילו שוב לחפור מינהרות?? הרי הם לעולם לא יוותרו
על העיקרון שלהם - להשמיד את ישראל!!

מינהר

New member
יוליקה, המעברים יהיו בפיקוח בינל? זה באמת לא רציני.

כדבריך.

בת אל751

New member
חזרה לנקודת המוצא ,,מינוס הרוגים פלוס השגים לאויב עוד כמה

זמן עוד סובב---מאוכזבת

עמיקם10

New member
מי קובע שאחרי מלחמה מגיעים להסכם ?

עם ירדן יש הסכם בלי מלחמה.עם סוריה יש הסכם להפסקת אש כבר 47 שנה. עם מצרים יש הסכם שלום. איזה הסכם אפשר לחתום כאן. ואולי אם יפתחו את המעברים וכל כך רע להם הם יעזבו מרצונם. הם התרגלו לזה. יקחו אניות מעפילים ויעלו לארץ שלהם. מדברים על אי מלאכותי..

בת אל751

New member
אלו עמים שהכירו בקיום ישראל פה זה ארגון טרור שלא מכיר בקיומה

של ישראל,רק בהצהרת השמדתה וזה הבדל,אתה חושב שיתנו להם לעזוב??אין להם גם אפשרויות לעזוב לאן ילכו ?? במה יעסקו??איזה אניה מעפילים??אקסודוס.?.

ופתיחת המעברים ,כמו שאנו לימודי נסיון רק בכניסת נשק וחפירות להשמידנו
מה שונה מפעם ראשונה??פתאום הם נהיו מלאכים???

אני לא מעודדת בכלל מהמצב,,המצב שלנו רע

בת אל751

New member
לא יודעתאם הוא צודק אי אפשר למפרע לדעת כלום,אבל ברור שעכשיו

אנחנו בעמדת חולשה שבויים בידם כל פעם שיתחשק להם או ירצו משהוא ולא יקבלו ירו טילים
וזה ברור כשמש כמו ילד קטן שהוריו נעתרים לו כשהוא צורח ונשכב על הרצפה גילה את נקודת התורפה
וישתמש בה,

איך של יהיה ויתור על הכל מבלי לקבל תמורה מסכן את קיומינו,,,,בכל רגע נתון יזרקו טילים
אנחנו נקטוש ונקבל שוב נזיפות ואנטישמיות בעולם איך העזנו להגן על עצמינו

מינהר

New member
עמיקם, הארץ שלהם זה סעודיה, אם הם ערבים.

מכה , מדינה וכולי. אולי מזה סעודיה חוששת?

אנחנו פשוט מדינה של פראיירים וטיפשים

הערבים כל הזמן מתעללים בנו, ואנחנו כל העת מתכופפים, מה שלפי דעתם של הערבים מצביע על עליבותנו, ולכן הם מרשים לעצמם ללחוץ עוד , בבוז רב.
מי יודע בעולם שגם כשהפציצו אותנו המשכנו לתת להם חשמל . (עד הפצצת מערכת החשמל) ?
מי יודע בעולם שגם כאשר הפציצו אותנו, כל יום נכנסו 250-400 משאיות אספקה לרצועה ? אז בשביל מה היו הפסקות ההומניטריות לכאורה, אם לא כדי לנייד את המחבלים בשלום מעמדה לעמדה, וכך אחרי שעתיים אפשר להמשיך להפציץ אותנו.
מי יודע בעולם שגם ערבים מרצועת עזה גם בעת הלחימה קיבלו טיפול רפואי בארץ ?
מה זה ? סוד ?
כי בעולם אף אחד לא שומע על זה.

אז מה הפלא שיש לערבים דרישות מופלגות
שאנחנו נשפץ את הבתים שלהם
שאנחנו נחדש את החשמל מישראל
שאנחנו נעזור להם להשתקם
שניתן להם נמל ימי ואוירי

והדרישה המטופשת ביותר: פתיחת המעברים.
שאנחנו נפתח את הגבול לרווחה וניתן לערבים ששונאים אותנו שנאת מוות פרנסה בישראל, כולל איסוף מודיעיני ומידי פעם גם איזו מכונית תופת או מתאבד ?
הפתרון הטוב ביותר הוא לא לתת להם שום עבודה, שילכו ל-22 ארצות ערב לעבוד או לארצות אירופה שם יש כבר 70.000.000 מוסלמים.
אבל אני מכיר את הישראלים העלובים שבשביל שכר נמוך מעט מהישראלי, הם יעסיקו פועלים ערבים מעזה, ובכל פעם שיתקעו למישהו סכין בגב, יאמרו שזה מקרה שזה קרה.

ישראל הפראיירית של כולם.

יוליקה

Member
מנהל
מלחמת יום כיפור היתה רק לפני 41 שנים

עם סוריה יש הסכם להפסקת אש כבר 47 שנה....
מלחמת יום כיפור היתה ב-73...

בת אל751

New member
בידינו לא הכח והאמצעים,,כל העולם נגדינו אנחנו בעמדת החלשים

ויתורים צריכים לבוא לצד הנמצא,,בעמדת סיכון הגבוה ביותר , ואכן אנחנו נמצאים בעמדה זו
ןיתורים לצד השני רק מחזק אותם לכלותינו,

י מ י ת 2

New member
ממה שיוצא מחדר המו"מ אני מבינה שיש שם

אנשים יותר רציונליים. עכשיו אני שומעת את יאיר לפיד דורש פירוז רצועת עזה. ומיד הוא מקבל את זה!. נו באמת, צריך להגיד משהו. איזה שטויות.

תחושה לא נוחה - יש לכך ביטוי

באנגלית - to be in limbo -אי וודאות, להיות תלוי באוויר. כמה זמן יכולה המדינה להתקיים בצורה שפויה עם הפסקות אש כאלה? ובאיזו מדינה יסכימו שגני הילדים יהיו מוקפים בבטון במקום בדשא ופרחים?

ימית ,תקראי טוב טוב מה שמאיר כתב,

וכמה שהוא צודק, למה את אומרת שרק אנחנו צריכים לוותר להם, ומה איתם?
על מה לפי דעתך אנחנו צריכים לוותר להם? הם לא מוכנים להתגמש בכלל על שום דבר !! את לא קוראת את דברי החמאס ?שיש להם רק שאיפה אחת , להשיג את כל מה שהם דורשים ומהר !!!
אין אחת פה בפורום שקרובה במעט לדיעה שלך? זה לא אומר לך דרשני ???

י מ י ת 2

New member
לאה, דעתנו חלוקות אני חושבת כך ואת ומאיר חושבים אחרת

זה המצב. בסופו של דבר צריך להגיע להסכמות ולשקט כל הסיפורים ההיסטוריים אני מכירה אותם טוב מאד כמו מאיר אני יודעת בדיוק מה חמאס אמר ומה הוא חושב ומה האמנה שלו ובכל זאת מדברים אתו בעובדה. עם מי את חושבת מדברים שם בקהיר? מפני שאנשים רציונליים ואחראים (לא כמו בנט וליברמן) מבינים שבשביל להגיע לפתרון צריך פשרות. אין פתרון אחר. כח ועוד כח כבר ניסנו כל שנה שנתיים לדעתך אפשר ככה להמשיך עד קץ העולם. את רואה את החמאס מתקפל? בשביל מה הוא יצא למלחמה הזאת מפני שסגרו אותו מכל הכיוונים. את זה כל פרשן מתחיל יאמר לך.

ימית לא ענית לי על השאלות ששאלתי אותך !

גם בקהיר לא מדברים עם החמאס אלא ע"י המצרים, שגם להם יש מה להגיד ! הרי את יודעת מדוע סגרו את עזה , כי הם רוצים להכניס אלפי רוצחים שמסתובבים במזרח התיכון, כדי שהם ילחמו נגדינו, את זה אנחנו לא יכולים להרשות להם, הציעו להם הקלות וויתורים כמו שאת ביקשת , נתנו להם את האצבע והם רוצים את כל היד ומהר !
לו הם היו כנים ורציניים , שפניהם לשלום ולא למלחמה, עם הזמן היו מקבלים את החופש שהם רוצים ! אבל פניהם לא לשלום, לצערי !!!
אל תשכחי שהם לא מדינה, אלא קבוצת טרטריסטים שכבשו את עזה בכוח הזרוע , עם רציחות לכל מתנגד !את זה אסור לשכוח !!!

למעלה