התגובה שלך לא נאותה !!!
"מאיר אתה מתאר את כיבוש עזה כאיזה טיול של אחר הצהרים.
יבושם לך".
לא אמרתי שכיבוש עזה הוא טיול, סיפרתי עובדה.
אתמול בשיח קצינים בכירים אצלי בבית, הסיכום היה, שאילולא צהל דישדש באירוע האחרון, כבר מזמן היה שולט בכל הרצועה, ואחר כך, בלי להקים ממשל צבאי, נותן למקומיים לבחור הנהגה, ויוצא מהרצועה.
אני נלחמתי 4 מלחמות עם הטנק שלי, והשתתפתי בפעולות מעבר לקווי האוייב פעמים רבות במסגרת "כיתת השועלים" ואני היחידי שנשארתי חי מכל היחידה בפעולה האחרונה לעירק וחזרה.
הזילזול שלך לא מקובל עלי לחלוטין , ואני אומר זאת בשיא הנימוס.
אף אחד לא רוצה מלחמות חוץ ממי שמעולם לא שרקו לידו כדורים. חיילים קרביים יעשו הכל להשגת המטרה ולמען חבריהם, אבל הם שונאים את המלחמה, כי בה אף אחד לא מנצח, משני הצדדים יש חללים.
אבל הציבור בישראל אמר את דברו ובחר בביבי שלוש פעמים (אמנם באחרונה הוא נכנס רק בקומבינה) , אם כך, חלק גדול מהציבור תומך בו.
גם ביבי וגם אבו-מאזן עשו ועושים הכל כדי לטרפד שיחות כל שהן בין ישראל לאש"ף.
בכל פעם שמכריזים על התחלת שיחות, או שאבו מאזן מכריז שירושלים היא בירת פלסטין, או שביבי מכריז על בניית עוד 2000 יחידות דיור בגדה, כששניהם יודעים מצויין שהכרזות כאלו יטרפדו את השיחות.
אילו זה קרה פעם או פעמיים, אז ניחא , אולי זה במקרה, אבל כאן מדובר בשיטה שפועלת פעמים רבות מספור.
בנוסף לכך, כמובן ששני הצדדים נתמכים על ידי הדתיים, כשכבר הסברתי פעם שגם בקוראן וגם בתנ"ך יש איסור להתחבר לצד השני.
ועד ששניהם לא ישתחררו מהתלות בדתיים, שקט לא יהיה פה.