אוהבת אותך בשמלות ובזותי עוד יותר אנ'לא מאמינה על עצמי באיזה שעות אני סוף סוף מצליחה להגיב רוזי
R Rosie52 New member 18/8/16 #44 אוהבת אותך בשמלות ובזותי עוד יותר אנ'לא מאמינה על עצמי באיזה שעות אני סוף סוף מצליחה להגיב רוזי
S shmickey New member 17/8/16 #41 יש לי תיק כזה! מנגו? את מגניבה. יש מצב שטי שירט לבנה היתה זורמת פה יותר, אבל דוקא משהו בבלאגן הזה והקצת טו מאץ' עושה לי את זה
יש לי תיק כזה! מנגו? את מגניבה. יש מצב שטי שירט לבנה היתה זורמת פה יותר, אבל דוקא משהו בבלאגן הזה והקצת טו מאץ' עושה לי את זה
נ נינה0001 New member 17/8/16 #42 תודה! התיק של מותג בשם moss copenhagen. לאחרונה אני מנסה לשנות קצת וללבוש יותר צבע, אבל לא תמיד עושה את זה נכון... לומדים
תודה! התיק של מותג בשם moss copenhagen. לאחרונה אני מנסה לשנות קצת וללבוש יותר צבע, אבל לא תמיד עושה את זה נכון... לומדים
R Rosie52 New member 18/8/16 #46 נכון ש T לבנה תתאים אבל.... אני דווקא מאוד מחבבת את הצבעוניות והשילוב שיצרת. זה בול על הגבול של יותר מדי ועדיין נעים לעין. איזה יופי טופי קיפלת את הג'ינס והסניקרס רוזי
נכון ש T לבנה תתאים אבל.... אני דווקא מאוד מחבבת את הצבעוניות והשילוב שיצרת. זה בול על הגבול של יותר מדי ועדיין נעים לעין. איזה יופי טופי קיפלת את הג'ינס והסניקרס רוזי