בוקר אור לכולם ושבוע נפלא

בוקר אור לכולם ושבוע נפלא../images/Emo42.gif

אחרי לילה מאד לא פשוט מתעורת לשבוע חדש וכולי תקווה שיהיה הרבה יותר נעים,שקט,ורגוע. אמש דיברתי עם התור בערב ושמעתי בקולו אושר מתגלגל......כל כך רציתי לשמוע שקשה לו,שחסר לו,שסתם הוא חושש,אך לצערי הוא במקום אחר. לא תארתי לעצמי שזה ישפיע עלי כל כך והדמעות זלגו וזלגו..... מסתבר שתמיד אנחנו (אני)מחפשים להרגיש שאנחנו שווים וחסרים ושלא מוותרים עלינו......ולצערי לא מצאתי זאת. אחרי הדמעות התחזקתי והבנתי שזה עוד סימן וחיזוק לצעד שעשיתי,נכות רגשית מן הסתם כבר אמרתי?......... יאלה ממשיכים הלאה..........

b4icu

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

שלום שאי עיניך יונה לבנה למקום בו זורחת השמש היום, ולא למקום בו שקעה בליל אמש. ואל לך להקדיש את כוחך למחשבה שעליה דברת, כי לו ביקשו שתחזרי, לא היית בוכה, אולם היית מתמודדת עם בעיה בסדר גודל אחר... חומר למחשבה.

yaeli4

New member
יונה אהובה ויקרה לי../images/Emo25.gif

קחי חיבוק ענקי ועוטף. מגיע לך יותר, כבר אמרתי? נשיקות מכל הלב והנשמה,

oehhe

New member
לכי ורחצי צלחת או ספל

הנוף מהמטבח שלך יעשה לך טוב oehhe קינמון עם שתיים סוכר

b4icu

New member
גישה מעניינת ../images/Emo12.gif

שחר פז אוהי הנוף מהמטבח שלי משקיף על המחצבה ובית העלמין של נשר. הנוף בזווית הרחבה מהמם, כולו ירוק ובאמת עשיר. אף פעם לא ראיתי במבט לנוף חיזוק לנפש...

rolan

New member
ביפור, סליחה שאני נדחפת...

כשיש מצב רוח רע/נאחס/עצוב וכו', רצוי לצאת לנוף - הים מרגיע, מכניס שלווה, הזריחה, השקיעה.... לא מכיר? כדאי לך לנסות....

b4icu

New member
ולמה הים כחול?

כי הדגים עושים כל הזמן בלו, בלו...

rolan

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gifבוקר אור../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

יונה יקרה אני מאמצת את דברי ביפור - הביטי קדימה בשמחה ולא אחורה בעצב. וכמו שאמרת - נכות רגשית... את הגיבורה שעשתה מעשה למען ילדיה ולמען עצמה! התחזקי והמשיכי הלאה, לכל אחד יש בחיים פינה של אושר, את תגיעי אליה גם כן. יום נפלא לך
ענק ממני.

טוב שיצאת משם

רק סבלת ולא היה אל מי לדבר בכדי שהסבל יפסק והכול ישוב יכנו. כעת, ייתכן כי את כן חסרה לו אך הוא לא מראה זאת. בכל מקרה, עשית את הדבר הנכון

b4icu

New member
גישה חיובית ../images/Emo140.gif

שלום כאשר אנו מתרחקים מהמקום שלא היה לנו בו טוב, אנו זוכרים הרבה פעמים את הדברים באור אחר. במיוחד מפני שאין את התזכורת הימיומית של הרע. מצד שני, אל לנו להתחזק או להתנחם מכך שלאחרים רע! כי אם מכך שלנו טוב. לכן כאב לי שיונה לבנה כתבה שהזילה דמעה. לטעמי, יונה לבנה יכלה לבחור מגורים נפרדים וחיים משותפים, כמו שאני בחרתי. אם הבעיה היא בילדים (גדולים) זו שאלה של זמן שאול עד שילכו לדרכו ויתבגרו לרמה שהנוכחות שלנו תהפך אפשרית. אבל אני מניח שהמהלך של יונה לבנה הרבה יותר מהותי, וכרוך ביותר מבעיית הילד. כאשר אני בחרתי לעזוב, אמרתי בפה מלא שאני רוצה בקשר. לקח חודש וקצת עד שגם R הבינה שהיא רוצה בו...

פרי מתוקה

הוא לא מראה כי הוא לא מרגיש אני מאמינה שכשיש רגש קשה להסתיר אותו ובעיקר מאדם קרוב. אבל זה רק מחזק בסופו של דבר,מעולם לא רציתי להיות במקום שאני לא רצויה.

יונה, זה בסדר שאת מרגישה כך.

כל פרידה קשה, גם אם זה היה הדבר הנכון לעשות. לא פשוט להתמודד עם העובדה שהתור מרגיש בסדר. או ליתר דיוק לא מרגיש כלום - נכה מה לעשות.... אני בדעה שלא צריך להתכחש לרגשות שלך וזה בסדר שאת מרגישה כך. אני מבינה שכבר עברת לדירה משלך עם בתך הקטנה. איזה יופי לכן, חשבי על העתיד הוורוד שמחכה לך.

היי לכולם

תודה על העידוד גם אני חושבת כמו פז זה בסדר ואפילו בריא להתחבר לכאב ולרגשות ולא לעטוף אותן בחומות. קשה לי לקבל שגם אם הפרדה היא מבחירה ושלמות אז אין צער כאב או הרגשת כישלון... אני משתפת בטוב וגם ברע ואין זה אומר שאני חוזרת בי,להפך ,אני מבינה עד כמה התהליך הוא ארוך ובסופו באמת תבוא השלמות וההשלמה.... אוהי,הנוף אכן מדהים אך חסרים לי האורחים המקסימים שלהם אכין תה עם קינמון.... יום נפלא והמון תודה לא פוחדת להרגיש רע ,רק אוהבת להרגיש יותר טוב.............

עין 3

New member
ידעתי שהציטוט שלי יתאים פה למישהי

ואת נפלת בגורל... תכנסי לכרטיס האישי ותראי. או שאני (במיוחד בשבילך) אעתיק אותו לכאן: בכל פרידה יש מוות, לוחשת לעצמה האם, בכל פרידה ישנה לידה, צועק הילד החולם... (חוה אלברשטיין - האחת והיחידה)

b4icu

New member
קשה לי עם הציטוט שלך עין 3

ואני אפילו לא יודע לשים את האצבע ולהגיד למה. אולי המילים קשות: מוות, צועק... וכמו שלידה ומוות ביסורים וכאב כרוכים, גם הפרידות! שהן ביטוי לשניהם בו זמנית, במובן מסויים.

למעלה