בוקר אור לכולם ושבוע נפלא

עין יקרה

המשפט הזה לוקח אותי רחוק מאד אמש דיברתי עם חברתי היקרה ,האושר והנחלה בדיוק על השאלה מהיכן מגיע הצורך הבסיסי שלי להרגיש שלא מוותרים עלי ולא זורקים אותי,וזה מחזיר אותי לפתגם שלך . בלידה זרקו אותנו מהרחם ואנחנו מתמודדים עם הצורך שלא יזרקו שוב מחפשים כל הזמן את החוויה המתקנת. אז עכשיו נשאר לנו רק לחלום על לידה מחודשת ובריאה.....

*יערית

New member
יונה../images/Emo24.gif

עכשיו נכנסת אחרי ימבה זמן מבחינתי
יודעת שאת כבר יודעת.. שיש לתת מקום ולגיטימציה לדמעות ולכאב.. ויש מקום שגם צריך לדעת מתי להפסיק אותו ומשם להמשיך הלאה
חזקה כמו ה
כי.....אין ברירה

יעריתוש ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ראשית אני שמחה לראות אותך ,אני מקווה שהגוף חזר לתפקוד מלא... ואני....אני תמיד חזקה אחרת כבר מזמן הייתי
ולגבי הדמעות ,גם אם אני לא נותנת להן לגיטימציה ,הן לוקחות בכח.....

blonda3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo22.gifכשתקראי את מילותייך../images/Emo24.gif

בעוד זמן מה, כשתהיי כבר במקום אחר של תובנות.... תביני-שהתור אולי היה בשבילך מעין דמות אב או משהו דומה, ולא משנה עד כמה היה לך רע איתו כשעזבת, והרגשת שאת לא חסרה לו נפגעת. זה עוד יותר ממחיש את המערכת הדפוקה שהיתה ביניכם. מילא-אם היה לך טוב איתו. את מבינה? לאט לאט הכל יבוא על מקומו בשלום. ולבכות?-זה דווקא די בריא.....
כך לפחות הלב בטוח לא יהפוך לאבן.....

בלונד../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הוא היה דמות אם......
תודה נשמה על המילים והלב שלי יחזור לתפקוד מלא במהרה....

בונוסית

New member
יש לי ינוה קטנה ב-../images/Emo23.gif

כולם אמרו הכול אבל הוספתח מסר שתדעי שפו תמיד מורגש אם את חסרה.
תמשיכי בדרכך. את ידעת שהיא לא קלה. אבל בכרת בה כי רצית משהוא טוב יותר...

בונוסית

New member
יש לי יונה קטנה ב ../images/Emo23.gif

בחרת= בכרת ה' ישמור. איך אפשר להבין אותי ככה?

בונוסית יקרה../images/Emo24.gif

תודה מתוקה ,למרות הבלבול אף אחד לא יקח ממך את הכוונה.......... אכן בחרתי ואני בטוחה שגם יהיה הרבה יותר טוב ,אך בכדי שגם אני אהיה הרבה יותר טובה צריך לבדוק אחורה לתקן לשנות לנקות את העיניים,ואז לבחור בראיה יותר ברורה ולב הרבה יותר חזק ובריא.

עלמה 3

New member
אני כאן יונה יקרה , רגע עולה על כסא

ו..........
...... הגעתי........ הרגשת את החיבוק... שלי.... חזק..... חזק...... נשמתי, למרות הכאב... את בדרך הנכונה.... את מקסימה נשמה טהורה.. ומגיע לך הרבה יותר ממה שהיה...ואת יודעת.. זה אכן כואב.... ותגידי לי... את כזאת רגישה... איך לא יהיה לך כואב...אההה פעם הקדשתי לך את השיר... הזה.. זוכרת....... לראות את הכאב ..ולהביט לו בעיניים.. להימצד אל החיים חזק...... לא לוותר..
ובנימה אופטמית זאת... יהיה לך טוב.. טוב.. טוב..ורק טוב.

וואו עלמתי ,לא כל כך חזק../images/Emo8.gif

מתוקה שלי,בטח הרגשתי אותו אמנם את פיצפונת אך יש לך חיבוקים של ענק.... הקדשת לי את השיר אך לא חלמתי לאמץ בו כל מילה ,חשבתי להסתפק בכמה אותיות,ובסוף לקחתי ברצינות גם את הפסיקים והנקודות.... אכן מביטה לכאב בעיניים ולא מוותרת...........

1נתי 1

New member
אולי לשם שינוי

נשתה כוס שמפניה וגם מגיע לך למרות שזה לא בשרשור הזה (קורס הסיום..........) אז לחיים גם לכבודך ולכבוד המורכב

1נתי 1

New member
אולי לשם שינוי

נשתה כוס שמפניה וגם מגיע לך למרות שזה לא בשרשור הזה (קורס הסיום..........) אז לחיים גם לכבודך ולכבוד המורכב

למעלה