בוקר אור לכולם..מאחלת לכולם בריאות..

מינהר

New member
נימה ובתחן, לא הייתי בונה על האנגלית של פוטין.

לעומת זה ראש הממשלה שלנו מדבר אנגלית יפה ובמבטא טוב. למה שלא ינצל את זה?
גם אבא אבן דיבר אנגלית בארהב, כי ידע.

בת חן191

New member
נכון מינה נו זה מה שאמרתי,אבל מתרצים זאת כאילו לא נותן כבוד

למדינה

כל החולים שיבריאו כמה שיותר מהר
אשתך לא עקשנית שפירא אבל לפי כתיבתך הבנתי שאתה קצת עקשן
יתכן והיא טועה ,אבל צריך לתת לבן אדם לכל אדם לחשוב גם בעצמו אפילו אם הוא טועה לתת לו לבד להגיע למסקנה שהוא טועה בקולוו לא ולא ללחוץ עליו

אני לא אוהבת שהבן שלי מסדר לי דברים,,כי אני צריכה לעשות מה שהוא רוצה בשבילי,,,
ולא תמיד מתאים לי והרצון שלי, עדין אני יודעת מה טוב לי
נותנת לו שיעשה מה שהוא רוצה ולעיתים בלי ידיעתו מתקנת איך שאני רוצה
למרות שאני לא צעירה אני יודעת מה טוב בשבילי
נכון אני גם שומעת לעיתים מה שהוא אומר ומקבלת,,,אבל לא הכל

אבל בשביל שיהיה שקט לא מתוכחת איתו אף פעם
תודה לאל ככה נוצרים יחסים תקינים

אני לא מתוכות איתו

בת חן191

New member
אני שותה ביום המון תה עם לימון נמאס לי לעשות

היום הכנתי תה ושמתי בתוך תרמוס ככה שפפותר אותי מפחות פעמים לעשות
לא שמתי לימון, לימון צריך לשים באותו רגע ששותים
נראה אם יפתור לי את הבעיה לפחות לחצי

כבר אמרתי

שאנחנו ביחד כמעט 50 שנה ואני מכיר אותה מצויין, היא אומרת פעמים רבות אמירות בלילחשוב, מה שנקרא "בשךוף", אוטומטית, ואחרי הסבר שלי, היא חוזרת בה בלי להודות שטעתה.....

חולים מידי חושבים שהם עומדים למות מדברים לא נוראים (ראי החתן שלי כשהוא מצטנן...
) והוא מופתע כשהוא מבריא מהדבר הזה מהר......
חולים כאלו זקוקים לעידוד ולהכוונה. אחרי שהסברתי לה, היא אמרה שהיא צריכה את הזמן שלה, ותשובתי היתה שהרופאים אמרו שרק ישיבה ממושכת לא שכיבה, ולנסות ללכת, אלו יזרזו את ההחלמה, וכעבור כמה שעות ראיתי שהיא הולכת עם ההליכון...

אמנם כמו כל פולניה טובה, היא מתלוננת שהוא לא נח, ואם אראה שהיא זקוקה לו לזמן ממושך אחליף אותו בזה שלא מתקפל ואז הוא קל חצי ממנו, רק שלא צריך להרימו, יש לו גלגלים קדמיים והרגליים האחוריות על מחליקיים.

לאנזאם לאנגזאם אבר זיכר.....

מאיר , נדמה לי שיש לך טעות בחישוב .

14.25 כפול 3 שעות=42.75 כפול 3 פעמים בשבוע 128.25 , כפול 4 שבועות=513 שח לחודש. אני מקווה שאינני טועה . אולי כדאי לך לקחת את העובדת רק פעם בשבוע לנקוי הבית , שזו העבודה הקשה ביותר . הרבה בריאות לאשתך ולך .
אתמול , כשנהגתי ברחובה הראשי של עיר הקודש באר שבע , עצר אותי שוטר ואמר שאני נוסעת על כביש השיך לתחבורה ציבורית בלבד , דבר שלא היה ידוע לי . אם מי מיכם יודע מה זה אומר ולכמה זמן האזהרה , אשמח לקרוא .

נכון. זרקתי את המחשבון העתיק הזה לפח.

עוזרת לנקיון הבית באה רק פעם בשבועיים, וגם אז הבית מתוקתק תוך שעתיים כולל הברקת המטבח קיפול כביסה וסידור בארון.
מה גם שאנחנו שני אנשים שלא ממש מלכלכים.
תודה

אם הכביש עם שטח הפרדה או שיש עליו סימון צהוב או קו מקווקו צהוב, זה נת"צ.

דו"ח אזהרה תקף למשל 5 שנים, ואם במהלכם תתבצע עבירה מאותו סוג , העבירה תהפוך לדוח רגיל (בנוסף לדוח הענייני).
אין אפשרות לקבל עוד דוח אזהרה באותה תקופה.
בסוף התקופה האזהרה אמורה להימחק.

נושא דוחות האזהרה אינן נושא שבחוק אלא במדיניות של המשטרה ולכן למשל האריכה את תוקפו משנתיים לחמש, אולי כדי לגרום לנהגים לחשוב פעמיים לפני ביצוע עבירה דומה.

ולפני שמישהו יעיר, המשטרה הלכה לקראת האזרח, ובמקום דוח קנס ולפעמים עם נקודות, נותנים לו דוח אזהרה ( היום זה נקרא "התראה"), מי שלא מוצא חן בעיניו, שיבקש דוח רגיל וישלם ויקבל נקודות.....

למעלה